АПРИЛчетата са послушни и добри и Дядо Коледа със дар ще ги дари!

• 26 986
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Здравейте Simple Smile

Ола и Жулиета, Честит Рожден Ден, маминки! Много късмет и здраве, усмихнати бебоци Simple Smile Hug

И аз се чудя за млечната кухня, притеснява ме, че може да не и хареса, все пак я захраних късно и тя все още на хапва всички неща, които хапват някои бебоци на нейната възраст... Дали може някоя маминка, която вече взима млечна кухня да сподели какво е точно..., че идея нямам?  Hug

Жабче, добре ги гледаш  Hug ето виждаш ли, че всичко е наред... просто мънинките още искат да си карат на вкусното мамино мляко... какви са тез храни... после цял живот ще ти ядът, нали така?  Crazy  Heart Eyes

Лина е 8300, 70.5 см, не че ги мерят точно де  Wink Важното е, че видимо расте, освен, че е неспокойна понякога... пу пу друго всичко да е наред  Hug
Нямаме нови зъби от 7 месец, не зная кой толкова я измъчи... ще видим...

Kafenceto, да ти кажа като не спяхме почти 3месеца, от септ. до ноември се получава някак... все си мислех че диването ще почне да ме води на дискотека...  Mr. Green тъй и тъй сме будни, не и се спи, активна е... харесват и танците, що пък да не се разкършим  Wink Crazy Party

tolinka, Честит Рожден Ден и на теб!!! Желая ти миличка да ти се сбъдне, това което най- много искаш  Hug Hug Hug

# 481

Почерпете се момичета, днес пораствам с още една година Grinning. Благодаря ви за милите думи  bouquet

# 482
  • not found

Почерпка  Hug и честито на Толинка и Ола  Hug
На днешните месечинковци  Hug

# 483
Здравейте... и ние днес за първи път ще сме на детска кухня. Непременно ще споделя как се приема от Раян. Много се моля да я хареса, защото с тези пюрета голям зор. Все още сме само с 2 зъбчета. И все още не сме отказали нощното хранене.

# 484
            Честит рожден ден, Ола,Жулиетка, Толина!
Желая ви здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще ви научи как да постигнете предното и как да се пазите от бедите на следващото пожелание- любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

Бен, ние сме от почти месец на кухня,доста добре се приема от Тамир.Разнообразно е менюто и така ми спестява чуденката какво да сготвя всеки ден хем да му е вкусно, хем различно . Не винаги имам подходящо месо( домашно) в хладилника за него. Десертите са доста различни пък аз да си призная не съм най- добрата кулинарка камо ли десерти да му измислям Sad.Когато има нещо което не е подходящо за него, или все още не го е ял просто не го вземам( свинско месо, ягодови десерти и т.н)
хайде лек ден от мен

# 485
  • Бургас
Belbey, благодаря ти за отговора, ние имаме още цял месец докато можем да минем на млечна кухня все пак... Зная че разнообразието е голямо, със сигурност е много повече от това което и предлагам вкъщи... аз даже и не съм се напъвала да и правя каквото и да и било, случаите се броят на едната ръка, нито имам време, нито имам желание, а и не съм кулинар никакъв, признавам... след като пробвах няколко пъти и тя ми отказа, това което и бях направила, минахме изцяло на пюрета, ами че аз никога не мога да ги направя толкова добре смляни колкото са готовите... Да, вярно че вече хапва и по-едри, но сега е това... Днес даже си позволих да не и стривам сухарите на прах, но тъй като ги стривам на ръка и пръстите ми на нищо не приличат вече, палеца така ме боли.. няма да говоря как ми се е протрила кожата, та... тя си хапна от попарката въпреки това ...  Wink
Пак се отплеснах, интересуваше ме по-скоро как е храната като субстанция... да не е на много едри парчета или... идея нямам    Embarassed въпреки че варианта пасатор след това би ми свършил работа...
Казах, че нямаме нови зъбчета и сега като я приспивах видях избило още едно, долу при другите две, в ляво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тук най-накрая има слънце, ще вземем да поизлезем.
Хубав ден  Hug

# 486
Честит празник на Ола, Golden*Carnival , Жулиетка и Толинка!
            Желая ви много здраве, любов и късмет!

Жабче, браво на вас, добре наддават Янето и Йоанка, предвид неяденето им на пюренца.
Калин е някъде към 7,500кг. , в четвъртък ще ходим на мерки и теглилки, но предполагам няма да е наддал много, най-много 100-200гр. Днес например наобяд хапна към 90-100гр. пюре, след което не пожела да суче. ooooh! А обядва в 11ч, т.е. 4 часа след сутрешното цокане., уж беше видимо гладен, ...само ме баламосва диването. Tired
Слушам ви за кухни и попари, колко едра храна хапват вашите бебоци? Калин  все още се дави от всичко, което не е добре пасирано. Дори рендосана на най-ситно ябълка му се 'влачи' в устата и я повръща. Tired
Аз докато постна Бен е попитала същото.
ssillvvi и на Кико му щръкват крачетата, като го сложа на гърне, но седи кротко...естествено като го залисвам с играчки.
Абриокотин, много джиджана Бобката с обичките! Hug
Олче, какви сладки зъбета са щръкнали самоооо.... Grinning готови за атака!  Heart Eyes
Подсети ме да снимам и на Кико 6 бр. зъбчета, въпреки че много не ми ги показва

Хубав ден и от мен! Hug

# 487
  • Бургас
Нашия татко взе яденето за първи път от кухнята и но го донесе в офиса.
На обяд и дадох манджата - беше нещо с картофи и още нещо зелено не знам какво идея не ми идва картофи с какво да е. Но има по-едри парченца, мойта мома не обича да дъвче, но нали сме на работа в офиса нямам пасатор тук/ще трябва май да се снабдя/.
Сега не знам дали не и хареса на вкус или заради парчетата но в крайна сметка за 30 мин успях да я излъжа да я изяде. Дадох и д куса крема за десерт / в отровно розово/ въобще не го искаше. В 16ч ще трябва да яде или него или пюре от спанак и сметана на хипп, нямам друго резервно тук. Тя мойта мома си е капризна като и дам нещо ново не го иска отначало. Така не искаше рибата и попарата на 5 път ги прояде. и аз първо и троша сухарите после ги правя з попарата. Отначало готовата попара пасирах, но нали трябва да дъвче.

# 488
О да споделя за гърнето. Вече имаме доста успешно попадения Simple Smile. Задължително след сън го слягам и винаги се изпишква. Като го усетя да се напъва и ведна га на гърнето. Имаме от тези музикалните гърнета.

# 489
А колко много рожденици днес са се събрали!!!
Ола, Жулиетка, Golden*Carnival , Толинка - на всички вас пожелавам да се сбъднат най - съкровените ви мечти и желания.  newsm59 nbirthday newsm67  Gift
И ние сме от групата на неспящите.Вечер заспива към 9 събужда се в 11 после в 13 в 3. В 3 като се събуди и един час играе. Аз го оставям да си играе , обръщам се на другата страна и се правя че спя. За последно нормален сън имах вечерта на 6 срещу 7 април. А сдега мога само да мечтая.

Мамачка, снимката в басейна е мтого готина. А на тебе браво за взетия изпит  и все така добре да се представяш  Hug

Аничка, успех в сесията.

Силви, ние не сме много от злоядите но и мят господинчо ми отказва попарите. Аз му давам каша. да изяжда не повече от 10 лъжички. Сега взех от тези йогорти на Нестли. Изяжда едно и после пие мляко. За гърнето не се отказвай. Можеш да пробваш след ядене, преди сън, след сън. Важното е да си постоянна.

Снеж  , ти си втория човек от който научавам че в Испания е студено. Тя сестра ми ходи там да празнува, и като си дойде каза че е било много студено, даже повече от тука. Аз не и повярвах, все пак вие сте по на юг от нас.. За заспиването е голям инат през деня. Върти се реве а ме е страх да го изведа на вън да не изтине ако заспи.Сега на вън е супер времето а той спи, заспа след 11.30 . Снеговия инат си пропуска така разходките. Инати овнета!!!

Камбичка, дано се оправи ръчичката бързо.

Жабче, много точно казано това за изграждане на навиците, ама ще  ме остави без нерви това дете. За храненето гледам да съм твърда.

Яна Кунчева, а прегледа при специалист безплатен ли е.

Бен виж една тема от форума за ДМК в Бургас.
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371588.0.
Това е засега от мен, лек ден на всички.

# 490
Честит рожден ден на Ола, Жулиета, Толинка!
Момичета, бъдете живи и здрави, много щастливи и винаги обичани!
[/color]
Честито и на всички бебенца, които тези дни порастнаха с още един месец, да са ви живи и здрави!

# 491
Честито ви рождение, Ола и Жулиета! Здрави и щастливи бъдете!Честит рожден ден, Толинка! Желая ти тази година в животът ти да настъпи така жадувания от теб положителен прелом и Коледа 2010 да бъде в най-желаната безценна компания - на твоето сбъднато щастие и любимия човек!  Heart Eyes  bouquet
Честити месечки на всички каки и батковци от предните дати, както и на баш наборчетата на Мария Калин и Бобана-красотана с обичките прекрасни (на живо са още по-хубави, питайте Тома Simple Smile)!  Heart Eyes
Успях да видя (как ли и аз не знам  Crazy) прекрасни априлчета и техните мами. Диди-модел, Ани-спящата ходеща мацка  hahaha и Миша-жаборанка много вкусни ми се сториха. И хильотината Ени се опитва да ми скочи в устата ...  Grinning
Жабче, честита ти педиатърка най-после. 
Отчет и от мен - 90 гр. за 5 седмици време. Мария горе долу толкова хапна на обяда преди меренето. Поне на височина е дръпнала и сега е 74. Яденето продължава да е голям кошмар и не би ме притеснявало толкова, ако кърмата си беше наред като количество. А тя не е. Едно, че шашкънията прояде в началото, колкото да ми регулира и редуцира млеконадоя, друго че не спииии, а бучи и мучи. Преди няколко вечери се бях заканила да я отбивам, ако така продължава. То не беше нан, нан, ако й се изплъзна от устата, не беше чудо Tired. А пък снощи нали е и вече голяма, превъзбуди се нещо с един балон-папагал и вечерта реши да си играе. От традиционно заспиване към 8:30-9:00 откара нещата до 11:30. Сложа я в чувала, тя се измъкне от него. Махна чувала, отива да се катери по рамката на леглото.  Crazy Накрая едно испанско одеяло (или там както се казват онези най-бебешките с цип и тик-так) изигра ролята на усмирителна риза и заспа.
Сега отивам да видя дали ще я намеря по улиците спяща, че навън е самата хрисимост. Спи и слуша. Обаче не смея да я водя в Борисовата вече, че да не си смени стратегиите.  Laughing   

# 492
Здравейте на всички не съм ви чела, влизам само да споделя с вас радостта си, че ще ставам леля! newsm68, сестричката ми е бременна и ще си има момченце! До сега не смеех да споделя от чисто суеверие, но вече не се сдържах!
Връщам се да ви чета!
Хайде да се пробваме да попишем.
Честит рожден ден на Ола и Жулиета! Желая ви всичко най - хубаво момичета! ura
Десито много сладка снимка със заспалата Ани в проходилката Heart Eyes и ние така заспиваме само че в столчето за хранене Crazy
Миме много сладък минижуп си имате Heart Eyes Heart Eyes
Камбичка дано бързо се оправя ръчичката на малкия палавник Hug Heart Eyes
Мамочка много хубави очи има Миша Heart Eyes Heart Eyes, снимката в басейна е много сладка Heart Eyes
За гърнето аз нещо не съм много редовна в опитите да я слагам Вики, но колкото пъти съм я сложила почти винаги имаме попадение Hug
Честито на всички със зъбчета! Ние още нямаме зъбче, а отдолу се виждат 3  #Crazy
Честито на всички именници и рожденици, които съм пропуснала!

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 16:40 от GANDIA

# 493
Честит празник на Ола,Толинка  и Жулиета! Много усмивки и добро настроение им желая, а на финала най - прекрасното бебече за Толинка Hug
При нас детската кухня е от 4 месец, като аз Христо го записах на 5 и там започнахме захранването.Като цяло съм доволна, в момента е 2-ра гр., като до края на седмицата ще стане 3-та.За днес менюто е пилешка супа, картофено пюре със сирене и кисел от ябълки с настъргани ябълки.В началото не искаше много да я яде, освен десертите, но с течение на времето свикна и вече нищо не отказва Grinning
Притеснява ме състоянието на изгорената му ръчичка, струва ми се, че има гной, въпреки, че хирурга, който го приглежда твърди, че е добре, но прави прегледа много повърхностно и се принудих аз да му правя почистването и превръзките!Ще помоля мамите от Русе да ми препоръчат добър хирург, за да го заведа да го видят!
Свате, забелязах, че Кари вече има прическа......Христо много я одобри Heart Eyes
Мамочка, много хубаво русо ангелче е Миша, а Ени както винаги е много усмихната HugИмаме най - хубавите априлски бебоци Grinning
рони и аз използвам такова одяло за усмиряване!
Лек ден

# 494
ЧРД на Ола, Жулиета и Толинка!  bouquet Мацки желая ви здраве, щастие и много любов! Специални пожелания имам към Толинка да гушне и прекара най-хубавата коледа с едно прекрасно здраво и пухкаво бебче в ръце!
Гандия честито за новината! Желая на сестра ти лека и безпроблемна бременност и на финала леко раждане и здраво бебче! Hug
Олче Енито много чаровна усмивка има и наистина почва да я докарва като на бате Вени Heart Eyes
Рони кога ще ни покажеш Мимето? Аз пък си мисля че е много кротко и послушно дете незнам защо само се оплакваш от нея Wink
Белбей кога ще видим Тамир?

Общи условия

Активация на акаунт