Отговори
# 615
Охх, ужас. Аман от тия ваксини. Дано скоро му мине на горкото.

# 616
Шада, дай Боже утре всичко да е наред  Praynig Каква ваксина правихте? Нашето доки каза ваксина на 2 години, понеже била с Пентаксим. newsm78

# 617
Пентаксим сложи. Никога не е правил реакция към ваксина, дори и Т не е вдигал. Обаче сега не може да ходи  Cry Дано утре сутринта всичко да е наред  Praynig От спешния казаха да следим за Т и утре задължително на лекар. Ако положението е същото в инфекциозна.

# 618
Шада, дано бързо мине тази реакция  Praynig И да няма повече усложнения.

# 619
  • София
Шада  Hug Дано утре сутрин всичко да бъде наред с Бобо  Praynig

# 620
  • София
В понеделник сложиха Пентаксима на Дарина и снощи вдигна лека температура  Rolling Eyes Тия ваксини май ги слагам вече само защото съм започнала и са задължителни  Confused
Шада, надявам се утре да е отминала кризата на Бобо  Tired

# 621
  • Бургас
Бобо ми направи реакция от ваксината. Не може да ходи, явно го боли. Вдигна Т. Сега спи. Как бяха вашите деца след ваксината на година и половина?

И при Лора нямаше реакция от Пентаксима. Дано утре да е по-добре.  Hug

По БТВ новините ми се стори, че видях Дуцина Анна в репортажа за протеста.  newsm78 Припознала ли съм се?

# 622
Шада, стискам палци всичко да е наред с Бобо до утре  Praynig

Бързо оздравяване на всички болни  Hug

# 623
  • София
Шада , късно е да правите такава реакция от ваксината.Той вече се е справил 2 пъти, сега не е опасно. Ако инжекцията е бита в крачето /не помня къде беше/ е нормално да не ходи, защото го боли мястото. А и Т му помага да е отслабнал. Нормално е да вдигне Т, така се бори с вирусите, които в Пентаксима май всички бяха мъртви  newsm78 . Тази реакция от която се боиш беше от Полиомиелита на капки, който беше полужива ваксина.Вече я няма. Аз мисля, че всичко е наред и Бобчото утре ще е свежичка муцуна вече Hug Спокойно, не се притеснявай. Следи му Т, ако е буден, пипай неубоденото краче по стъпалото, натискай, да видиш дали ще свие пръсти и дали има реакция на мускулите. И като се съмне всичко ще е минало-заминало Hug

Джоли  според мен е имала в предвид да и се назовават предметите и да се паправя и повтаря. Аз водих на логопед Дени, че фъфли като дядо си  Mr. Green И тя след като го разпита ми каза, че е искала да провери дали правилно поставя изреченията и и следи мисълта.Ако не го прави, значи говорим за психическо изоставане, което дори не ми е минало през ума  Crazy Та нищо му няма, добре ми е детето, но след 3 месеца ако още фъфли, отиваме на уроци.....аааа не го оставям така  Naughty шшъшка, фъфка, съска, много ме дразни. Дефект си е и е неприятно, кво ме интересува, че е наследственно, ще го изкореним. Та сега докато стане на 4г и аз трябва да го поправям и да му помагам по подробно Peace

По БТВ новините ми се стори, че видях Дуцина Анна в репортажа за протеста.  newsm78 Припознала ли съм се?

Да с бяла шапка и папаше, нали. Laughingмъжа ми ме обяви за луда, ама тя е , пък Crossing Arms

# 624
  • София
Не си, Дуцина Анна беше по бтв.  Wink

# 625
Шада, как е малкият?

Кети, мерси за разяснението  Hug

Абе вие трети пентаксим ли слагате? Нещо се обърках съвсем. Ния има и трите и четах в упътването, че следващия е на 2 годинки  Rolling Eyes

# 626
  • Sofia
И на нас не са ни казвали още за следващ Пентаксим Rolling Eyes Пък и в разгара на вирусите хич нямам намерение да слагам.
Шада, стискам палци Hug И аз като Кети мисля, че всичко ще е наред утре!

Благодаря за съветите за Дени  bouquet В крайна сметка дадох антибиотика, капки още не съм взела. След въвеждане на антибиотика на Дени му мина светкавично и температура и болки. Спахме спокойно цяла нощ, днес си игра, само дето няма особен апетит. Иначе съм забравила да уточня, но антибиотика ни го изписа УНГ специалист, педито веднага ни прати на консултация. Тя ми изписа само Хексалгин да си имам за всеки случай (но каза само ако е много зле положението с температурата). Всичко друго ни изписа УНГ лекарката.

ПП. Вднага след като се оправи потегляме към прословутата хомеопатка. Няма да редуваме антибиотици всеки месец Naughty
Освен това си взех книгата на д-р Михайлов и е крайно време да седна да я прочета. Засега ми е много интересна и май ще се окаже полезна.

# 627
  • София
Привет момичета:)

Шада, дано Бобо вече е добре. Предполагам, че го боли крачето, направи му някакъв компрес на мястото на убождането.

Ние в петък бяхме на консултация и направиха на Маги реимунизация с Пентаксим. Прави се около година след последната. Маги също вдигна температура, на следващия ден всичко и беше разминало. Но пък аз цяла вечер не спах, за да я следя! Госпожицата ми е качила 1 500 за последните три месеца Crazy 84 см, 11 500 е станала.

Днес съм на преглед да видим и новото бебче Heart Eyes За съжаление нещата от предишната бременност започнаха да се повтарят и пак съм с ранни контракции Sad Засега съм само на хапчета, дано не се наложи да лежа както миналия път, че как ще си гледам Магито!

# 628
  • София
Днес е Св. Нина, така че празнуваме имен ден само Нините   Mr. Green Специален поздрав за всички познати и непознати адашки и естествено специално за Нинето на Ели  Simple Smile Кой като нас с два именни дни в годината. Не че мъжа ми няма и повече, де Simple Smile Дай Боже всички да си носим името с много здраве и късмет !

Шада, как е Бобо днес  Hug

Катче, дано всичко бъде наред и да не се налага да лежиш, за да можеш да си гледаш спокойно детенцето  Hug

По въпроса с ваксините, на нас лекарката още миналата година ни каза, че реимунизацията е на 1 г.6 м.

# 629
Арррггггхххх newsm77 Да ви се оплача от моята пикла. Няколко вечери подреди си лягаме късно и аз все недоспала, снощи си легнах уж по-рано. В момента в който се унесох тя се разрева, ама все едно нещо я боли, уплаших се станах. Е, нищо й нямаше, жадна била. Заспах 1 час по-късно и цяла нощ не спря да реве в съня си, без да се буди. Все едно новородено си имам у дома Close

С тия ваксини ми писна, тамън мислех днес да слагаме морбили и заушка, но ще изчакам пролетта Crossing Arms
Очаквам Шада да се включи и да каже как е Бобо.
Анна е с бялата шапка, да. Сакси, ще дадеш ли снимки от вчера Praynig

Честити месечинки Mr. Green Днес Анна става на 1г. и 6 м., а и доста наборчета. Да са ни живи и здрави!
Нинче и Нина на Ели, да сте живи и здрави. И другите незнайни именници от темата Hug
Честит рожден ден на Юцка! Да е жива и здрава и да се обажда по-често тук!

Общи условия

Активация на акаунт