Паническо разстройство - част 4

• 125 339
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Насред хаоса
И аз имам нужда да се консултирам с вас , че като чета сте доста по опитни ...
 аз нямам депресия, нито паника ...
 ама имам много нерви - и се чудя що така се получава ?!
 а ако пия  ривотрил - се тропясвам и ми се приспива многоооооооооооо
 а ако пия ксанакс - пък се чувствам като парцалче
А ти защо пиеш такива силни хапчета, като нямаш нито депресия, нито ПР? Има толкова чайове  - мента, маточина, жълт кантарион помагат много при нерви. Също и билкови таблетки - Ремотив, невролакс и други. Не бъркай нервите с депресия и ПР.

# 496
Още преди да имам такива проблеми го знаех това за преходните сезони от свекърва ми, която също се бори с депресията от години. Тя е зле точно преди зимата и в началото на лятото. Има нещо със смяната на времето. Сещам се, че в началото на лятото от момиче не се чувствах добре и все си казвах, че ме е налегнала пролетна умора.

Харемче, как се оправяш с бебка като не ти е добре?

А за билките - какви ще кажете за Бабини зъби?

# 497
  • Насред хаоса
А за билките - какви ще кажете за Бабини зъби?
Сега разбирам за такава билка. За какво се пие - нерви, депресия?

# 498
И аз имам нужда да се консултирам с вас , че като чета сте доста по опитни ...
 аз нямам депресия, нито паника ...
 ама имам много нерви - и се чудя що така се получава ?!
 а ако пия  ривотрил - се тропясвам и ми се приспива многоооооооооооо
 а ако пия ксанакс - пък се чувствам като парцалче
А ти защо пиеш такива силни хапчета, като нямаш нито депресия, нито ПР? Има толкова чайове  - мента, маточина, жълт кантарион помагат много при нерви. Също и билкови таблетки - Ремотив, невролакс и други. Не бъркай нервите с депресия и ПР.

Пия силни хапове, защото друго не ми действа
а от какво се пораждат тези нерви само не мога да се светна ?!

# 499

Харемче, как се оправяш с бебка като не ти е добре?

Не ме питай.Много ми е трудно,но все гледам да се държа,заради Габи.Иначе няма кой да я гледа.Мъжа ми по цял ден е на работа,сина ми на училище,иначе като са вкъщи помагат.Чудя се докога ще издържа,ако не се подобря в най-скоро време.Надявам се ципралекса да започне вече да действа.

# 500
  • Габрово
Харемче, май те е налегнала следродилната депресия. Като се оправи времето и хукнеш по разходки ще се почувстваш по-добре. А световъртеж и аз получавам, без вече да съм с ПР или депресия. Явно сме по-чувствителни към време, налягане, лекарства, умора.

Харемче, много ти е сладка буболечката, пу да не с уруки  Grinning

Усмивка, в какво се изразяват "нервите" ти?

# 501
 щях да пукна.......моя брат ме докара до това състояние....
тичах до детската че закъснях за детето,не помня как стигнах-знам че в същото време не си усещах краката...в същото време ме душеше гушата и като отвори г-жата,аз не можех дума да обеля Sick

.п.п.да не ви говоря тука каква виелица е и как съм тичала,не се усещах-имах чувството,че ме влачи ту на ляво,ту на дясно

# 502
ivap ставам мн. нервна и всичко ме дразни, с една дума паля от четвърт.
Съответно ставам заядлива ... чак не се трая ....
Не знам как ме понасят около мен .
Чувствам се напрегната , и като пия 1/2 ксанакс съм ок, после на обед пак пия 1/2 ксанакс и така карам деня,
иначе ще откача .
Тази нощ се събудих в 04 часа сутринта и от нерви щях да се пръсна ...

Не знам що така се получава при мен и не знам на какво се дължи ?!

И като си пия успокоителните и ми олеква на душичката и ми става едно лежерно ...
Е ... не всеки ден е така, но доста честичко, което си ме притеснява .
Трябва ли  да се друсам с хапове, за да се чувствам ок .
Знам ли ?!

# 503
Усмивка,има нещо което провокира тази нервност в теб!От там следва и заядливостта ти-така смятам аз.
Анализирай нещата,виж определени хора ли те дразнят,дали е от средата в която си заобиколена...

# 504
Аз паля и от по-малко Laughing
Значи, нервите се обръщат в агресия, после ще стигнеш и до ПА
стигнах до извода , че рано или късно , всичко таено, подтискано и тн.т. се обръща към теб
аз също не получавам сърцебиене, но кръвта ми кипва в буквалния смисъл
първо ми идва да крещя, после да зашлевяи да се разплача накрая
а при мен плача се получава изключително трудно, почти невъзможно
трябва да се научим да споделяме, изказваме нужди и желания, не защото някой ще ни ги изпълни, но поне да не си ги таим в нас Thinking
в последно време си правя психо портрет, и това измъдри лудата ми глава Laughing

# 505
Пали,аз никога и нищо не съм таяла-казвам право куме у очи...Не съм от хората,които биха преглътнали или замълчали за нещо.Но ето на....

давам пример-бяхме в София в събота и влизаме в една барака/у магазин/на подуенския пазар за риби...как влязох и само рекох на мъжо-излизай тука смърди и е гнусно SickИзлезе той де,но естествено получих упрек-че много ми знаела устата Mr. Green

# 506
Пали,аз никога и нищо не съм таяла-казвам право куме у очи...Не съм от хората,които биха преглътнали или замълчали за нещо.Но ето на....

давам пример-бяхме в София в събота и влизаме в една барака/у магазин/на подуенския пазар за риби...как влязох и само рекох на мъжо-излизай тука смърди и е гнусно SickИзлезе той де,но естествено получих упрек-че много ми знаела устата Mr. Green
аз също съм от устатите, по скоро не умея да изразявам чувствата си, тая обиди и отстрани изглеждам непукист

# 507
  • Насред хаоса
Аз не съм от най-устатите, ама като ме тресеше депресията, бях станала ужасна. Като ме пипнеше музата, се карах с всичко, що ми се изпречи пред очите. Най-много го отнасяше мъжът ми, горкия. Добре, че ми е кротка и добра душа.  smile3560

# 508
Не тая нищо,а редя кво ми дойде-хич не ми пука.....На момента ми пада пердето и почвам кво ми е на устата....
Ето тези ни беше тържеството на детето в детската-половината майка бяхме без букети,другата половина и за госпожите и за директорката и за музикалната и за незнам си кой.....Даже една групичка се събрала и отделили пари и купили подарък.Ние едната част естествено нищо незнаехме....Та докато си чакахме в коридора за да влезем,коментирахме как ще ни се почувстват децата на тези който не сме взели цветя..Еми то днес е 8-ми,а не на 2-ри...На мен толко ми и трябваше и се изцепих,че за мен това си ечисто подмазвачество...Тази сутрин тези същите,пък носят по малки подаръчета.Ама са толкова заблудени,но щом си вярват,че ще има повече симпатии към техните дечица нека си носят.

# 509
Усмивка,има нещо което провокира тази нервност в теб!От там следва и заядливостта ти-така смятам аз.
Анализирай нещата,виж определени хора ли те дразнят,дали е от средата в която си заобиколена...

Най - лошото е, че съм нервна най - много като се прибера в къщи при любимите си хора , и защо е така - убий ме нямам никакво обеснение за това . не знам какво става с мен, но определено се тревожа за това си състояние .

Общи условия

Активация на акаунт