Ола и Жулиета, Честит Рожден Ден, маминки! Много късмет и здраве, усмихнати бебоци

И аз се чудя за млечната кухня, притеснява ме, че може да не и хареса, все пак я захраних късно и тя все още на хапва всички неща, които хапват някои бебоци на нейната възраст... Дали може някоя маминка, която вече взима млечна кухня да сподели какво е точно..., че идея нямам?
Жабче, добре ги гледаш
ето виждаш ли, че всичко е наред... просто мънинките още искат да си карат на вкусното мамино мляко... какви са тез храни... после цял живот ще ти ядът, нали така?

Лина е 8300, 70.5 см, не че ги мерят точно де
Важното е, че видимо расте, освен, че е неспокойна понякога... пу пу друго всичко да е наред 
Нямаме нови зъби от 7 месец, не зная кой толкова я измъчи... ще видим...
Kafenceto, да ти кажа като не спяхме почти 3месеца, от септ. до ноември се получава някак... все си мислех че диването ще почне да ме води на дискотека...

tolinka, Честит Рожден Ден и на теб!!! Желая ти миличка да ти се сбъдне, това което най- много искаш

. Благодаря ви за милите думи

.Когато има нещо което не е подходящо за него, или все още не го е ял просто не го вземам( свинско месо, ягодови десерти и т.н)
А обядва в 11ч, т.е. 4 часа след сутрешното цокане., уж беше видимо гладен, ...само ме баламосва диването. 

и Миша-жаборанка много вкусни ми се сториха. И хильотината Ени се опитва да ми скочи в устата ...
, сестричката ми е бременна и ще си има момченце! До сега не смеех да споделя от чисто суеверие, но вече не се сдържах!