Отговори
# 585
Да пишем ли пак на БТВ?!

И аз чакам ТЕЛК...
Пишете разбира се .

# 586
Е майчинството нали се изплаща от НОИ  newsm78 а те превеждат само вторник и четвъртък.И на мен ми казаха,че на 29-ти ще ми преведът майчинството за ноември  ooooh!
В Пловдив преводите от НОИ са само в четвъртък. в сряда излизат в сайта им като наредени и в четвъртък са в с-ките / аз съм Пощенска банка П-в/  Confused Аз моите отдавна ги получих, но в персонален регистър още на 1.12 си занесох справките/ самоосигурявам се та затова/

# 587
Някой случайно да знае или да е проверявал,  дали Инвестбанк (Шумен) са направили преводите най-сетне...или не.....

# 588
Райфайзен - Шумен преди малко нямаше.  Sad

Предполагам, че Инвестбанк също. Peace

# 589
Райфайзен - Шумен преди малко нямаше.  Sad

Предполагам, че Инвестбанк също. Peace

Мерси мн Hug

# 590
Момичета,моля ви пишете,ако са ви пуснали парите по чл.43.в Бургас няма и нямало да има днес и утре,звънях в министерството и ми казаха,че не зависело от тях,а от финансите на държавата,не се сдържах и наредих хубаво госпожата на телефона,ма ми писна вече,точно за болните ни деца да няма пари.

# 591
Току що ходих до Райфайзенбанк в Шумен.  Peace

Детски НЯМА.  Sad

В анонса на Бтв за новините в 12 часа даваха за детските. Дано проблема се разреши. Praynig

# 592
Аз снощи проверявах и имам преведени само член43 а интеграционните ги няма . #CrazyДетските ги преведоха преди коледа .

# 593
В анонса на Бтв за новините в 12 часа даваха за детските. Дано проблема се разреши. Praynig

Казаха,че глешката била на банков служител, който щял да си понесе наказанието......Не бил вписал основанието за внасяне на парите.....

Казаха за Шумен,че макс. на 4.1. щели да преведат парите......

# 594
Здравейте момичета някоя от вас знае ли нещо за майчинството дали до нова година ще ги приведат защото моето още го няма, и незнам как ще караме нова година.

# 595
Зависи от счетоводството на фирмата,кога са занесли персоналните протоколи в НОИ.
Можеш да се обадиш на тел. им и да ги питаш.
Някои са си получили и преди Коледа,но повечето не са.Обикновено началото на месеца ги предвеждат,сигурно и в този случай ще е така,много им дреме,че идват празници  Twisted Evil

# 596
  • Пловдив
Момичета, това е от социалното министерство.

Начало > Въпроси и отговори
Семейни помощи за деца

Въпрос

питам и искам бърз отговор КОГА ЩЕ ИМА ДЕТСКИ В РАКОВСКИ ИБРЕЗОВО ОБЛ.ПЛОВДИВ
   29-12-2009    

Емилия  Войнова - Директор "Демографска политика, социални инвестиции и равни възможности"    
Отговор

Уважаема госпожо,
Месечните помощи за дете до завършване на средно образование в община Раковски ще бъдат изплатени през месец януари.

Нямам думи.

# 597
Това с банковия служител е пак хвърляне на прах в очите...

Нямам думи и за интеграционните...до средата на януари ще си ги получим. Само не казаха, ноемврийски с декемврийски или само ноемврийските...
Тяхното ма***

# 598
Съвсем се отчаях като ви изчетох...

# 599
На този банков служител заради който в Шумен няма детски ....  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Добре, че не го знаем кой е ....  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Да му тежат на съвестта всички деца от Шумен, които останаха без подаръци и лакомства за празниците.

Общи условия

Активация на акаунт