АПРИЛчетата са послушни и добри и Дядо Коледа със дар ще ги дари!

• 26 986
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Цитат

Гледам сте подхванали темата зи пишлетата и забелването...виждам че ен съм единствената без успешна мисия"забелване"...ама до кога да се мъча сама и кога трябва намеса на лекар според вас? Много ми се искаше да стане постепенно...но нещо не ще  Thinking

Възнамерявам да не го пипам засега, като годиняса, ще видим.

# 586
Олче много лъчезарна и хубава таз Ени Heart Eyes не мога да не отбележа(съжалявам че пиша през пост, малко съм досадна ама не се стърпях Blush)

# 587
# 588
Здравейте, момичета. аз да се похваля излезе ни трети зъб . С рев, сополи, кашлица, зачервено око. Е малко се пообърках това не е много за хвалене, дано на вашите деца им излизат по -  лесно зъбчетата.
Чоколина, браво на приказливко Пипко.

Десито, хубава среща сте си спретнали и децата са толково сладки.

Деси0542, хубява количка сте си купили. Дано на Емчо му хареса да се вози в нея . А за тези ферми във Фейсбука, голяма зарибявка са наистина. Само аз дето нещо не ги вдявам. Имали някъде обеснеие на български за хора с индиански мозъци? Иначе си отглеждаме едни виртуални рибки.

Вени83
, добре дошла.

Олче, много интерсни снимки, супер.

Мимето 80, аз знам още за прощапулника, че питката трябва с бягане да е раздадеш на съседи и познати и много да внимаваш да не паднеш и да не спънеш, за да не се спъва и пада детото като тръгне самостоятелно. Но ако ти решиш да го правиш това в Америка, ще им е  много интересно на американците Wink Wink Wink
Ето нещо интерсно за зодия Овен.
 ОВЕН
Няма по-безстрашни от Овните!
- казват те и пъчат си гърдите.
Че са смели – никой не отрича
- качество, което се обича!
Някои са с усет, много знаят,
Други - с “такт” по “нервите играят”.
Лудо хвърлят се навред с рогата,
даже с риск да си строшат главата.
Те са храбри, славни в борбата
- знаят да си защитят правата.
Артистични са, добре говорят.
Властни са – не искат да се молят.
Не червено честичко пресичат,
правилата никак не обичат.
Искат ли, света ще преобърнат
20-и век във 30-и ще превърнат.
Характерно е, че са ревниви,
горди, но добри, трудолюбиви.
Не умеят никак да изчакват,
но загубят ли – не се оплакват.
Двата пола, знайте са инати
- по това ще бъдат разпознати.
От Везните те да се предпазват,
че ги дебнат, гонят и наказват.

# 589
  • Някъде там...
Ох, не мога да се сдържа да не ви пусна това: http://www.vbox7.com/play:98d7b642
Все едно гледам моите чавета, особено Йоана, тя така се навира и спи облегната на мене.

Олче, пускай, пускай снимки. То много хубаво това Ени, как да не пускаш.
Деси, много хубава количка. Този модел има и близнашки вариант, който е само 8 кг.

# 590
Ох, не мога да се сдържа да не ви пусна това: http://www.vbox7.com/play:98d7b642

Joy Joy Joy

# 591
Жабче,със сълзи се смях

# 592
След стихчето,пуснато от Имамама,(което е супер Grinning)се присетих да пусна един детски зодиак за нашите овнета
На мен ми беше много интересно и забавно прочетеното Mr. Green.

ღолчеღ,нацункай шавливото дупЕ на Елинката Heart Eyes

# 593
Имамама аз още гледам като индианец,понеже няма такова обяснение на български,аз се допитвам до приятелки и така!
На таткото не му е много смешно  Mr. Green

# 594
  • not found
Жабче, страхотно клипче  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Имама, ееее хубава работа , питай ,аз съм виден земевладелец - фермер  Whistling  Peace

# 595
Сори за спама амаааа
Еееее, хубава работа....тъкмо успях да се разнаркоматизирам от тази ферма и вие пак събуждате стари страсти Crazy....ади...по нивята ще се видим  Mr. Green

# 596
момичета! Влизам за малко, че не можах да не се порадвам на хубавите снимки на Русенки, малките Жабчета и хубавицата Ени!!! Много всички пораснали!!!!!!  Heart Eyes

Днес за нас е голям ден! Първа изненада, че Маги вече плува без дъска! а това е само 4-та й тренировка! По този повод Миша реши да не по назад и точно сега, вместо да заспи, взе че се изправи на крачета! Макар че досега нямаше изгледи за това, само преди седмица се научи сама да сяда, и то по нейният си начин (от положени по корем, после на колене и с една засилка фрас! на дупе Laughing ) И сега се чудя как да ги приспивам ,че става лудница!

п.с. Деси 05..., количката е страхотна, няма да съжаляваш!  Peace

# 597
  • not found
Мамочка, Миша постригана ли е ? Че ми е болна тема и се чудя как да го пострижа моя  Laughing

# 598
Поем ,поизтрии някои съобщения от кутииката  Wink

# 599
Golden*Carnival  и мен ме беше страх първия път като го подстригвахме с машинката, но Калоян се държа изненадващо спокойно, даже му беше интересно. А втория пъп беше още по-лесно, само дето ставаме и тримата в косми. Калоян много се гледа в огледалото и го подстригахме точно пред него в банята, за да вижда какво става.

Общи условия

Активация на акаунт