Отговори
# 150
Джоли, тази тема не е ли за стария стийм моп?

# 151
  • Sofia
И аз четох коментари за стария стийм моп, че много мокри заради подложките тип еднократни.
Доколкото разбирам вече не се продават такива, новия е само с микрофибърни, които попиват добре.

# 152
Оле, темата е за старият, НО се споменава от време на време и новият. НБМ, старият модел също имаше микрофибърни. С такава ми направиха 'демонстрацията' в магазина  Peace Както стана ясно - съм върл противник Simple Smile Макар да ми харесва идеята, не ми допада изпълнението.

Ето и Ния с Бухтино туту Simple Smile Не е хич на кадър, но Николета се превъзбуди и само тичаше напред назад. Та Николета с тази рокля заминава на фото и решава проблемът с незакупените подаръци на бабите и дядовците Simple Smile Държа да отбележа, че Ния крещеше 'туту' и тичаше до като се опитвах да снимам  Laughing

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 07:21 от Джоли

# 153
Джоли, много е сладка Снежанка  Heart Eyes

Аз не правя реклама на стийм мопа, да не си помислите, че съм на процент Mr. Green. Само споделям личните си впечатления от новия моп. Предполагам, че са отстранили недостатъците на стария и затова този не мокри. Единствения вариант да изпусне вода и да намокри пода е, ако се изключи и се остави да стои на пода. Тогава при намаляването на температурата изпуска вода, но това го разбрах още при първото ползване и го изключвам след като го вдигна от земята. Лично мен ме улеснява много и го смятам за чудесна идея за почистване Peace

# 154
Дещо, шейничката може да се подари или продаде. Само ако се счупи отива на боклука и то за рециклиране. И аз бих предпочела по-функционална и най-вече дървена, но на пазара няма кой знае колко голям избор:tired:
Нинче, поръчах си парочистачката от един сайт. Вече му загубих дирите, защото си преинсталирах уиндоуса оттогава. Намерих я докато търсех отзиви в нета за стийм мопа. На Солак е. Пусни в гугъл и все ще излезе нещо.
Джоли, Ния голяма веселушка, а с тутуто е супер. Дуци, чудесно тържество са направили на децата. И какви хубави костюми.

Днес водихме Сами на ортопед отново. Каза че има шанс да възстановим пръстчето и без операция. Ще трябва да го отворим първо и след това да внимаваме да не се свие отново. Той ни направи импровизирана шина от една спринцовка, каквато трябва да му слагаме, най-вече нощем. Дано, дано да се справим! Praynig Praynig Имаме няколко месеца на разположение и ако не успеем, ще прибегнем до операция. Иначе кабинета и чакалнята на този доктор бяха уникални. С пързалка, къщичка, играчки. Сами беше във възторг в кабинета. Взе да рови в шкафовете на човека, да гушка плюшените животни. Едва го уловихме да го прегледа. Laughing
На мен пък ми платиха един хонорар и то доста повече от очакваното.  newsm44 Направо се почувствах човек. Много съм доволна.

# 155
  • Бургас
Добро утро,

Иванчо е бонбон и половина, както винаги.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес ще излизам на пазар и ако не намеря някоя читава ще поръчам една пластмасова от тези,които ми дадохте...

Времето уж се затопля- да видим... Искаше ми се да имаме шейна до Четвъртък,за да можа поне на планина да се пързулка и затова първо ще разгледам наличните...

Как сте с гърнетата??? Ние сме на етап пишкам,акам,когато аз реша- останалото в гащите ooooh! Изобщо не я мъча де, да видим кога ще й дойде акъла от самосебе си Laughing

# 156
Аелия, дано се оправи пръстчето на Сами  Praynig Praynig Praynig Твоята парочистачка такава ли е ? .... http://megashop.bg/techno/product_info.php?cPath=800129_800218&a … roducts_id=803496

Вчера толкова много снимки пуснахте, че 100% ще изпусна някой  Rolling Eyes Всички са много сладки  Heart Eyes

# 157
айде и аз да пусна малко нови снимкки, че от 2 месеца не бях го снимала  Embarassed
http://www.facebook.com/#/photo.php?pid=30370119&id=15111262 … bid=1178256745851
Аелия, желая повече и все хубави новини при вас  Hug
Астарта браво на ученолюбивите ти момчета, а хаоса къде го видя  newsm78
моята майка има мания за чистота, а пък скоро й откриха дискова херния и затова разпитвам надълго и широко за стийм мопа, ще прочета и линка дето Джоли е дала....

# 158
  • София
Ние вчера бяхме на фирмено Коледно парти. Мноооого съм доволна.  Mr. Green Бях много горда с моята Снежанка и Коледно джудже, които обраха овациите по всички параграфи  Heart Eyes Цяла вечер не спираха да танцуват /и двете супер активно/ и да се закачат и забавляват с хората. Беше супер! Прибрахме се към  00.30 часа, но си станаха към 8 и двете.

Аелия, дано се оправи пръстчето на Сами  Praynig

Всички сладурковци са супер  Heart Eyes

# 159
Мая, Мати е голям сладур Heart Eyes

Парочистачката от линка на Шада определено ме заинтригува. Цената й е много добра и с толкова много приставки, предполагам, че върши работа.

Маймунка, с гърнето сме на никъде. Взех и поставка за тоалетната, понеже проявява интерес и винаги придружава брат си. Сложих я на тоалетната чиния, обясних му за какво е. На въпроса ми "искаш ли да се изпишкаш там?", ми отговори: "не, не, не", отстъпвайки назад и това си беше Joy.

Аелиа, стискам палци и много се надявам  да се справите с пръстчето и да избегнете операцията Praynig. Браво за хонорара Peace

# 160
  • Бургас
Да, същата работа. Има ли ако?- Да, "Айде на гърнето"- Не!

Но понякога е мн ентусиазирана,още им е раничко изглежда...или просто се глезят Laughing

Майка е взела килимче музикално,да видим дали ще прояви интерес... Rolling Eyes

# 161
Аелия, дано се оправи пръстчето на Сами  Praynig Praynig Praynig Твоята парочистачка такава ли е ? .... http://megashop.bg/techno/product_info.php?cPath=800129_800218&a … roducts_id=803496
Точно същата.
Благодаря ви за пожеланията!Дано наистина оправим пръстчето без операция.

# 162
Аелия, стисткам палци да не се наложи операция Praynig

Ил и Ал много сладко четат  Grinning

Матейката е голям сладур  Heart Eyes

Катето сама си носи гърнето, но не иска да сяда, ами я държа.

# 163
Надявам се Сами да се оправи без операция Praynig Hug

Иначе пуснах няколко тутута в продавалника, пускам ви ги ако някой се интересува, защото са най-вече за деца на възраст колкото нашите:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=892640&cat=500
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=892670&cat=500
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=892719&cat=500

И да ви се похваля, вчера ни свърши фотографския курс с бал с маски. Аз последно се направих на зайче (с туту) Mr. Green Накрая се оказа, че съм спечелила второ място за костюм, но си тръгнах по-рано заради дребната, а и то много се проточи. Снимки нямам все още, така че не напирайте.

# 164
Много хубави дечица  Heart Eyes

Майка ми има РД днес  newsm38  черпя за нейно здраве.

Днес ми откраднаха портфейла и ми се обадиха след половин час да ми го върнат  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт