Отговори
# 555
Аз утре пак ще им звънна на СП Шумен да питам дали ще ги преведат и кога да ги чакам.Ще пиша отново в темата сутринта.

# 556
ВИДИН-ДНЕС НЯМА ДА ИМА ТЕЛК newsm45 smile3511 smile3512

# 557
Монтана ТЕЛК НЯМА,няма и да има преводи до края на тази година!Току що говорих със Социални нямало да ги загубим,но ще си ги получим догодина! smile3511 smile3515

# 558
Преди малко ходих в социалните, парите за ТЕЛК и до колкото разбрах и майчинските/ имаше 2 майки, които питаха за тях/, не са приведени от София.
Намирисва ми, че и за Нова година ще сме без пари.
Имам пред вид Варна.
Да са живи и здрави управляващите и Администрацията, които си взеха 13 заплата,поради добре свършена работа...ЕВАЛА!!!
За сметка на това, най-уязвимата част от обществото ни ще остане без доход по празниците и това са БЕБЕТАТА И БОЛНИТЕ ДЕЧИЦА, еми какво да каже повече човек.

# 559
Здравейте.
Аз подадох молба за детски ноември месец и още нямам никакви преведени пари. Първо мислих ,4е грешката е в мвн ,тъй като слжителката ми каза след 10 дни да ида да взема не6о  с едно номерче,което ми даде. Аз аз не отидох по ред причини...и сега ме е срам да отида, поради многото минало време  ooooh! Луда работа. Дали ще получавам парите? Rolling Eyes

# 560
Преди малко ходих в социалните, парите за ТЕЛК и до колкото разбрах и майчинските/ имаше 2 майки, които питаха за тях/, не са приведени от София.
Намирисва ми, че и за Нова година ще сме без пари.
Имам пред вид Варна.
Да са живи и здрави управляващите и Администрацията, които си взеха 13 заплата,поради добре свършена работа...ЕВАЛА!!!
За сметка на това, най-уязвимата част от обществото ни ще остане без доход по празниците и това са БЕБЕТАТА И БОЛНИТЕ ДЕЧИЦА, еми какво да каже повече човек.
Благодаря ти за инфото.Добре е да знам да не чакам тия прословути пари от телкови решения.Иначе на мен са ми превели маиченските днес сутринта,и искренно се надявам и другите майчета да си ги получат.Офффф,остана само да се надяваме че в оставащите два работни дни ще се случи чудо и ще ни преведат парите Praynig

# 561
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
За всички, които искат да научат нещо за Пловдив....................пари за ТЕЛКК няма, няма и да има до края на годината. Някой ден, newsm78 неизвестно кога newsm78...............следващата година. newsm78........................през някой от месеците.................................... newsm78 Това е .  Hug Hug Hug Hug HugНе ходете до банкоматите в този вятър, не чакайте, не се обаждайте, така или иначе оставиха децата ни без всичките полагащи се пари.  bouquet  bouquet
Поздравления за така добре измисления изход от икономическата криза.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 562
А за Инвестбанк Шумен има ли някой информация? Така се надявам да ги пуснат днес..

# 563
Ro$aRio, всъщност сутринта са ти привели майчинските, а тези от Телк-а, не ...правилно ли те разбирам?
В това има малко надежда, че може да приведат и другите пари  Rolling Eyes, аман вече.

# 564
За Инвестбанк не зная, но преди 30 - тина минути звънях в Райфайзенбанк и още нямах пари по сметката. За Шумен става въпрос.

Някой звънна ли на  социалните в Шумен? Кой беше обещал да звъни?

Предлагам един да звънне да не ставаме досадни, защото наистина са любезни, но да не прекаляваме.

# 565
Ro$aRio, всъщност сутринта са ти привели майчинските, а тези от Телк-а, не ...правилно ли те разбирам?
В това има малко надежда, че може да приведат и другите пари  Rolling Eyes, аман вече.
да преведоха ми май4енските,но чакам и паричките от телка на малкия.Така ме объркаха тоя месец че незнам как ще се оправям.По принцип тези пари(от Телка) бяха предназначени само за лекарства,а сега .......целият ми бюджет се обърка

# 566
Майчинството за ноември са ви превели? newsm78

# 567
да за ноември са.Трябваше да се преведат в началото на декември но.....То нещо наред ли е в тая държява?!

# 568
Е майчинството нали се изплаща от НОИ  newsm78 а те превеждат само вторник и четвъртък.И на мен ми казаха,че на 29-ти ще ми преведът майчинството за ноември  ooooh!

# 569
Е майчинството нали се изплаща от НОИ  newsm78 а те превеждат само вторник и четвъртък.И на мен ми казаха,че на 29-ти ще ми преведът майчинството за ноември  ooooh!
и аз незнам какво става.винаги до сега са ми ги изплащали или вторник или четвъртък Thinking

Общи условия

Активация на акаунт