Отговори
# 660
  • о`майна лунна нощ е
Малко настрани от темата:

Едно от момичетата, които са писали на някоя предходна страница, беше споменало, че преводи на болнични и майчиство /от НОИ/ за Пловдив се извършвало само в четвъртък. НЕ Е ВЯРНО! Преводите са вторник и четвъртък.

# 661
Малко настрани от темата:

Едно от момичетата, които са писали на някоя предходна страница, беше споменало, че преводи на болнични и майчиство /от НОИ/ за Пловдив се извършвало само в четвъртък. НЕ Е ВЯРНО! Преводите са вторник и четвъртък.
Хм.. Аз точно за вторник и четвъртък четох Simple Smile Не че ме вълнува.. Изпуснала си някъде вторника Laughing Wink -> ето

Е майчинството нали се изплаща от НОИ  newsm78 а те превеждат само вторник и четвъртък.И на мен ми казаха,че на 29-ти ще ми преведът майчинството за ноември  ooooh!

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 16:47 от duhi_puhi

# 662
  • о`майна лунна нощ е
Някой беше писал, че са само четвъртък /и визираше Пловдив/. За това пуснах поста.

Изяснихме се.   bouquet

# 663
Момичета,имате ли някаква информация кога ще преведат парите по чл.43?В Монтана днес преводи няма да има smile3511

# 664
В Шумен май също няма да има,проверявах нямаше

# 665
  • София
А уж на 4 щяха да се изплащат и  подарените от Би Би  коледни добавки, моето дете  ги получава  към пенсията.Може пък моят календар да е повреден св. Бойко не може да греши Simple Smile

# 666
А уж на 4 щяха да се изплащат и  подарените от Би Би  коледни добавки, моето дете  ги получава  към пенсията.Може пък моят календар да е повреден св. Бойко не може да греши Simple Smile
Joy Joy Joy

# 667
  • София

Аз май съм пропуснала нещо?за какво се отнася това? Rolling Eyes

# 668
Днес най-вероятно няма да има детски в Шумен.Надявам се за утре..и сигурно и утре пак ще е така.

# 669
Днес най-вероятно няма да има детски в Шумен.Надявам се за утре..и сигурно и утре пак ще е така.

Ами аз честно казано се отказах и днес даже и не съм и проверявала..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 670
Здравейте,искам да попитам нещо.Прочетох,че в дохода се включват и стипендии и помощи.Аз миналия семестър получавах стипендия от университета,а този взех само еднократна помощ.Но като включвам и тях,дохода ми става 380 лв.Интересува ме,ако не ги впиша тях,защото незнам дори откъде да взема бележка за тях,а и университетът ми е в София,от социалните дали могат да разберат по някакъв начин,че съм ги взимала и после да ми направят някакъв проблем  newsm78

# 671
И аз да се отчета - Райфайзенбанк Шумен - НЯМА.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Дано днес някой се сети за нас. Praynig

# 672
Някой беше писал, че са само четвъртък /и визираше Пловдив/. За това пуснах поста.

Изяснихме се.   bouquet
Аз писах че е само в четвъртък, защото поне аз до сега САМО  тогава съм получавала пари! От НОИ мибяха казали при едно от питанията ми че в сряда минават през тяхното счетоводство и в четвъртък са по сметките. Като провенявам по нета винаги в сряда ми излизат нарежданията в НОИ! Може и да има промяна отскоро, но аз само в четвъртък съм имала превод

# 673
И аз да се отчета ,ПИБ-Шумен - няма превод.Вече нямам думи.Пишете момичета ,ако разберете нещо

# 674
Здравейте и за много години на всички мами в форума ,аз ли не разбрах правилно или в съседнияни град Шумен още не са превели дори и детските добавки.Ако е така мами срокът мина ,когато при нас се получи това ние ходихме при адвокат който ни обясни че имаме право  да подадем колективен съдебен иск срещу АСП.

Общи условия

Активация на акаунт