Отговори
# 390
за ЦКБ в Димитровград не знам но за Пощенска  банка няма

# 391
Пари няма да има!!!Утре повечето бачкат до обяд в министерствата.Догодина!

# 392
  • София
Е защо догодина,има още работни дни.Макар и законово в момента всичко да е наред,тоест срока да е спазен,добре беше поне сега за празниците да преведат парите не в последния момент. Confused

# 393
Преди половин час прескочих до банкомата да проверя и аз -няма(за Шумен).Наистина ми е по-лесно да чета  темата отколкото да бягам до банкомат,защото бебчето ми в момента е много нервно,никне зъбче и почти не спи,а когато заспи е доста неспокойно не бих я оставила сама.чакам да се прибере баща й от работа и тогава отивам.

# 394
http://www.bgpetition.com/za-decata-na-RB/index.html   Хайде,дано този път сте доволни как е написано  Peace

# 395
Е защо догодина,има още работни дни.Макар и законово в момента всичко да е наред,тоест срока да е спазен,добре беше поне сега за празниците да преведат парите не в последния момент. Confused
Защото депутатите и министерствата излизат в отпуск от утре и ще се върнат чак след нова година.Даже депутатите чак на 11-ти януари.Единственният минимален шанс е утре преди обяд,но лично много се съмнявам.

# 396
  • до реката
http://www.bgpetition.com/za-decata-na-RB/index.html   Хайде,дано този път сте доволни как е написано  Peace
Аз и преди се подписах.И сега.

# 397
Подписах!В Монтана все още няма преводи по чл.43 както върви май ще ги дочакаме догодина newsm78

# 398
  • до реката
Подписах!В Монтана все още няма преводи по чл.43 както върви май ще ги дочакаме догодина newsm78
И  при мен е така в Русе.

# 399
  • Лондон/Пловдив
Дали утре ще има в Пловдив детски newsm78.

# 400
Подписах се.  Peace

# 401
Дали утре ще има в Пловдив детски newsm78.

Сега говорих с Трендафилов( директора на социалните в Пловдив ).Човека каза че проблема идва от прочутия майстор ПИЦАР Симеон Дянков.Говорил е със София и от там са му казали че когато министър Дянков им отпусне пари ще ги преведат.Причината била в министър Пица.Така че ще пием една студена вода.Честито на всички!!! baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Ако след горното инфо са получили пари и веднага са ги разпределили - има мин. шанс и ние да си ги получим днес  Praynig

Сега звънях в мин.на финансите и отговора беше,че законовия срок е до края на месеца  ooooh!
Ами така е .
Да стреляте , недоволствате и пишете петиции имате право ако закъснеят както го направиха миналия месец с два -три дни.
А всъщност казаха ли дали ще са по сметките ви парите до края на месеца да не се притеснявате?

Мила човещинка е в предвид предстоящите празници да помислш и за другите от какво се нужаят! Много ми е любопитно в соц. министерство и мин. на финансите дали са си раздали заплатите , или чакат 30.12   Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 06:51 от veni-b

# 402
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
В Пловдив до снощи нямаше преводи. Ще ги платят, няма друга опщия, но трябва да изцедят на хората нервите до дупка, както е в последните няколко месеца #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 403
Вчера не успях да се чуя със служителката от Социални грижи, че бях много ангажирана.
Но ако вчера не са получили парите от София, боя се, че е малко вероятно днес да имаме...
За съжаление, защото аз определено разчитах на тези пари.  Confused

# 404
  • София
Защото депутатите и министерствата излизат в отпуск от утре и ще се върнат чак след нова година.Даже депутатите чак на 11-ти януари.Единственният минимален шанс е утре преди обяд,но лично много се съмнявам.
Министерствата  си работят  както всички нас

Общи условия

Активация на акаунт