Отговори
# 645
# 646
# 647
  • София
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания  Hug

# 648
Юцка, ЧРД! Да си здрава, обичана и щастлива! newsm59 smile3510
Честит имен ден, Нинче както и на Нина на Ели! Да ви е живо и здраво името!

Юцка, с каквато ваксина сте започнали, с такава трябва да реимунизирате докрай. Няма смисъл от пентаксим като сте на друга.

# 649
  • Бургас
Честито на всички празнуващи именици днес!

Юцка, ЧРД! Да си жива и здрава и само хубави емоции през 2010!

Момичета, разпратих ви покани във фейсбука,които видях от Петя,че само нея имах (little_angel). Да не се чудите коя съм  Mr. Green

ЗА ваксините - нашата морбили и т.н я слагахме на 13 месеца и пентаксим ни каза чак на 1г и 10 м 3ти прием newsm78, та чак на пролет се пада да ходим за пентаксима последния.

Времето е отврат - като затворници сме  Close

# 650
  • Sofia
Ох, някой трябва да ме спре да пазарувам в нета bash С тоя ларедут и това намаление направо се разорих. Confused Че и храни започнах да купувам снощи, някой поръчва ли от Сейнсбъри? Много евтини памперсите, чудя се да взимам ли и от тях newsm78

Шада, какво става с Бобо?
Дуци, и Дени ми се буди нощем, зъби го тормзят видимо. Успокоява се, като си пийне вода (понякога), но определено не се буди от жажда. И аз пробвах Дормикинда, добре му се отрази и спи по-спокойно, но тия дни не съм давала, че много лекарства се събират.

# 651
НБМ, аз на живо съм купувала от Сеинсбъри. Памперсите са като тукашните, но по-евтини идват.

Ния вчера не е кашляла колкото през вечерта. Говорих с доки по телефона и каза да й давам Тусавит. През деня Мими й го даде. Вечерта преди лягане и преди сукането й дадах отново. И след около 20 мин повърна на фонтан два пъти. Иначе е жизнена и щъка напред-назад. Не е вдигала температура. Та се чудя дали не е от сиропа  newsm78 Днес ще говоря пак с докито..

# 652
  • София
Джоли, от сиропа и кърмата. Давай го след ядене Hug Пак ли е болно милото Rolling Eyes

И Магдалена заспива и след 10 мин се събужда в истерия  Crazy По цяла нощ мрънка. Писна ми вече, или съм недоспала и гледам като  #Crazy Или ако се наспя, ме е яд, че сме проспали половината ден.  Най добре спи сутрин от 7 до 12ч  Twisted Evil

# 653
Бобо вчера поддържаше Т  38.5, въпреки Панадола. Днес няма, дано да се свърши вече с този ад. +Сериозно се замислям дали да слагам повече ваксини  Rolling Eyes Споменах и на таткото, който скочи като ужилен  Crazy  Той е твърдо - против!

Евридика, Фио при вас как беше, имахте ли проблеми в това отношение  Rolling Eyes

НБМ  Hug

Бобо също се буди с писъци нощно време, мъчи го единдолен кътник. Вече имаме 10 зъбчета. На консултацията ни мериха и теглиха - 13.400кг и 88см. Предложи ни Превенар и Синфлорикс  Crazy

Джоли, дано нищо й няма на малката  Praynig

Джули, радвам се че кремчето помага. В интерес на истината дори и при мен има подобрение  Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 09:54 от Shada

# 654
Шада, ходихте ли при педиатърката? Какви бяха нейните коментари?

Аз все още не съм имала проблеми с неслагането на ваксини. Но тепърва предстои Simple Smile
И моят мъж не е много ОК да не се слагат ваксини, още повече, че неговите родители и брат му го тормозят по този въпрос (моите не знаят, че не слагам ваксини на Никола, иначе щях и аз да съм обект на безспирни атаки). Но мен не ме интересува какво мислят роднините или даже мъжът ми. Здравето на детето ми е най-важно.

Разбира се, и преди съм казвала, че това е абсолютно личен и строго индивидуален избор - дали да се слагат, или не ваксини. При мен решението беше 50:50 информация и майчино усещане, че ваксините не са за МОЕТО дете. И досега са така съотношенията, въпреки че вече знам много повече за ваксините и съм много по-навътре в нещата.

Така че помисли си, говори с мъжа си, прочети инфо...Решението не е никак лесно. Мозъците ни години наред са промивани от официалната медицина, промяната не може да стане хей така, на!

# 655
  • София
Шада  Hug , радвам се че всичко мина  Hug Спокойно, това май е последната Пентаксим  newsm78  Като гледам картона на Дени, май това е, а. Я кажете, някой има ли имунизационен календар или чак на 6г е следващата  newsm78
Аз съм му слагала на Дени Приорикс, ...това ли беше тази за Минингита  Thinking Защото аз я сложих по мое желание. Едно детенце от неговия набор се разболя и загуби слуха си  Cry и ние като ужилени скочихме да ваксинираме тогава. Аз вече се обърках коя ваксина какво включва, честно  Crazy 5 валентни, 6 валентни, ...разликата от преди 2г е огромна Crazy

Евридик@ Аз мисля, че всичко е до това колко си се информира и как са те убедили Rolling Eyes Мен бившата педиатърка на Дени ме убеждаваше как е добре да слагам ваксините приети от Здравната каса, защото те са подходящи, за нашите геогр.ширини. И как новите /Пентаксима/ не е добра, защото вирусите са умъртвени и не дават добър имунитет и като дойде някое дете което не е ваксинирано и се е разболяло със съответния вирус, може да ни зарази  Crazy И ми отказа да ни сложи пентаксима тогава /тя се купуваше по желание/ И хоп, след 2г всички я слагат  Twisted Evil
Аз на този етап съм за ваксините, ако може една болест да се изкорени и тя е смъртоносна......но винаги има Но Crazy Няма гаранция.
Но пък напълно те подкрепям в решението ти, защото много вярвам в майчинския инстинкт и до колкото се отнася до твоето дете, може да си предотвратила нещо непоправимо  Peace Така че, продължавай да се бориш Ти знаеш най-добре:peace:

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 10:23 от ketito

# 656
  • София
Да ви питам като пазарувате от интернет, не ви ли смущава това, което казаха по тв за облагането или там както е думата...? че тениска за 20евро ще ти излезе 50 накрая...  newsm78

евридика и преди съм те питала и все не съм успявала да прочета отговора ти (сигурно съм го пропускала) В болницата как ги убеди да не слагат ваксини на новороденото? Нали веднага им бият за туберколоза и не знам какво още... хепатит В?

# 657
  • София
Сакси, за Европейския съюз няма облагане  Wink Ние сме У Еуропето вече бре  Mr. Green еФтинийка Laughing

# 658
  • София
Кети, ама по новините го казаха и за бг се отнасяше.. може да не се нарича облагане, а някакви други такси, казах, че не знам думата.. но точно дадоха пример как тениска за 20 ти излиза 50евро...

жабче -> http://www.youtube.com/watch?v=j9vsvFH2TGM

# 659
  • София
Ако поръчаш от страна, която не е от Европа  Wink Ние не поръчваме от там, че ще вземат да пратят някоя зебра по гешка  Mr. Green Бъзикам се, разлигавих се....не съм спала на 2 кафета съм  Crazy
За Франция не важи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт