Идеи за Бизнес-5

• 82 846
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
И на мен ми харесва идеята да пишете кой с какво се занимава и къде е.

При хр.стоки надценката е 20%.Къде е повече и къде е по-малко?

И аз съм твърдо ЗА създаването на такава тема! Ако искате, мога да пусна такава?
Само да не е в разрез с Правилата.Да питаме Мамма. Rolling Eyes

# 616
  • София
Със сигурност е в разрез с правилата, затова може да се направи във ФБ например  Peace

# 617
  • най-шареното място
Да не бъда груба, ама да напишеш, че продаваш дрехи в магазин да може, а да напишеш, че имаш магазин за дрехи да не може... е много странно.
Не става дума да си дадем адресите - има ЛС Simple Smile

# 618
Да не бъда груба, ама да напишеш, че продаваш дрехи в магазин да може, а да напишеш, че имаш магазин за дрехи да не може... е много странно.
Не става дума да си дадем адресите - има ЛС Simple Smile

Подкрепям!
Аз пък нямам ФБ  Crossing Arms
А тези, които имат все още само идеи за бизнес трябва ли да споделят - не е ли по-добре да го запазят в тайна, докато се случи? Wink

# 619
Можеш да напишеш, че имаш магазин за дрехи. Но ако напишеш къде е и как се казва, това е реклама. И се плаща.

# 620
  • най-шареното място
Алексче, аз съм написала същото. Ама съвсем Simple Smile

Няма нужда да правим тука противопоставяния. Simple Smile
Друг е въпросът, че малко места ограничават правата на потребителите до така степен и не съм убедена, че това е такова. Но да сме на сигурно, това е начина.

# 621
А тези, които имат все още само идеи за бизнес трябва ли да споделят - не е ли по-добре да го запазят в тайна, докато се случи? Wink

Аз писах че имам много идеи, но никога няма да ги реализирам и за това ги написах тук, ако някой иска да ги "краде", да заповядва   bouquet

# 622
Споделям една своя идея, по която бях тръгнала да работя, но изоставих, заради друго нещо. Електронен гурме магазин - гурме шоколад, чай, кафе, сосове, подправки, вина и прочие. Шоколадови бонбони по поръчка. Изобщо магазин свързан с гурме култура и общество.

# 623
Честита рожба, Каспър! Да ви е жива и здрава, и много да ви радва!   bouquet На теб- бързо възстановяване!  Hug

# 624
Споделям една своя идея, по която бях тръгнала да работя, но изоставих, заради друго нещо. Електронен гурме магазин - гурме шоколад, чай, кафе, сосове, подправки, вина и прочие. Шоколадови бонбони по поръчка. Изобщо магазин свързан с гурме култура и общество.

Това в София може да вьрви, но в другите градове не става... за Пловдив да не говорим. Шоколадови бонбони по поръчка тук също не вьрвят- в града се правят на едно място ( не говоря за Мол-а )-предлагат се като десерт,но просто не вьрвят.  За София вече е друго нещо- там доколкото знам и Елемаг вьрви добре и Каса Вино - все магазини горе-долу с тази концепция. Ха познайте защо в Пловдив няма такива ?! Имаше преди време Чиърс-отдавна затвори...

Иначе ( пак за онлайн търговията) аз съм намерила една ниша , която в България е незаета и е горе-долу пак в моя бранш, но не мога да си намеря кукуригу като мен да ми се вьрже на акъла ,че мьжо нещо не му се занимава.

# 625
Кремена, сигурно си права, но то и по тази причина магазина е електронен, не реален и ситуиран някъде. Да може баба Гинка от село Гинци да си поръча гурме морски дарове примерно или кило захар с лешници, или червена захар от мадагаскарска тръстика  Simple Smile.

# 626
Сега се сетих за друга идея, не знам дали в БГ има нещо подобно:

Тук разни готвачи предлагат да дойдат у дома на клиента и на място да сготвят меню.

# 627
Сега се сетих за друга идея, не знам дали в БГ има нещо подобно:

Тук разни готвачи предлагат да дойдат у дома на клиента и на място да сготвят меню.

Има и тук-лични готвачи , ама да ти кажа не са  като тези навьн.... Най-малкото нашите нямат оборудване . Да не говорим,че и липсва тази култура в клиента.... но то не пречи да  му се сьздават потребности  Wink

# 628
Те и тук нямат оборудване - готвят в кухнята на клиента с наличната техника.

# 629
Кремена, сподели колко е откачена идеята, може пък някой да е луд за вързване  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт