FarmVille- 7-ма тема

• 33 084
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Сериозно ли? Моите никога не са ходили никъде, а не съм ги ограждала с огради или нещо подобно, просто си седят. А наистина имам такива, които са пуснати да си ходят, уж... Просто си седят.

Не знам, но имаше един период когато всички бяха пропищели от ходещи животни. Даже сме ги гонили да им даваме Stay. Оттогава на нито едно не съм му разрешила да ходи, с изключение на 5 кокошки, които ползвам при въртенето. Те си ходят на воля из кокошарника и обикновено ги намирам наврени в оградата  ooooh!

# 601
  • UK
Сега са подредени, но преди не бяха. И сега имам така свободни пуснати единични животни (например зайчетата в коледния парк), но си стоят упорито на едно място. Simple Smile

# 602
Здравейте!Моля,ако на някои му трябват съседи да ме приеме. Diana Ivanova B   съм.Моите приятели не играят и имам нужда от вас !
431 резултата за Diana Ivanova B . Ти коя си ?

# 603
  • UK
Разглеждайки една от картинките, докато зарежда Фармвил сега, понеже заби, видях една ферма с две елхи с подаръци под тях, мислех че не е възможно? Едната си беше обикновената, за която сега събираме подаръци, а другата беше без играчки с някакъв сив гирлянд.

# 604
и да не знам, че има такава тема  Embarassed

# 605
Разглеждайки една от картинките, докато зарежда Фармвил сега, понеже заби, видях една ферма с две елхи с подаръци под тях, мислех че не е възможно? Едната си беше обикновената, за която сега събираме подаръци, а другата беше без играчки с някакъв сив гирлянд.

Една съседка го има - Тинзел трии, пада се от мистериозна кутия Simple Smile

Видяхте ли, че са пуснали 2 нови рибъна - за кутии и за плодове Simple Smile То какво да садя по-напред, още нямам за цветята, пък сега зеленчуци и плодове трябва..

# 606
  • UK
Аа, ясно. Simple Smile

# 607
  • Варна
Мдааа, на мен ми се падна такава в първия ден на голямото отваряне на подаръците  bowuu

# 608
  • София ,
Здравейте!Aко на някой му трябва съсед (50 ниво съм) - venci_1913@abv.bg

# 609
Done  Grinning
Куче няма да има, защото Зинга всъщност е името на кучето на автора на играта, което е починало

Няма логика, защото Зинга имат много игри, и например в Йовил има кучета. Какво пречи във Фармвил също да има?

Не знам - така бях чел някъде

# 610
  • Mediterraneo
Видяхте ли, че са пуснали 2 нови рибъна - за кутии и за плодове Simple Smile То какво да садя по-напред, още нямам за цветята, пък сега зеленчуци и плодове трябва..

Да, и доматите са към плодовете  Tired

# 611
Аз имам такава,падна ми се от мистериозна кутия

# 612
А пък аз да се оплача до сега не ми се е падала мистериозна кутия  Sad Laughing На щерките не знам по колко пъти се падна, а на мен все няма  Tired това съм аз : magi_77@abv.bg , който иска можем да станем съседи

# 613
  • Бургас
на някой пада ли му се нещо различно от теленце, бяла кокошка, мече, войниче, топка или светеща кутия ?
Вече ми омръзна да отварям подаръци и все едно и също.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт