Отговори
# 420
Да успях от първия път да се свържа с нои.Вчера им звънях 1 час постоянно даваше постоянно или мрежата или номера е зает,не знам дали има разлика.3 пъти даде свободно и никой не вдигна  ooooh! но днес се свързах и казаха,че счетоводителя е занесъл късно персоналните протоколи в Нои и за това на 29-ти  #Cussing out

# 421
Повтарям се пак,но много ви моля ако знаете нещо за Казанлък дали ще има преводи днес моля пешете.

# 422
В Пловдив днес ще има пари.След 12 проверявайте банкоматите.Пуснати са по банките но в момента се обработват.ЧЕСТИТО!!!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 423
В Пловдив днес ще има пари.След 12 проверявайте банкоматите.Пуснати са по банките но в момента се обработват.ЧЕСТИТО!!!! Hug Hug Hug Hug Hug
оф,дано.Благодаря за инфото   bouquet

# 424
Честито на тези които сте от Пловдив весели празници на всички,дано да има радост и за другите които не сме си ги получили

# 425
  • гр. Шумен
За мамите от Шумен. Току що звъних в социално подпомагане. Казаха, че ще има детски, но не на всички банки. ЗА Пощенска ми обещаха, че ще има. КОйто се интересува от други банки да им звънне на 800 350. Много любезно се държат хората.

# 426
Ми напанете се малко.Лекарството за успех е постоянно да притеснявате социалните.Ето вчера моя и 2 мои приятелки бяха при директора на нашите социални.Заведоха децата и му ги тръсна той да ги гледа.Директора сее по стреснал защото моя неможе да говори нормално и му сее поскарал Joy и човека го е уверил че днес пари ще има.Имаха среща сутринта.Проверили са дали има превод от София и хоп пара вече има.Важното е да се борите а не само да приказвате.

# 427
Детските този месец се превеждат избирателно.
При нас за едни има, за други-НЕ. newsm78
Някои ги получиха още в петък, а други до вчера нямахме.
Да не говорим пък, че мои познати, които си вземат детските от една и съща банка, и при тях е същото- едната имаше превод още в четвъртък вечер, а другата и до днес няма. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 428
Абе ,то днес още не е свършило,и нали  надеждата умирала последна.........но това е нечовешко от тяхна страна,искренно се надявах да ги преведат преди празниците и вярвах дори ,но ако и днес не ги преведат вече ще се гърмим #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 429
За мамите от Шумен. Току що звъних в социално подпомагане. Казаха, че ще има детски, но не на всички банки. ЗА Пощенска ми обещаха, че ще има. КОйто се интересува от други банки да им звънне на 800 350. Много любезно се държат хората.

Благодаря за инфото.Сега им звъннах каза,че и на Общинска банка ще има заедно с интеграционните....ох дай Боже да е така.Дано и на всички дето още чакат ги зарадват предпразнично.

# 430
Весело посрещане на празниците! В стара Загора има пуснати детски Grinning Grinning Grinning Инвестбанк

# 431
A V SLIVEN KAK E 6TE IMA LI DETSKI DNES

# 432
  • о`майна лунна нощ е

Златна ти клавиатура!
А дано.
Пожелавам преводи и за всички останали градове, села и паланки, които все още очакват парите!

# 433
Sessilly,благодаря ти сега се обадих и ми казаха,че има превод -аз съм към ОББ.  bouquet

# 434
някой проверявал ли е в Димитровград дали има преводи днес?

Общи условия

Активация на акаунт