Паническо разстройство - част 4

• 125 351
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Незнам дали е за хвалба,ама аз се стопих за тия 2 седмици...дънките ми падат Rolling Eyes

# 481

Аз наистина си мисля, че пролетта ни тормози. При мен всичко започна точно по това време миналата година. Нали пролетта и есента е периода на депресиите. Дали някога ще се отървем от това......

Може ли някой по - грамотен от мен да ми обесни защо пролетта да е сезон на депресиите .
 Не е ли логично когато идва пролет - топло време и слънце - настроението да е ОК . ?!
честит празник момичета!  bouquet  bouquet  bouquetНа мен ми е зле само зимата,пролета ме подготвя за хубавото лято.

# 482
Вие няма ли да избухвате тази вечер бе я се стегнете малко и забравете за всички глупости Naughty на мен много добре ми дойде една дискотечка в събота а сега съм болна с температура Tired.

# 483
4естит празник на вси4ки с хап4ета  и  без

# 484
  • Габрово
Незнам дали е за хвалба,ама аз се стопих за тия 2 седмици...дънките ми падат Rolling Eyes

Така се получава с тези тревожности.

# 485
  • Насред хаоса
Не.Аз нямам намерение да го спирам.Знам,че ще започне да действа по-късно.Бях го спряла докато бях бременна,но сега отново го започвам.Бях забравила гадните странични действия на ципралекса,докато организма привикне с него наново,но...няма как.Много ми е напрегнато,постоянно треперя,вие ми се свят все едно че някой ме бута ту наляво ту надясно и все гледам да се подпра някъде.Дано да е от ципралекса и скоро да отмине.
При вас как беше започването на ципралекса и кога се почувствахте по-добре?Споделете,че вече съм забравила.
Ами при мен нямаше особени неприятни ефекти, освен главоболието в началото. Усетих действието му около седмица, след като бях започнала да пия по цяла таблетка. Но ако пиеш ксанакс, твърде е възможно този световъртеж и треперенето да са от него. Отвратителен е. Преди години ми го бяха изписвали като успокоително. Какво ти успокоение, това лекарство ме побърка. Световъртеж, гадене, безтегловност, сънливост ... И още по-силна нервност. На всичко отгоре и такива кошмари взех да сънувам от него, че тотално щях да превъртя. Пих го дали има и седмица и го захвърлих, след което се почувствах много по-добре.

# 486
Честит 8-ми Март момичета! С пожелание за повече добро настроение   bouquet

Усмивка, и аз това съм се чудила винаги за пролетта. Така пише в дебелите книги, не си го обяснявам, но явно е факт.

Йо, блазе ти за дънките. Аз пък си купувам дънки по-голям номер  Confused При всеки различно. Много отслабват с Ципралекс, аз напълнях 5кг за 1 година и няма сваляне.

# 487
bonni ми аз да ти кажа не съм много сигурна
то на пролет като започне човек да се разголва, да си купува нови дрехи за сезона, става ти едно пролетно, слънчево, палаво ...
ау .... как чакам този момент ...
точно тогава да има депресия  newsm78
зимата по - скоро ми прилича на депресивна, ама знам ли ?!
и аз така съм чела по дебелите книги ама нещо не ми се вярва много

# 488
Сигурно става въпрос за началото на пролетта, както сега. Мина еуфорията около Коледните празници и ни налегна едно дълго очакване на хубавото време. Виждаме края на зимата, а е още мрачно, намусено. Знам ли, докато стане слънчево и палаво темичката ни се раздвижва, което не е добре  Rolling Eyes

# 489
та нали и аз отслабнах с 10 кг. за 3 месецаи изпаднах в още по-голяма паника

# 490
Има сезонност при депресиите и това е установено от дългогодишни наблюдения. Рисковите сезони са преходните – пролет и есен. Причините за това не са напълно изяснени, но явно значение има затруднената адаптация на организма и на личността към промени заради нарушени вътрешни процеси в мозъка. А може депресията през пролетта да  се свързва с пролетната умора и липсата на витамини и минерали. Спортът много помага при преодоляване на това състояние, заедно с медикаментозното лечение,поне при мен имаше ефект. Стига да успеем да намерим малко свободно време всеки ден за физически занимания без да мислим  в този момент за нищо друго, време само за себе си.

# 491
  • Насред хаоса
Честно казано, не съм много убедена в тая теория за сезонността. Мен ме тресна с пълна сила посред зима - началото на януари миналата година. А преди това не знаех какво е депресия. Имала съм моменти на лошо настроение, без настроение, но всичко е било от ден до пладне. Дори не знаех, че това, което ме връхлетя, било депресия - мислех, че полудявам.

# 492
 И аз имам нужда да се консултирам с вас , че като чета сте доста по опитни ...
 аз нямам депресия, нито паника ...
 ама имам много нерви - и се чудя що така се получава ?!
 а ако пия  ривотрил - се тропясвам и ми се приспива многоооооооооооо
 а ако пия ксанакс - пък се чувствам като парцалче

# 493
Мен ме тресна миналото лято депресията-сега си давам сметка,че явно съм била в такава.
Не ми се излизаше,гледах да спя да не мисля за проблемите,не пипах нищо и ревях като идиот-така прекарах 3 месеца от лятото Rolling Eyes

# 494
Честит празник мили момичета.Пожелавам ви много здраве,много усмивки и живот без ПР.

И аз съм забелязала,че смяната на сезоните ми се отразява зле,но когато има слънчице се чувствам по-добре.Днес се понадрусах с малко повече ксанакс и ми е малко по-спокойно,ама тоя световъртеж ме съсипва.Даже като пиша сега така ме заклаща наляво и надясно,че...ми иде да си блъсна главата в стената  ooooh! Докога ли ще е така.Смятам от утре да кача ципралекса на цяла таблетка да видим кой път ще хващам тогава.

Общи условия

Активация на акаунт