tolinka - мама на ангелче
ksd_g - мама на ангелчето Сиянна
Парола - на лични
Ако някой не се открива в списъка или иска да бъде добавена или поправена някаква информация, да ми пише на лични!
И ти много ми липсваше, аз откога те ръчках...
Честит имен ден, нека този ти празник постави едно ново начало за теб, и отминаващата си година сложи край на проблемите и кофти настроенията!
Малкото снахЕ Тея колко е порастнало самоо!
Да го нацелуваш от Вели и свекЪрвището.
За теб, миУо, с МНОООГО лИбоФ
:

То си е вид зеле това, и е тежко за стомаха, предизвиква газове. И... как няма за какво да пишеш
, я кажи как съжителстват двете ти деца - Зузи и котака?
А... и друго се сетих - дишаме ви във врата в категорията най - финна невеста
Да не се притесняваш ти го казвам това, в ТУЙ им е чара. 

благодарности на chockolina 

Честит имен ден !!! Дъщерите ти стават все по- красиви....а малката каква сладка прическа е заформила 
,не беше много студено(2-3 градуса над нулата),но имаше мнооого кофти вятър,и прехвърчаха едни такива капки снего-дъжд
,и затова беше неприятно
.
(свири като тромбичка).Бях и взела едно лъвче,което пее и върви(това го бях писала по-назад),от което обаче тя изпитва див шок и ужас.Поради тази причина се отказах от всякакви пеещи и свирещи играчки на този етап,бабите също предупредих,защото и те се бяха засилили за подобни
.Ще и взема и някаква интересна книжка.Това ще е за нея,не е кой знае какво,но тя си има достатъчно играчки.Виж положението с батко и е по-сериозно
.То не бе Лунен пясък,Костенурки нинджа,превозни средства...всякакви 

стига да не е много крива, че вчера нещо не и беше много комфортно само мрънкаше и венците подути от горе, може пак някой зъб да я тормози милата ми

Пипо нещо обаче и други мацки май го нападат.
... вече съм решила по следобедно време да си грабваме дупетата и ... айдееее до града и обратно..аз пея ...тихо/колкото мога