Отговори
# 405
  • Ямбол
....
Мила човещинка е в предвид предстоящите празници да помислш и за другите от какво се нужаят! Много ми е любопитно в соц. министерство и мин. на финансите дали са си раздали заплатите , или чакат 30.12   Mr. Green
Извън предвид няма нужда някой да мисли. Срокът е месец.
Защо сравняваш заплатите с помощи? Заплатата е на фиксирана дата в трудовия договор, а помощите са в рамките на цял месец.

# 406
Някой има ли информация за Казанлък

# 407
Сливен-Райфайзен НЯМААААААААА

# 408
Току-що говорих с Инвестбанк Бургас,казаха че интеграционни няма да има,звънях и на горещата линия и те незнаели,но до края на годината имало четири работни дни,да сме се надявали да ги получим.Тва на нищо не прилича вече.Не стига,че седим в къщи да си гледаме болните деца,ами и парите,които ни се полагат да не идват на време.

# 409
вчера звънях в нои Пловдив във връзка с майчинствто ,което още не ми е преведено както сигурно и на други майки,и познайте тел. им даваше постоянно заето. Защо ли не се учудвам

# 410
Благодаря за подкрепата.Сега петицията е написана много по-добре от предишната и се надявам да постигнем нещо.Поне да изплащат интеграционни и детски на време.Все пак всички сметки идват в началото на месеца и ще е добре поне това да постигнем.Имало закон,в който пише че срока е от 15-ти до 31-ви...еми аз търсих ама никаде не намерих.даже като звънях вчера на социалните и на мин.на финансите и ми казаха ама срока е еди какъв си по закон и питах кой е този закон и на 2-та тел. не ми чуха въпроса  newsm78 сега ще звъня до нои да питам за майчинството,поне него да взема.И как няма да разчитам...на мъжо заплатата вече 2мес. я няма и не е единствения,ми и 5лв да са пак ще чакам и ще си ги искам  ooooh!

# 411
nadia_k81 за кой месец чакаш майчинство?

# 412
ПОСЛЕДНО СЪМ ВЗЕЛА НА 28 НОЕМВРИ,СЕГА ЧАКАМ ПРЕВОД ЗА ДЕКЕМВРИ,НО НАЛИ СЕ ПАДАТ ПРАЗНИЦИ И АКО НАЙСТИНА ПРЕВЕЖДАТ САМО ВТОРНИК И ЧЕТВЪРТЪК НЕЗНАМ

# 413
Да на мен точно защото превеждат само вторник и четвъртък ще ги пуснат на 29-ти.понеже утре било официален почивен ден и банките не работили и няма как да има превод  Tired

# 414
АМИ ТЕ ,АКО ГИ ПУСНАТ НА 29 ПАК ДОБРЕ ,НО ДА НЕ ОСТАНЕ СЛЕД НОВА ГОДИНА

# 415
  • гр. Шумен
Да на мен точно защото превеждат само вторник и четвъртък ще ги пуснат на 29-ти.понеже утре било официален почивен ден и банките не работили и няма как да има превод  Tired
Не знам защо решихте, че само във вторник и четвъртък се правят преводи. Аз детските съм си ги получавала и в понеделник, и в сряда, и в петък. Той хер Флик да развърже кесията, преводът няма да е проблем.
Лиляна, само да вметна, че фиксираната дата за заплата в трудовия договор далеч не значи, че де факто се спазва. Особено в последните месеци (криза, нали се сещаш...). Именно за това е канския вой в тази тема, а не защото майките са легнали като циганките да чакат на държавата с нейните дрисливи 35 лева за дете (ама когато друго няма, и 35 лева са си нещо). )Да не говоря за майките с деца със здравословни проблеми, с които е срамота да се драчите.
 Naughty

# 416
НЕ ЗА ДЕТСКИТИ , А ЗА МАЙЧИНСТВОТО ОТ НОИ ПРАВЯТ ПРЕВОД ВТОРНИК И ЧЕТВЪРТЪК

# 417
Sessilly аз за майчинството имах предвид,че е вторник и четвъртък.Иначе детските май са всеки ден,не съм на ясно  Peace
И абсолютно подкрепям целия ти пост   bouquet

# 418
ПЕРЛИЧКА успяли да се свържеш с нои,защото на мен непрекъснато ми дава заето

# 419
В ДСК Пловдив и днес няма детски.

Иначе за майчинството една приятелка ми се обади вчера,че й е преведено,но аз нямам.Това си зависи от работодателя.Някой фирми може и чак към 30 да занесат персоналните протоколи в Нои.

А за да се свържеш на тел.,който дадох,определено трябва упорство.

Общи условия

Активация на акаунт