Отговори
# 675
  • София
(...) Точно заради този феномен, не успявам да си открия сама грешките, когато си препрочитам текста.

Катето с късата косичка я бъркат с момче, ама е толкова сладка  Heart Eyes (...)
hahaha Joy
Снощи заведох Дарина да я гледам майка ми и баща ми, докато закарам колата на майстор. Върнах се - подстригана. Подразних се, че не ме е и попитала дори дали имам намерение да я подстригвам  Close обаче пък Дари сега е много сладка, прилича на Амели Пулен  Party Може да я снимам после, да ви покажа някоя нова снимка, че отдавна не съм  Embarassed

Онзи ден, като бяхме по друг повод на среща в МЗ, едната експертка, не без голяма доза гордост, каза, че българският имунизационен календар бил един от най-изчерпателните и строги в Европа. Та си помислих и на този фронт каква борба ме чака... ooooh!
То това за изчерпателността не е лошо, но нека не бъде задължителен, мисля аз  Thinking Ти как си, поолекна ли ти малко, отпусна ли се? Или търчиш по институции и не ти остава време?

# 676
Кетито, тъкмо ще имам време за четене  Grinning

Забравих да ви кажа, да не се надявате на безплатен Пентаксим. Не е ясно дали ще има такъв по ЗК, а и дори да има, той ще е само за родените 2010 деца  Crazy

Спряха ни водата  Confused

Мамо иви, вие как сте?

Евридика, още веднъж благодаря   bouquet Успех и на теб в начинанията  Hug

Дуци и Белинда, особено ВТОРАТА, къде зачезнаха?  Mr. Green

# 677
  • София
Е, според този календар има една на 1 г.6м. и още една до 2 г.  newsm78

Джули, сигурно е много сладка, обаче ако някой беше подтсригал мое дете без да ме пита не знам дали въобще може да си представи какво ще му се случи  Joy Да не говорим пък за реакцията на мъжа ми, който не ми дава и връхчетата да им подстрижа Simple Smile Ама сега като си помисля нито една от бабите не би се "осмелила" да го направи, де ... Една майка беше пуснала тема даже си спомням  Laughing

# 678
  • София
Е, според този календар има една на 1 г.6м. и още една до 2 г.  newsm78

Джули, сигурно е много сладка, обаче ако някой беше подтсригал мое дете без да ме пита не знам дали въобще може да си представи какво ще му се случи  Joy Да не говорим пък за реакцията на мъжа ми, който не ми дава и връхчетата да им подстрижа Simple Smile Ама сега като си помисля нито една от бабите не би се "осмелила" да го направи, де ... Една майка беше пуснала тема даже си спомням  Laughing
Дискретно обясних, че най-малкото е можела да ми звънне и да ме пита. Насаме после мъжът ми заяви, че ако неговата майка го е направила, щял да й вдигне ГОЛЯМ скандал. Аз сигурно на майка си съм се "метнала", подстригвам Дарина, без да питам таткото  Mr. Green

# 679
Джули, по-добре съм Simple Smile Щом толкова време прекарвам пред компютъра, днес особено  Crazy Преди 2-3 седмици ми ставаше лошо от монитора, то си ми беше лошо постоянно, всъщност. Вече живнах.
А чак да търча по институции, не. Просто имахме 1-2 срещи напоследък, активизираха се нещата.

И моите родители бяха подстригали Нико наскоро. Без да ни питат. Като цяло не обичам и аз такива изпълнения, но тогава се зарадвахме, защото подстригването на Никола е много трудно и ни бяха спестили емоции Simple Smile

# 680
  • София
 Joy Джули

Аз за подстригването го информирам, но сега само го заплащвам, че ще им продупча ушите без да го питам  Joy Той много мрази малки момичета с обици, но истината е, че още преди бяхме решили, че ако те решат в по-съзнателна възраст, тогава ще им сложим обици, но аз така само за цвят понякога си го дразня  Grinning

Е, то ако не говорим за самата постъпка, подстригването на момче си е друго нещо  Grinning

Току що двете извадиха прането от пералнята и "заедно" занесохме легена  на балкона  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 15:50 от Ninche

# 681
.

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 17:22 от Донка

# 682
Донка, не ти ли е неудобно само това да напишеш?

Аз изрично бях помолила баба й да се опита да я подстриже, защото на мен не ми даваше никакъв достъп. Още не мога да си представя как е успяла да я подстриже горе долу правилно в спящо състояние и при това да я не я събуди.

# 683
Ми аз вчера се изказвах, преди няколко дни направо си излях душата... какво още искаш, свате, как да те умилостивя? Praynig

# 684
Едни топли виенски кифлички, могат да оправят положението  Laughing

# 685
Доне,вземам пентаксима само,ако е с лична доставка от продавача  Hug

Шада,има подобрение при нас,още кашлят децата,но има светлина в тунела  Hug

Краси,ме оставя да вземам решенията сама .За раждане,кърмене и ваксини,даже и за възпитанието на децата  Crazy Подкрепяме винаги,но когато има въпрос,по който не съм достатъчно информирана малко ми тежи отговорността,която пада изцяло върху мен.Друго си е да поспориш с половинката,а не да те остави да си  smile3540  Mr. Green

Поръчах на Алекс пантофки за вкъщи  Crazy  
http://www.emika.bg/product/13/rozovo.html

# 686
Чета ви, но нямам настроение за писане, че ще започна да се оплаквам. Обаче се впечатлих от подстрижката на Дари и не мога да не изкоментирам Mr. Green. Ако някой подстриже Илия (а подозирам, че ще ми врътнат все някога този номер) направо не знам как ще реагирам. Със сигурност обаче ще бъда бясна и въпросния човек ще си го отнесе сериозно.

За ваксините гледам коментирате. Пак сме всички на една вълна. Илия е болен и съм доста притеснена, той рядко боледува, а сега се проточи доста дълго. Покачва температура, кашля на пристъпи. Като се закашля, не може въздух да си поеме и накрая повръща. Ходя при двама лекари, но засега не му минава. При педиатърката бяхме сряда, изписа му Вентолин, Ериус и Флуидитек. Вика ни на контролен преглед чак след седмица. И на всичкото отгоре, използва момента, за да ми даде час за ... познайте какво - РЕИМУНИЗАЦИЯ С ПЕНТАКСИМ!!! За кога си мислите - ами за 27.01. Тоест след 2 седмици #Crazy. Детето е с бронхит, едва диша, а тя иска да го ваксинира. В момента бях много объркана и не реагирах никак, но другата седмица ще й кажа, че отказвам ваксината докато не го видя напълно здрав.
В този ред на мисли, Дони, с удоволствие бих се възползвала от офертата, но не знам кога ще я сложа и няма смисъл да я взимам предварително. Ако до след месец не си я продала, драсни 2 реда на скайпа или на лични и ще я взема Peace.

# 687
Поздрави от нас! Нямам време да пиша, но ви чета, гледах ви по тв, съпреживявам за ваксините и така.

Ели наистина окончателно се отби и спи спокойно по цяла нощ, дано така се задържи, пу пу.

# 688
Не съм ви навестявала цяла вечност. Отпуската свърши, дечурлигата са вече на градина и на ясла. Иначе са добре, надявам се и всички дечурлига тук да са здрави  Hug

Ноеми спи по 11-12ч някъде през нощта, ляга си все по-рано и по-рано, не знам лятото как ще я караме ако е като сега в 19.30 в леглото  ooooh! Остават и само 2 зъба до пълния комплект ..тоест 1 вече, че вчера видях, че един от горните кучешки е пробил. Хапе много ожесточено всички биберони и ги къса ..В яслата заспива без биберон, ама вечер си го иска и още не съм го махнала Rolling Eyes Иначе "си казва" и за акитата като си дърпа панталона и памперса надолу като и се ака - много е смешна  Mr. Green Заиграва се много сама с играчките ама за много неща няма търпение - вчера редихме един от ония бебешките пъзели дървените с дръжки и ако не улучи от раз мястото - става лошоооооо  Crazy

# 689
Онзи ден, като бяхме по друг повод на среща в МЗ, едната експертка, не без голяма доза гордост, каза, че българският имунизационен календар бил един от най-изчерпателните и строги в Европа. Та си помислих и на този фронт каква борба ме чака... ooooh!
То това за изчерпателността не е лошо, но нека не бъде задължителен, мисля аз  Thinking

И аз, и аз! Мисля, че така ще бъде най-добре за всички, който иска да си ваксинира, а който не иска - да не се чувства като престъпник само защото е поел отговорността за здравето на детето си  Peace

Ние сме решили да подстригваме господинчото напролет, т.е. като се постопли малко. Но това май си е само мое извинение, защото ми е жал да му отрежа златните къдрички  Heart Eyes Иначе всеки пита кога ще го подстригваме това дете и добре, че сме далеч от роднини, че някой можеше и да реши да вземе нещата в свои ръце. Не мога да разбера какво им пречи на хората косата на моето дете - не му влиза в очите, не му пречи по никакъв начин, не изглежда дълга, понеже е къдравелко  Rolling Eyes

Аз пък все забравям да се похваля, че вече сменихме квартирата - много съм доволна от условията и от цената, обачееее се намира в Добринище Crazy Само тук не бях живяла  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт