Паническо разстройство - част 4

• 125 310
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Това четене ме съсипва,мъжа ми даже почна да ми забранява и е прав.
Сега за хопнозата:не е това нещо от филмите,което сме гледали и знаем.Аз ходя при д-р психолог който практикува и хипноза.За мен това е един вид медитация с помощ на друг човек.Разговаряме около 30 мин както при психолог после провеждаме хипнозата.Мислиш и знаеш какво правиш-с акъла си си.Следвам нейните думи и визуализирам,примерно планина слънце как приятно съм отпусната и все хубави неща.Около 20-30 минути си в мечтите си с едни приятни чувства.След това си зареден с много положителни мисли и емоции.Не е нужно да ходиш всяка седмица, само ако  го искаш.Аз до сега съм била 3 пъти и ходя защото ми е приятно и ми помага.Говорих и с хомеопата ни,каза че по принцип е добре,но ако има травми примерно изнасилвания разни,блудства в ранна възраст е по гадно,защото тогава излизат отново и чрез хипнозата ги лекуваш.Аз нямам такива приживявания и просто се наслаждавам на релакс-един вид LaughingАз също се притеснявах първия път,защото съм чувала какви ли не истории,знаем и за сектите и тн.Затова избрах и лекар да е.Питах и Р.Димитров конкретно да ли да посещавам психолог,отговора му беше:За какво?От лекарствата ще се оправиш!.Аз прецених че имам нужда да споделям с някой.

# 571
Иаз искам ама при нас няма добри лекари

# 572
Иаз искам ама при нас няма добри лекари

Едни атаки като са ме по4нали направо незнам ако хипнозата ми помогне поне малконаправо ще е супер.

# 573
Питах и Р.Димитров конкретно да ли да посещавам психолог,отговора му беше:За какво?От лекарствата ще се оправиш!
Всички психиатри отговарят така. Аз също съм питала мнението му за психолозите и ми е отговарял по този начин. Но да го издам - един път като бях на преглед имаше стажантка-ученичка психолог, която седеше и си водеше записки на всичките му прегледи. Така, че да не се прави, че не ги признава   Mr. Green

# 574
Днес имах пак атака,ама се очакваше-нали съм пред ревизия....Незнам,но аз почнах да се самонавивам-че никой нищо не може да ми направи,че не ми пука за %-та и т.н.Преди малко дори си направих една разходка в градката градина,въпреки,че на вън не ми е сигурно.Тогава ме удари някаква болка в крака и след известно време отмина..
От ципралекса вече,не ми се гади и не ми е замаяно-поне през деня.Сутрин нещо ми се мерджави на дзъркелите и тука няколко дни под ред,все имам грешка при от4ета в счетоводството-въпреки,че ги пресмятам по 2-3 пъти фишовете Rolling Eyes

# 575
И на мен ми пречат тия черни мисли много бе пууууууу хем знам,че аз не мога да си мисля такива работи а те нахлуват в главата ми без да ги провокирам с нещо.Как да се отърва от тях не знам не ми се пият хапчета.А моя най голям страх е да не полудея.

# 576
аз да ви кажа сутринта какво си помислих....
обадих се на свекърми да води той детето и понеже тук има много сняг и той нещо ми се стори,че се позабави-какви мисли ми минаха в тъпата глава ooooh!В акъла ми беше голямата шахта,която вероятно е позатрупана със сняг и как може детето да падне в нея Sickтъкмо мислех да му звъня да го питам какво са направили,той дядото взе,че дойде.

# 577
Ами да, няма ги вече, да чукна на  дърво и дано никога повече не се връщат.  Praynig При мен се провокираха от серия непрекъснати заболявания на сливиците на малката ми дъщеря. Бяха й се подули лимфните възли на врата и аз като се уплаших, си втълпих, че това е някакво опасно и нелечимо заболяване. Направо се сринах тотално, не можех нито да ям, нито да спя, нито да се държа адекватно. Мислех само за смърт и погребения.  Sick Непрекъснато се вглеждах в нея и в кака й и търсех под вола теле. За капак голямата я ухапа кърлеж, та и от това още повече затънах.  ooooh! Четири-пет месеца се мъчих така, бях се стопила наполовина. И накрая отидох на психиатър, предписаха ми ципралекс и всичко се оправи за около половин година. Останаха ми някои страхове - например ме е страх да отида на профилактични изследвания, защото не знам какво може да покажат резултатите.
И МЕН МЕ Е СТРАХ ОТ ПРЕГЛЕДИ, ЗАщОТО ОчАКВАМ ВСЕ НЕщО ЛОшО ДА ИЗЛЕЗЕ
ДНЕС ХОДИХ НА ХИРУРГ, ОКАЗА чЕ ИМАМ ВЪТРЕшНИ ХЕМОРОИДИ, ОТТАМ И ИЗНАчАЛЕТО КОЕТО МЕ ИЗКАРА ИЗ РЕЛСИ ooooh!
АЗ ИМАХ СЪщИТЕ СТАХОВЕ КЪМ ДЪщЕРЯ МИ И ТЯ ВСЕ БОЛНА А УЖ НИщО И НЯМА, НАКРАЯ СЕ ОКАЗА РЕФЛУКС.ОТКАКТО СЕ ОТКРИ ПРИчИНАТА ЗА ПРОБЛЕМИТЕ И , АЗ СЕ УСПОКОИХ ЗА НЕЯ И ПРЕХВЪРЛИХ ЦЕЛИЯТ СТРАХ ВЪРХУ МЕН

# 578
Аман от тез болести.И аз съм пълна хипохондричка.От какво ли не бях  "болна".

От днес съм на цял ципралекс.Горе долу е по-добре положението от преди 2-3 дни.Поне не ме страх да си стоя сама у нас.Днес даже чистих без да ми се завие свят.Ама от ципралекса така пълнея.По време на бременността отслабвах,защото не го пих,а сега сигурно пак ще напълнея.

Щях да ви казвам за кафето-от 3 дни не пия и съм спокойна.Пия само инка.

# 579
Ама от ципралекса така пълнея.По време на бременността отслабвах,защото не го пих,а сега сигурно пак ще напълнея.
Харемче, аз съм 5-6кг отгоре за 1 година. А има много жени които отслабват с Ципралекс. Явно ние не сме от тези щастливки. Но аз се примирих и си казвам, че по-добре здрава и по-пълничка отколкото с ПА.

А за кафето сигурно е така. Аз понеже много обичам кафенце, понякога си правя и следобяд и да ти кажа не ми е добре след това. Но без сутрешното не мога. Защо не пиеш без кофеин. Поне вкуса му е същия, а на инката е съвсем различен.

# 580
И на мен ми пречат тия черни мисли много бе пууууууу хем знам,че аз не мога да си мисля такива работи а те нахлуват в главата ми без да ги провокирам с нещо.Как да се отърва от тях не знам не ми се пият хапчета.А моя най голям страх е да не полудея.

Не се притеснявай няма да полудееш,само се измъчваш  Peace  И аз бях така,но не полудях Laughing

Харемче, аз съм 5-6кг отгоре за 1 година. А има много жени които отслабват с Ципралекс. Явно ние не сме от тези щастливки. Но аз се примирих и си казвам, че по-добре здрава и по-пълничка отколкото с ПА.

Аз пък съм с 15 кила отгоре и нямат сваляне.Незнам сега като ги спрях вече дали ще си върна старите килограми newsm78
Преди като  пиех Серопрам бях отслабнала,но сега  с този Ципралекс....ужас.

# 581
Аз се надявам да продължа да слабея LaughingВчера си купих едни дънки без да меря/че всички са ми широки/ и ми трябва още малко да сваля от задните части и корема за да мога да ги закопчая....Имаче ми стават,ама не мога да ги закопчая Joy

Да чукам,добре съм-но изпитвам страх при мисълта за следваща атака.Незнам дали е нормално или не.Незнам също тези силни болки в китките от време на време,като такива ли да ги приемам Rolling Eyes

# 582
Аз пък съм с 15 кила отгоре и нямат сваляне.Незнам сега като ги спрях вече дали ще си върна старите килограми newsm78
Преди като  пиех Серопрам бях отслабнала,но сега  с този Ципралекс....ужас.

mamast, и ти ли напълня от Ципралекс?  Shocked   Защо ни лъжат тогава, че от него не се пълнее. Ужасно е. За колко време ги качи тези килоглами? Почвам да се плаша вече.

# 583
Преди като  пиех Серопрам бях отслабнала,но сега  с този Ципралекс....ужас.

mamast, и ти ли напълня от Ципралекс?  Shocked   Защо ни лъжат тогава, че от него не се пълнее. Ужасно е. За колко време ги качи тези килоглами? Почвам да се плаша вече.

Лъжат не само за килограмите, а и за много други неща, при това ужасяващи аз съм го изпитала на гърба си.

# 584
Това са лекарства потискащи центрове в мозъка, и отделящи се през черният дроб, това ни е достатъчно за да се ошашкаме
Всеки сам да прецени, полза-вреда от този род лечение
Аз отслабнах, дали от лекарството или от страховата невроза идея си нямам Rolling Eyes
От Тритикото ми се гадеше само при мисълта за храна, но това се получава и от нервно напрежение.Аз съм с наднормено тегло, защото след всяко нервно напрежение, първо ми се гадеше(в момент на криза), после ядях като невидяла
Опитах се тази сутрин без Ривотрила, за съжаление усетих че страха ме обсебва и си взех дозичката Confused
Невроложката която ми изписа Ривотрила, каза че може да се замени с НЕОЛЕКСАН СЛЕД МЕСЕЦ,ЗАВИСИ КАК СЕ чувствам
Чували ли сте за това лекарство?

Общи условия

Активация на акаунт