FarmVille- 7-ма тема

• 33 084
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Сложиха две нови панделки - за обиране на плодове и за отворени кутии
Първата е лесна, но втората - 480 Cash  #Crazy
Дано ги направят с жълтици

# 556
Здравейте   bouquet
А кога се получават пингвини , бикове , слонове , лебеди ... ? Доколкото разбрах това са загубени животни и трябва да ги осиновим , но от къде и как ? И тук какво се прави - пращат ли се подаръци от тук и как ?  newsm78 : http://magi77.snimka.bg/humor/igri.411979.16639659.big

# 557
Здравейте   bouquet
А кога се получават пингвини , бикове , слонове , лебеди ... ? Доколкото разбрах това са загубени животни и трябва да ги осиновим , но от къде и как ? И тук какво се прави - пращат ли се подаръци от тук и как ?  newsm78 : http://magi77.snimka.bg/humor/igri.411979.16639659.big
                              Понякога намираш във фермата си изгубено животно, и после го публикуваш на стената си. Приятелите ти могат да го осиновят. Респективно когато някой от тях публикува животно за осиновяване ти можеш да го вземеш (натисни Adopt ... (bull (бик), calf (теленце) или друго)). Следи инфото за играта. Пингвини и бикове има сега, слонове отдавна няма, а за лебед трябва да осиновиш грозно патенце, което по някое време се трансформира в красив лебед.
                             Това, което си снимала не е нашата игра, а друга. Даже по-скоро спам.

# 558
Сложиха две нови панделки - за обиране на плодове и за отворени кутии
Първата е лесна, но втората - 480 Cash  #Crazy
Дано ги направят с жълтици

Забелязах...и аз си зададох същия въпрос-как ще съберем медалите за отворени мистериозни кутии  Simple Smile
Този за плодовете лесна работа,малинки ще садим по цял ден Simple Smile

# 559
Лесно е - просто няма да го вземаме  Laughing

# 560
Здравейте момичета!И аз се запалих по фермата вчера.Ще се радвам на съседството ви. Diana Ivanova B   съм и си търся комшии  Grinning

# 561
Лесно е - просто няма да го вземаме  Laughing
Grinning

# 562
Искам да предупредя всички, че комшии без снимка в профила си, НЕ приемам.
Ако искате ми се сърдете  Laughing

# 563
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте   bouquet

Toва, което си сложила като картинка, е една от апликациите-менте.  Laughing Те НЕ пращат животните или вили и т.н., а само картинките им. Нищо от тези неща не влиза във фермата. Аз лично съм блокирала поне 20 подобни апликации Crazy Сега последната, която се вихри е, да се подарява кеш hahaha

Искам да предупредя всички, че комшии без снимка в профила си, НЕ приемам.

Ако е снимка на Памела Андерсън примерно?  Flutter Flutter Mr. Green

# 564
Ако Памела Андерсън е фермерка, няма проблем  Wink

# 565
Ако Памела Андерсън е фермерка, няма проблем  Wink

Ех, колко благородно от твоя страна  Laughing

# 566
Извинете че пиша тук,но не открих друга тема за фейсбук  Blush
искам да ви попитам дали знаете къде мога да проверя кой ми е гледал профила и снимките?
мерси предварително  Simple Smile

# 567
  • not found
Извинете че пиша тук,но не открих друга тема за фейсбук  Blush
искам да ви попитам дали знаете къде мога да проверя кой ми е гледал профила и снимките?
мерси предварително  Simple Smile
Няма такава опция все още  Peace

И от Зинга да вземат да сложат куче  Peace Каква е тази ферма , 100 вида котки , а куче ни едно  Whistling

# 568
...И от Зинга да вземат да сложат куче  Peace Каква е тази ферма , 100 вида котки , а куче ни едно  Whistling[/b]
                                  Ще намира изгубените животни и ще настанат междусъседски скандали  Stop.

# 569
  • E-CLM & CH-VD
...И от Зинга да вземат да сложат куче  Peace Каква е тази ферма , 100 вида котки , а куче ни едно  Whistling
                                  Ще намира изгубените животни и ще настанат междусъседски скандали  Stop.

Или ще трябва да му се купува храна от маркета, за да те пусне да ториш съседската нива  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт