Отговори
# 570
предполагам 4е са маиченските,тъи като е минималната заплата а телка трябва да е 168

# 571
за Шумен инвест банк до обед нямаше превод.звъннах на 800350.казаха ми да звъня на 800260 с4етоводство,но никой не вдига......подигравка с хората......нямам думи

# 572
  • Mediterraneo
за Шумен инвест банк до обед нямаше превод.звъннах на 800350.казаха ми да звъня на 800260 с4етоводство,но никой не вдига......подигравка с хората......нямам думи

800230 е номерът на счетоводството. Пари няма обаче, току- що говорих със социалните. Не се знае дали ще има до края на годината.

# 573
Дано до довечера да имаме детски в Шумен.Не разбирам как може половин Шумен да има детски преди празниците, а другите още да нямаме.

# 574
Е майчинството нали се изплаща от НОИ  newsm78 а те превеждат само вторник и четвъртък.И на мен ми казаха,че на 29-ти ще ми преведът майчинството за ноември  ooooh!
и аз незнам какво става.винаги до сега са ми ги изплащали или вторник или четвъртък Thinking
Да не би да са ти ги пуснали преди празниците.Понеже на мен така мин.година.Знаех,че ги получавам началото на месеца и декември вече бях взела,обаче после като изкарвах разпечатка на преводите,видях че са ми пуснали преди празниците  newsm78 абе мн. е объркана системата

# 575
не,не са преди празниците,,перличка,,,и аз много се изненадах.с online банкиране съм и на датата пише 28.в началото си помислих че е телка ,но на извадката пишеше нои-обещетения и помощи-извиняваи ако пишя несвързано,бебо плаче,и го държя- райфайзен

# 576
Ок,аз утре ще проверя.Аз съм пощенска в Пловдив  Peace

# 577
Дано,стискам ти палци,,перличка,,а доколкото разбрах детски добавки има в цялата страна,единствено в Шумен и Раковски имало технически проблем в/у който се работило и скоро щял да се отстрани

# 578
Днес се оказа, че и в нашата община (обл. Пловдив) има жени, които не са си получили детските.
Предполагам, че проблемът вече идва от банката, която ги обслужва.
Но така и не полюбопитствах коя е тя, успях да чуя само, че картите са им червени  Embarassed.
Парите по чл. 43 все още липсват...
Дали има шанс да ги получим до 30-ти?
И още един въпрос. Каква е процедурата, за да си извадя разпечатка на преводите в дебитната ми карта?

# 579
  • о`майна лунна нощ е
Калатея - можеш да го направиш като отидеш в банката, която обслужва сметката и да поискаш да ти направят разпечатка за периода от .... до ..... В ПИБ съм искала и са ми правили такава. Беше безплатно, но не мога да твърдя дали ще е така и за останалите банки.

# 580
  • Mediterraneo
не,не са преди празниците,,перличка,,,и аз много се изненадах.с online банкиране съм и на датата пише 28.в началото си помислих че е телка ,но на извадката пишеше нои-обещетения и помощи-извиняваи ако пишя несвързано,бебо плаче,и го държя- райфайзен

И аз имам превод от НОИ с днешна дата. Иначе да, само вторник и четвъртък правят преводи, но сега предполагам е заради празниците.

# 581
Благодаря, Веси, но банката няма клон в нашето градче и май няма да имам възможност да пътувам тези дни.
Ще опитам по телефона да получа тази информация.

# 582
Здравейте момичета аз съм от Плевен току що проверих в социални и ми казаха че до края на годината няма да има интеграционни.И аз чакам но уви не се надявайте smile3513

# 583
Здравейте момичета аз съм от Плевен току що проверих в социални и ми казаха че до края на годината няма да има интеграционни.И аз чакам но уви не се надявайте smile3513
Тъпаци мръсниии... Sick #2gunfire
Айде, то е ясно, че няма да празнуваме, ама с такова закъснение и лекарства няма да можем да си купим за болните деца, камо ли пък храна....пуууу, няма управия!!!

# 584
Да пишем ли пак на БТВ?!

И аз чакам ТЕЛК...

Общи условия

Активация на акаунт