Да са ни вижи и здрави всики дечица 
Честит рожден ден, Юцка !
Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана !Аз по Бтв не видях Дуци, но видях Анна как яде, както и маникюра на Дуци
Също така и момиченцето Злати
Да са ни вижи и здрави всики дечица 
Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана !
Също така и момиченцето Злати

Вчера се притесних мнага, понеже никога не е реагирал така на ваксини 

. Днес ще видя резултата, че вчера я оставихме при нея, за да ходим на кино. Изумителното е, че може би е разбрала какво й казвам, като й обясних, че няма да я вземем вечерта, защото не ме е търсила и чакала, като обикновено.
в 22-та минута започва репортажа за гмо 

Да сте много здрави и щастливи!
Случвало ми се е да подпирам млякото на Алекс със завивката, за да мога в другата стая да успокоявам Ели. И така претичвам от стая в стая. Дано скоро да могат да спят заедно и вечер да има тишина и спокойствие. (Да не вярваш
На Ели още е много къса, а така ми се иска да и правя опашки...дано порасте до лятото, че нямам търпение 

Много здраве и щастие ти желая!
Със здраве да си носят името!
1 месец в ДСП Люлин - Рапунцел, ша пийм ли кафенце?
После още месец в Психодиспансера на центъра. Утре отивам да се подстрижа и кажи речи съм се настроила професионално.... 

С яденето сама се справя много добре, загребва си, лапа си лъжичката, с вилица също яде добре сама, но не винаги я оставям, защото става много бавно, иначе не мога да се оплача, че цапа твърде много
. Яде с дясната ръка, иначе си ползва и двете. Все още не казва изречения, само думички, "да" от доста време използва по предназначение. Избиха й вече 4-те предкътника и долните 2 резеца (вторите, и станаха 4), да видим кога ще е следващата партида, че на нея също й избиват все по няколко наведнъж. Друго не се сещам, ама и без това май много се разписах
Това е, защото тук вали и не сме излизали, та ми остана малко повечко време 

. На него до сега не му слаган пентаксим, предните две бяха акт-хиб.