Отговори
# 450
  • София
Само чета,та крайно време е да се включа.Честита нова година на всички,малки и големи,много здраве и късмет Hug
Шада,това за новите ваксини го коментираха,аз не слушах много внимателно,но разбрах,че от Март ли та от Април ще влязат по каса,но дали ще стане  Rolling EyesНие отдавна сложихме 4-тия Пентаксим,но имаме още един Преванар през лятото,та тайничко се надявам дотогава да са изгладили нещата Peace
За градините и аз се замислям,положението хич не е розово.Аз твърдях,че ще си го гледам до 3 годинки,но напоследък се замислям да го дам по-рано,скучно му е на детето,особено сега зимата TiredИначе аз се чуствам добре в къщи,а и къщата се чуства добре,една такава чиста и подредена,като тръгна на работа ще настъпи пълна лудница Mr. Green

# 451
Бухти, какво те притеснява толкова поне в градините? Провери дали във Варна имате такава по програма Стъпка по стъпка, много са добри, аз съм супер доволна от градината на Яна, много съм разказвала в плевенската тема, само хубави неща почти мога да кажа.
О, аз не съм ровила за конкретни места, може и да изскочи нещо приемливо, но общата картина не ми харесва. И няма голям избор, не съм чула да има Монтесори или Валдорф. За тази програма не съм чувала, гледах сайта, но не пише в кои заведения конкретно се работи по нея.
Но аз по принцип наскоро четох за обучение вкъщи и съм малко резервирана към учебните заведения. Самата аз съм минала през всички такива в България - детска градина, основно училище, частно училище, техникум/гимназия и университет и от нито едно не съм доволна и не бих искала детето ми да ги посещава. Така че изборът ще е труден и ще подбираме много внимателно Tired

# 452
Кали, защо се надяваш за Превенар? Доколкото знам, по каса ще мине Синфлорикс и то за новородените бебчета.

Астарта,
вече се оправиха нещата, благодаря!

# 453
  • София
Ами...защото пак съм недоразбрала Joy

# 454
Мацки, по темата за ГМО - ще има родителски протест, организиран от форумки, най-много се радвам, че Тео го е взела присърце тя е тази, която вдигна пушилката за училищните лавки... Съорганизатори са природозащитните организации

Ето я петицията http://grazhdani.eu/peticija.php?c=gmo
Ето и темата за протеста - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=459127.0

Елена спи повече от 4 часа, няма вече температура.

# 455
Шада, не съм ги правила още, на вълна мъфини съм Joy

За ГМО протеста да се организираме да ходим заедно, искате ли Grinning

# 456
аз днес съм много доволна, ходих до яслата и говорих със зам-дир-а и тя ми каза че могат да го приемат веднага, сега имали свободни места, но на мен не ми се иска още отсега и затова се уговорихме за март, после като почнели ремонтите спират да приемат деца и чак септември....
Шада мерси, ще внимавам много с цитрусите  Thinking аз много се запалих по здравословното хранене, сега се опитвам да го науча да яде повече плодове и зеленчуци, днес се снабдих с такива  Peace не знам как стои въпроса с ананаса.....пресен не от консерва...
солетите и аз ще ги направя тези дни....

# 457
Ами в момента има ябълки, тиква, банани, моркови, круши се намират също. Ананасът мисля, че е жилав. Трик да ядат е да се дават когато е минало значително време от закуската, Анна тогава започва да огладнява, а и й е много кеф да си почеше венците с един морков да речем. Видя снимките й в Уебшотс, нали Mr. Green

# 458
Ясмин си умира за ананас, Ноеми не иска да го погледне Rolling Eyes Трябва да се внимава с него, че ако се прекали или не се изчисти хубаво става гадно на езика - като изтръпнал.

# 459
Дуци много се радвам че Анна си хапва морковки, но Мати отказва каквото и да било в суров вид, трябва да е пюре, на сок и т.н. и пак няма гаранция че ще му хареса  Crazy

# 460
тц тц тц от снощи никой не е писал, сама ще си питам и отговарям  Crazy
Честит Ивановден, желая здраве на именниците!

# 461
Влизам да ви почерпя за имения ден на голямото ми дете  cook Coffee
и да честитя на всички вчерашни и днешни именици. Да са живи и здрави и много късмет да имат!!!

Кети, дано нещата при вас се оправят  Hug

Оле, как е снахата? Започна ли да спи вече?

Гнидка, честита ви придобивка. леко и безаварийно каране!

И на мен един от късметите ми е лека кола, та да видим.

Цитруси гледам да не давам още, но е опитвал. То като види мандарина /портокал/ и като се започне едно ъ-ъ-ъ-ъ докато не му се даде. Докопа ли си ги обаче той сам, направо гризе корите  ooooh!

За яслите и на мен ми е тъмна Индия, та ще видим какво ще стане. Искам да го запиша в ОДЗ, но ако не стане и в ясла ще го дам /само да го приемат/.

Отивам да кача малко снимки, че отдавна не съм пускала

# 462
Честито най напред на забравените: Боян на Донка,Богомил на Руми,Йордан на Катенцето.Живи и здрави и злото да ви забрави.
Честит Иванов ден на: Ива- мама на Алекс и Ели,Ива на малката Попи,Иван на Литъл,Ива на Доллита,Ива на Рапунцел.
Да сте живи здрави и много щастливи.

# 463
Честит Ивановден!!!

# 464
  • София
Моят баща също е Иван, а пък вчера свекър ми имаше имен ден Simple Smile

Честит имен ден на всички именници - малки и големи ! Да си носят името с много здраве и късмет !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт