Отговори
# 705
И в Русе няма интеграционни...

# 706
  • Варна
Като коментираха в BTV новините за парите на лекарите, нещо смотолевиха и за интеграционните, един вид, че правителството още не било намерило пари за тях   ?!   newsm78  Има ли въобще яснота някаква , някой от вас нещо дали е разбрал ? Търсих и на сайта на бтв новината, но не намерих тая новина , че да я погледна отново.

# 707
Saly, нито дума за интеграционните в новините!
И аз слушах специално, но не би! Confused

# 708
  • Варна
Calathea, чух нещо със сигурност, ама може в централната емисия да е било, или по Нова, не съм сигурна. Като коментираха, че фин министерство осигурило пари за личните лекари, споменаха, че с интеграционните не бил още решен проблема, а преди нова година казаха , че бил решен. Много е мътна тая работа . Thinking, а интересното е и че много не се коментира това .

# 709
Преди нова година май беше бяха казали по новините че ще преведат парите до средата на януари,а колко ще е вярно и при нас няма пари. #Cussing out

# 710
хеи хора хаиде да се съберем и да направим нещо като стачка да не мълчим повече банките не са виновни  които е съгласен със мен да направим стачка да ми се обади на скаипа   (sacho_86295)

# 711
Наистина смотолевиха нещо но така и не казаха нищо конкретно за това кога ще има пари.Колко бързичко усигуриха пари за джипитата.А още има майки без детски и интеграционни. newsm78

# 712
в казанлък също няма преведени парички за инвалидите, ако някой научи нещо нека пише. умръзна ми да проверявам банкомата, то за детски ли не беше сега пък за тези парички за лекарствата /19.50 лв/, идва ред пак за детски и става един голям ужас. трябва да се изнеса на палатка до банкомата.

# 713
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
Добра новина за майките от Пловдив!!!!!!!!!!
Интеграционните за месец ноември,, които се получават на банкомат, ще се изплащат от тази вечер.
Току-що с ново инфо от Социално подпомагане, гр. Пловдив. Grinning Grinning Grinning
телефонът е 032 624558, счетоводство за информация. Счетоводителката е много вежлива. Hug Hug Hug Hug
Успех и за всички неполучили преди Коледа и Нова година!
Това беше голяма подигравка, за празниците децата да са без добавки #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 714
VeselkaM изчисти си кутията,немога да ти пишя!

# 715
  • Пловдив
В социалните казаха, че след 18.00ч. интеграционите ще са по сметките за Пловдив. Ходих сутринта да подавам за социална оценка и там ново 20. Ще има промени в закона, комисиите, които правят оценки вече не съществуват. Щяло да са назначават нови, по нови критерии ще се определят интеграционите. Уж нямаше да има промени. На маймуни станахме вече.

# 716
В Бургас парите по чл.43 са по сметките,след 14 часа ще могат да се теглят.

# 717
Момичета, искам да питам ако някой знае..........получава детски от м.март м.год и наскоро разбрах, че ако детето ходи на училище трябва на 6мес.да се подава декларация/удостоверение/ от училищено, че го посещава.Аз не съм подавала такава от м.март, но не са ми спряли детските.Трябва ли да подавам пак?

# 718
трябва да се изнеса на палатка до банкомата.

Направи си такава опция, че ако имаш превод по сметката автоматично да те известяват с смс на телефона.Много е удобно, а цената е мисля 0,05ст.

# 719
  • София
А най- лесно и логично е да си направите онлайн банкиране. Мисля, че всяка банка го предлага като услуга и то безплатна. Това разкарване е просто смешно. Така или иначе всички пишещи имат нет и компютър.
В Пощенска банка ми казаха, че не е безплатна newsm78

аз специално си направих онлайн банкиране и попитах дали се заплаща нещо и отговора на момичето беше,че услугата е безплатна-Пощенска банка  Peace
дано на всички да ви преведат паричките,че това вече на нищо не прилича  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт