Колко езика знаете?

• 15 632
  • 200
  •   1
Отговори
  • Sofia
Не зная дали е имало друга такава тема, но предвид обявите за работа, които в повечето случаи са с изискане за поне 2 езика, искам да попитам колко езика знаете и какви? Аз знам един и уча втори. В последно време виждам се търсят хора с  по-редки и трудни езици - датски, норвежки, холандски

# 1
Имало е такава тема, но да се разпиша:
Френска филология,холандски-средно ниво, позабравен, предстои рефреш.
Английски, в движение-средно ниво.

# 2
  • София
Не зная дали е имало друга такава тема, но предвид обявите за работа, които в повечето случаи са с изискане за поне 2 езика, искам да попитам колко езика знаете и какви? Аз знам един и уча втори. В последно време виждам се търсят хора с  по-редки и трудни езици - датски, норвежки, холандски

темата

и много е права Василиса

# 3
Да, имало е такива теми, но преди 3 години. Мсля че е съвсем уместно да има нова Peace

По въпроса говоря без проблеми немски, английски и френски на средно ниво, оправям се  Peace
Но и аз забелязвам търсене на по- специални езици Thinking

# 4
  • България Сливен
един

# 5
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Английски - отлично, руски и норвежки поносимо. Предстои подобряване на норвежкия.

# 6
  • Германия
Немски-отлично, английски- да кажем примерно, на ниво няколко идеи  над средното, турски- колкото да разбера, ако ме напсуват  Laughing

# 7
# 8
Английски - ниво английска филология 2-ри курс Wink Руски - средно. Италиански, испански, немски и френски - основно... Напоследък ми се учи френски. Има време... Crazy

# 9
англйиски много добро ниво, немски средно ниво а в момента уча гръцки  Simple Smile

# 10
  • Бургас
освен майчиния/български/, немски-отлично; английски и руски - учила съм, но дотам

# 11
  • UK
Английски доста добре, не на ниво майчин, но почти. Италиански почти толкова, колкото и английския. Пет години немски, доста от които позабравени, но след освежаване на знанията би бил над средното ниво. Руски на ниво горно елементарно. Испански също, доста слабо. Скоро може да ми се наложи и малко френски да понауча, поне някои думички и изречения, но не смятам поне засега, че ще ми е необходим извън обикновените нужди от всекидневно общуване.

# 12
С английски и български съм bilingual. Немски - над много добро, но и не съвсем отлично. Сръбски - средно ниво. Гръцки - много основно, знам колкото да се оправя на улицата и да поръчам в заведение. Учи ми се португалски и планирам да започна това начинание в средата на идната година.

# 13
Клото-11?Ти си  ...не вундеркинд..сериозно ли?  bouquet

# 14
Аз говоря френски,,англ.,и руски-за протокола.

Общи условия

Активация на акаунт