Отговори
# 45
Карлово-ЦКБ-няма

# 46
  • Пловдив
Момичета, това е отговор на социалното министерство.

Емилия  Войнова - Директор "Демографска политика, социални инвестиции и равни възможности"     
Отговор

Уважаема госпожо Миланова,
Изплащането на месечни помощи за деца до завършване на средно образование стартира поетапно в цялата страна.

# 47

И после не искаш да си признаеш,че си връзкарка Hug.....Честито, със здраве да си ги изхарчите за хубави неща покрай нова година........

и аз току що получих-ДСК

Още една интригантка с ДСК......

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesуспокоявам се,че и ти си като мен..... Ще ги получим и ние, те какво си мислят другите клонове на ДСК.....ДСК - Благоевград - в очакване съм да източа хазната........

# 48
Момичета, това е отговор на социалното министерство.

Емилия  Войнова - Директор "Демографска политика, социални инвестиции и равни възможности"     
Отговор

Уважаема госпожо Миланова,
Изплащането на месечни помощи за деца до завършване на средно образование стартира поетапно в цялата страна.

Да се надяваме, че до последния работен ден за тази година всички ще са си получили парите. В Севлиево още няма. Виждам, че в Габрово са ги получили, дано и след ден - два дойдат и тук.

# 49
  • Габрово
Виждам, че в Габрово са ги получили, ...

Не всички  Wink.

# 50
  • Mediterraneo
Цоци, то твоето си е баш точене. За три броя! Че от януари още едни. Да взема да те догонвам откъм бройка  Mr. Green

# 51
В Русе общинска -няма

# 52
  • Луната ни пази
Варна- ЦКБ- ИМА- Дано всички получат навреме  Hug Peace

# 53
  • Русе
Мама Цоцоланка , баща ми е социалния министър ( че не му знам името  Blush) и за това първа се уреждам   smile3534

# 54
За ОББ-В.Търново някой знае ли нещо? newsm78

# 55
И при нас в Пещера има на обяд ги изтеглих.

# 56
още нямааааа #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 57
в Русе ПИБ има

# 58
За Димитроврад някой да знае дали има превод ,че в това време не можем и да излизаме  newsm12

# 59
Някой да знае дали има превод в Булбанк-Русе?

Общи условия

Активация на акаунт