Отговори
# 345
От миналата година не съм се разписвала  Mr. Green

Да ни е честита новата година!Нека е успешна за всички и изпълнена с много положителни емоции   Hug

Ние днес цял ден мързелуваме, ядем и гледаме филми  Mr. Green
И ние така,ама не е само днес   Mr. Green

Ра,да отговоря на въпроса.В лицето са я ударили,точно в областа на окото,заради това са със съмнения за отлепване.Изписан е АБ,надявам се в понеделник на прегледа да чуем добри новини.В къщи си е ,почива и мисля,че вече е добре.

Мая,дано се наредят нещата при вас  Hug

Ние празнувахме в къщи.Децата ги разходихме на площада до към 11.30,Алекс беше очарована от светлините.Пукотевицата от пиратки обаче я стресна и ходи от стая в стая и повтаряше"па-па-па"Наложи се баща ѝ да идва на помощ при приспиването,понеже идваше ту в моите ту в неговите ръце и всичко това за по-една две секунди. ooooh! Към един и половина заспа успешно.Вече чакам понеделник да си почина от празниците  Crazy

# 346
  • Варна
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!  Simple Smile
Живота е кратък, забравете правилата, прощавайте бързо, целувайте бавно, обичайте искрено, смейте се от сърце, и никога не забравяйте това, което ви е накарало да се усмихнете!!!
 На малките сладурковци - много, много здраве и безгрижни игри!  Heart Eyes

Съжалявам, че пиша толкова рядко, но пък щом ми остане време и свободен компютър, следя новостите в темичка ни.
Новата година посрещнахме при кумците, и те са с две дечица и веселбата стана подобаваща.  Wink Дамяна се държа леко притеснено /за пръв път беше на това място, пък и се поуплаши от гърмежите/, издържа стоически до 02 часа и заспа в количката на връщане.
Иве, "чудесен" новогодишен подарък са ви спретнали, няма що. Дано жената бързо се оправи!  Hug
Лека нощ!

# 347
  • Sofia
Тази година се очаква да бъдат пуснати нови детски градини и тогава шансовете дори за втора яслена са добри. Нови градини и групи се откриват периодично, за тях се прави класиране, така че следете си мейлите от системата. Иначе действително в старите градини децата от първа си преминават във втора, после и в градинските. Аз главно затова кандидатсвах още тази година, след това шансовете рязко намаляват, освен ако общината не вземе да открие 2-3000 места наведнъж.
Шансовете зависят и от района. Някъде беше качена инвестиционната програма на общината и къде ще има открити нови градини, ще потърся да се ориентирате. Помня, че Астарта наскоро кандидатства в Младост точно за новооткрита градина, но в тоя район шансовете са ужасни поради огромния недостиг, май имаше около 700 човека на опашката за 20-тина места ooooh!

# 348
  • София
Честита Нова година, мили майчета! Бъдете здрави и нека зло да ви забрави Simple Smile Късмет и голям берекет на семействата ви желая  bouquet

Ние започваме новата година болни Sad Дано не ни върви така цяла година.

И да ви кажа една хубава новина - Катинчето е родила тази нощ момченце - Кристиан.

# 349
Честито на Катинчето. Да са живи и здрави и двамата. Със секцио или не? Нали първото щеше да е секцио и затова.

# 350
ЧЕСТИТО НА КАТИНЧЕТО   bouquet
Снощи дадох на Ели да опита маслини,да е изяла около 1 и половина,много ги хареса,но днес има на двете бузи по една пъпчица,дали може да е от тях  newsm78

# 351
Да е честито на Катинчето и на цялото й семейство!  bouquetДа ги радва здраво, силно и весело момченце!

Дочкова, не ми се вярва да е от това щом е само по 1 пъпчица.

Не ми се разказва за нашето пътуване, защото много ме изнервят такива сменящи се обстановки. Децата се преуморяват, не се наспиват, аз също...Сами падна много страшно и това ме срина за час-два. Докато виках Момо през прозореца да си дойде от приятелче навън, моят мъж се преобличаше до мен и се заприказвахме, Сами се изнизал. Къщата има стъпала за навън и вратата не била затворена. Баба му и дядо му-навън. Чувам писък и хуквам. Усещате ужаса в мен, намирам го на третото стъпало паднал, в този момент "свекъврата" го вдигна. Взех го и започнах да го оглеждам за рани, кръв и пр. Сърцето ми ще изкочи, видимо нямаше нищо. Сложихме го да стъпе, а той само прикляка и си помислих, че нещо счупено по крачетата....Съблякохме го - няма нищо, явно и той се е уплашил. Чак вечерта се развесели. От стреса ще умра от глава и пр., ха посрещай Нова година. Сега си помислете как биха реагирали вашите близки.............Защото свекитата си останаха навън и изобщо не влязоха да видят жив ли е, здрав ли е. Без коментар. Sick

# 352
  • София
Честито на Катинчето. Да са живи и здрави и двамата. Със секцио или не? Нали първото щеше да е секцио и затова.

Със секцио е родила, но бебето е тръгнало самичко, та се наложило да свикват спешно екип. Иначе датата на секциото й беше 6.01.

# 353
Не съм чела и затова само ще кажа ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Много здраве, късмет и любов на всички!!! /а сега отивам да чета и после пак ще пиша/

# 354
ЧНГ момичета!  Hug

Мързелива и преяла съм, даже чак ми писна от празници, за пръв път се чувствам така, може би ми липсва въздух и движение, доста седим затворени вкъщи, иначе е спокойно
Не сме се отделяли от децата, мама болна, свекървата е почивала от работа само на 24, 25 и 1ви  ooooh! - няма събота, няма неделя - на работа е
Видях се с една-две приятелки, но не ми беше достатъчно, но поне децата са послушни и не мога много да мрънкам, успях физически много да си почина
Днес и на кино отидох, Аватар много ми хареса
Другите бременни - имате ли проблеми с шума и силните звукове? Аз при всяка бременност откачам, а в кино скоро няма да стъпя поради тази причина, то не бяха контракции, ритници, ужас, искаше ми се да тръгна и да избягам надалече  Laughing

Дени, разбирам те напълно за смяната на обстановката

Честито на Катинчето, дано всички са добре и се радват на бебока!

Ра, за цигарите не те разбирам  Confused

# 355
Дещо, преди малко разглеждах профила на Ваня Делийска и на снимките кой?--твоята дъщеричка, няма как да я сбъркам! Hug

# 356
Ами да, тя идваше на репетициите за концерта по случай 25 години от съзаването на хора, по три часа репетиции, как ги издържа, рисуваше си, зяпаше...
И за разни коледни сбирки на гости у Делийска съм я водила..

# 357
здравейте
да ви покажа новите придобивки на Мати
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=3038829 … bid=1187300851948
много им се кефи...
Честито бебе на Катинче    bouquet
Дени леле какво си преживяла ужас..... Praynig Hug

# 358
Диванчето е страхотно,манекена също   Heart Eyes
Кажи откъде го купихте и колко струва  Praynig
Дени, това е най-големия ми страх.Ние живеем на третия етаж в къща и се страхувам Ели да не вземе да отвори вратата и да тръгне надолу по стълбите  Confused Добре че е бил малкия дявол  Hug

# 359
Мая, Дочкова, благодаря! Още е мога да повярвам, че така се размина. Всъщност има две стълбища, това поне е покрито, другото не е довършено. Свекъра каза, че нямало кой да пада от него и не сложи перила.
А когато се събраха с братовчед си/който е с два дни по-голям/ денят ми се стори век. Няма такова пищене, дърпане и сърдене за играчки и тичане подире им. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт