Отговори
# 375
Благодаря ти ivastela информацията!
nnboо - ние си получаваме майчинството около 10-то число на месеца. Плащанията "уж" си бяха орегулирани , но- какъв е проблемът пак не е много ясно . Ние единични случаи ли сме или ?

# 376
В Пловдив(Община Марица) няма,на ЦКБ съм.А на Пощенска банка май са ги превели.Дано съм полезна на някой.

# 377
Пловдив пощенска-НЯМА нито майчинство,нито детски.Тея изроди от нои не ми вдигат,моля,ако някой има тел. на социалните в Пловдив да ми го даде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Изроди.Трябва да искаме оставката на Дянков,като не може да се справи,да си седи у тях.Изроди мръсни  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 378
Благодаря ти ivastela информацията!
nnboо - ние си получаваме майчинството около 10-то число на месеца. Плащанията "уж" си бяха орегулирани , но- какъв е проблемът пак не е много ясно . Ние единични случаи ли сме или ?
не знам дали сме единични случаи,миналия месец пак по-късно го получих,а до преди това към 15-ти ми се превеждаше.една моя позната тук в града също не е получила нито майчинство,нито детски.

# 379
Добавките по чл. 43 ги няма още във Варна, ей...големи идиоти.

# 380
Пловдив пощенска-НЯМА нито майчинство,нито детски.Тея изроди от нои не ми вдигат,моля,ако някой има тел. на социалните в Пловдив да ми го даде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Изроди.Трябва да искаме оставката на Дянков,като не може да се справи,да си седи у тях.Изроди мръсни  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
за Пловдив телефон не знам,но ще ти дам горещия телефон в АСП София 02/9350550,отговарят за цяла България(АКО БЛАГОВОЛЯТ ДА ВДИГНАТ)

# 381
в Сливен ИНВЕСТ БАНК -НЯМА Twisted Evil

# 382
Бумбалова-благодаря за информацията,ако има по достоверна информация моля те пиши.   

# 383
Някой да знае за Д-град дали има превод на ЦКБ ,че ми омръзна да проверявам,миналите детски ги получихме  в  началото на декември сега може би избързваме ,трябва да ги  чакаме в началото на януари. newsm12 newsm12 smile3506

# 384
032/608646 е телефонът на НОИ Пловдив

# 385
Аз не съм получила още за октомври - Стара Загора , но тогава си местих документите в друг град и от там ме увериха , че за октомври трябва да ги получа от Стара Загора , но уви - няма / а чакам за ноември от Раднево /  newsm78

# 386
Сега звънях в мин.на финансите и отговора беше,че законовия срок е до края на месеца  ooooh!

# 387
Сега звънях в мин.на финансите и отговора беше,че законовия срок е до края на месеца  ooooh!
Ами така е .
Да стреляте , недоволствате и пишете петиции имате право ако закъснеят както го направиха миналия месец с два -три дни.
А всъщност казаха ли дали ще са по сметките ви парите до края на месеца да не се притеснявате?

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 16:59 от Iliana__

# 388
и аз нямам майчинство преди малко провирих само детските сами превели

# 389
в Сливен ИНВЕСТ БАНК -НЯМА Twisted Evil
Благодаря ти Спести ми едно излишно разкарване  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт