Отговори
# 435
V Pleven TELK -nqma da ima dnes.Sled 28 moje bi...

# 436
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
Днес трябва навсякъде да бъдат преведи парите и трябва да бъде платено всичко. Така, че пак пред банкоматите трябва да се виси. Винаги всичко в последния момент и винаги в напрежение. #Cussing out #Cussing out

# 437
naistina li shte gi pysnat ili samo taka otgovarqt  za da sprem da im dosajdame .az dokato ne gi vidq v kartata ne vqrvam .pojelavam na vsichki deca i roditeli vesela koleda i shtastliva nova godina

# 438
казанлък - инвестбанк НЯМА ПАРИЧКИ току що си идвам от банкомата / естествено разочарована/. На всички пожелавам весела коледа.

# 439
Мамита,някой от Пловдив взел ли е детски?

# 440
В Пловдив Райфайзен няма Peaceтуко що проверих Hug

# 441
momicheta drygiq mesec shte bade sashtoto .trqbva da se organizirame i da protestirame .samo radikalni deistviq ot nasha strana moje da dade rezyltat.nqma oshte v plovdiv detcki

# 442
Димитровград-ЦЦБ има и телк и детски.Сега си ги изтеглих,дано до края на деня всички си получите паричките-все пак празници са,дано да ги пуснат

# 443
Пак проверявам за Сливен райфайзен банк.....иииии отново НЯМАААААААА !!!

# 444
мама дени, благодаря за информацията

# 445
  • Пловдив
Сега проверих в ДСК Пловдив няма превод, нито детски, нито за лекарства.

# 446
plovdiv ckb banka ima detcki.

# 447
Пловдив пощенска НЯМААААААААААА

# 448
ПЕРЛИЧКА и аз току що успях да се свържа с нои и най- любезно ми отговориха че осигуровките ми вчера били пристигнали  или преведени не разбрах и че трябва понеделник да звънна да ми кажат кога ще ми преведът майчинството. А свекървами на 10ти точно ми преведе осигуровките защото съм към нейната фирма

# 449
В Сливен Пощенска има.Весели празници на всички

Общи условия

Активация на акаунт