Отговори
# 240
 Нямах нет тези дни и затова със закъснени ви желая Честито Рождество и Веселе празници!   bouquet

Момичета, мислите ли, че децата ни ще се заинтересуват от куклен театър. Другата седмица ще има в Ловеч и много се чудя дали да заведа Йоанна  newsm78

П.П: Аз сигурно по случая затова цял ден се карам с нашия  Crazy

# 241
Симпатюхче, и аз тези дни си мислех за това. Но първо разучи каква е постановката. С Момо имах такъв неуспешен опит. Влязохме вътре, залата стана тъмна, пуснаха смях на вещици и пр...излязоха актьори в черно, той се уплаши , ревна и си тръгнахме. Но ако е светличко , с кукли-животни и пр... мисля, че ще им хареса.

# 242
Честита Коледа!

Малко туту - джуджета от мен. http://www.facebook.com/album.php?aid=130434&id=825003417&l=4e4d5b5a19

# 243
Дещо, разкошни са  Heart Eyes
Утре съм на работа  Confused, направо отлетяха двете седмици отпуск .

# 244
# 245
ДеЩо, мамаиви, много са ви сладки госпожиците.  Hug

Дочкова
, лека работа утре Simple Smile

# 246
И аз имам снимка с тутуто на главата, ама ме досрамя да ви я пусна, приличам на индианец Mr. Green

Честит рожден ден на Емма на Ели cz hbday
Да е жива и здрава Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 16:36 от Дуци

# 247
  • София
Няма какво да се лъжем, тази е най-добрата снимка Simple Smile
Всички са много хубави, прекрасни са ни дечицата, усмихнати и щастливи!

Аз се сдобих с цикъл  Rolling Eyes Добре ми беше 2 години и 3 месеца, ама... свърши се то... Но пък сега ще пробвам дамската чашка Wink Доста изненадващо ми дойде, бях в търговския център до х-л Хемус, та търчах да пазарувам в Пикадили  hahaha
Най-вероятно това е било причината от 2 седмици ме болят зърната при кърмене, особено при слизането на кърмата. Дано мине вече  Grinning

# 248
Много хубави снимки и дечица на ДеЩо, Мама Иви и Дуци Heart Eyes

Ето няколко "прясни" снимки от нас или как се открива биберона на стари години Simple Smile

http://picasaweb.google.bg/natalykr77/dSFuNI?authkey=Gv1sRgCOjZyuHrs47u2QE#

# 249
Дуци,от къде тоз срам?Давай  снимката  Mr. Green

Астарта,какви дълги коси има Ил  Heart Eyes

Тези празници не са хубаво нещо,само ядем и спим  Crazy

# 250
  • Sofia
Е пак добре, че спите, щото Дени е в някакъв етап на будуване (или го мъчи последния кучешки зъб) но изпада в истерия като го сложа да си легне, въпреки че видимо ужасно му се спи и очите му кървясват. Мята книжките, не ще песни, тича като полудял.
Снощи ни беше най-ранното лягане за последните 3 дни, в 23.30 и то поради това, че изобщо отказа да спи следобяд.
Онзи ден заспа в 1.30 през нощта, предната вечер пак така  ooooh!

# 251
Пак прекрасни снимки  Heart Eyes

Джули, по Коледа стават чудеса  Crazy Laughing Аз пък ти завиждам за дългото отсъствие на цикъл  Crossing Arms

Вчера варих заек и докато съм го обезкостявала, Бобо си отмъкнал едно ребърце и си го лапнал. Снощи го изкъпахме и докато му слагах имунукинда в устата, видях костта. Настръхна ми косата, какво можеше да се случи, ако не я бях видяла.
Днес сутринта дядото си събрал багажа и тръгнал да си ходи в апартамента. Обяснения, че си е в къщи, не позна нито мен , нито детето  ooooh! едвам го убедихме да остане. След около половин час дойде на себе си  Confused Явно вече го гони склерозата, което е много лошо ... направо не знам какво ще правя  #Crazy

# 252
  • Sofia
О Шада, и моя баба беше така. Постоянно искаше да си ходи "вкъщи", пита за хора от преди 100 години, а не познава най-близките.
За съжаление няма оправия за това състояние.

# 253
Чудесни празнични снимки разгледах  Simple Smile

Шада, добре, че си го видяла.

Страшно е като имаш близък със склероза. Трепериш за него, като за малко дете, ама са по-опасни за себе си и околните. Ама живот  Rolling Eyes

На Катето покрай празниците й се наруши режима и сега не можем вечер да я приспим, а сутрин да я събудим  Laughing
Първо празнувахме с неговите роднини, после с моите, а най-доволна остана Катето, че хем с баби, хем с братовчеди  Grinning
В нея се падна паричката от нашата питка, а от баницата с късмети ми се падна сватба  Mr. Green Надявам се да значи, че ще ме канят, защото на моя, повече не ми се ходи  Wink

# 254
Толкова много снимки разгледах! Страхотни са всички. Много са ни сладки всички юлчета!  Heart Eyes

Астарта, и ние сега откриваме биберона. Приема го просто като една от играчките и постоянно му се смее, не знам какво толкова смешно има  Rolling Eyes

Нашия режим е много странен напоследък – вечер няма постоянен час за лягане(може да заспи в 21.00, може и до 1.30 да се разхожда из леглото ни и да раздава целувки), но сутрин в 8.00 вече е готов за подвизи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт