Prodavalnik.com

• 23 323
  • 106
  •   1
Отговори
# 15
аз немога нито да пусна обява нито ми отваря сайта нещо неразбирам как става много е обаркано Outta Joint Crazy Thinking

# 16
Здравейте,днес писах в продавалника за помощ от тези които го поддържат-наистина този сайт стана ужасно бавен-вземете пример Aykro - има много повече страници с обяви но скоростта му е завидна.Сега потърсих да видя има ли отговор на молбата ми за оправянето на сайта-бях изтрита.Това е сайт който се посещава от много майки,които го ползват за взаимопомощ...Моля Ви,оправете го-има обяви от преди 3 години-просто го разчистете и мисля че ще се оправи Hug

# 17
 Rolling Eyes От 10. 00 часа не мога да вляза в Продавалника   Rolling Eyes само аз ли имам този проблем newsm78

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 11:39 от sladko bebche

# 18
Животоспяасяващо ли ти е? Да крещиш на администраторите - това не е добра идея.

# 19
 Embarassed може би имахте впредвид главните букви . Коригирах се   bouquet

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 11:42 от sladko bebche

# 20
Здравейте,
Опитах се да вляза в продавалник със същата регистрация, която имам тук, но явно трябва нова регистрация, така ли е? Онзи сайт не е ли пак към bg-mamma? Ще съм ви благодарна да ме осветлите...

# 21
Трябва да се регистрираш. Друг сайт е.

# 22
Собственикът на двата сайта е един и същ, май само това ги свързва.
Трябва да се регистрираш.

# 23
аз също се опитвам от много време да се регистрирам в продавалника обаче не ми пращат писмо с актоализация  newsm78 така ли беше може ли някой който вече се е регистрирал вече да ми помогне ще ви бъда благодарна baby_neutral

# 24
http://www.prodavalnik.com/forum/index.php?board=5.0
влизаш тук и  си пишеш ника и е-мейла  и някой от модераторите ще ти помогне  Peace

# 25
  • Пловдив
http://www.prodavalnik.com/forum/index.php?board=5.0
влизаш тук и  си пишеш ника и е-мейла  и някой от модераторите ще ти помогне  Peace
ами как да си пиша имейла като немога да се регистрирам Confused а как да им пиша като нямам и регистрация, а и къде да им пиша на модераторите, получавам постоянно празни имейли? newsm78

# 26
За да пишете в горепосочение подфорум в Продавалника не е необходима регистрация. Той е достъпен за нерегистрирани потребители.

В момента всички профили би трябвало да са активирани. Опитайте да влезнете с потребителското си име и паролата, които сте заявили по време на регистрацията там.

# 27
  • София
 От как са оправели Продавалника страниците се отварят много бързо,няма нищо общо с преди
Добре са си свършили работа хората   bouquet

# 28
  • София
аз също се опитвам от много време да се регистрирам в продавалника обаче не ми пращат писмо с актоализация  newsm78 така ли беше може ли някой който вече се е регистрирал вече да ми помогне ще ви бъда благодарна baby_neutral

Аз имам същия проблем, неколкократно опитах да се регистрирам, но не получавам e-mail  за регистрацията. Моля за инфо как и към кой от модераторите  да се обърна.

# 29
  • Стара Загора
Annie13, след като прочетохте мнението на Preslava Stefanova по-нагоре и го цитирахте...
Не можахте ли да видите и отговора на Мамма, само два постинга преди моя...?

Общи условия

Активация на акаунт