Отговори
# 690
Някой беше казал че до 4.01.10 най-късно ще преведат детските,а днеска е 5.01 и още НЯМА.

# 691
Аз също съм от Шумен и следя темата.Преди малко звънях на 800 350, но ми даде заето.Ако някой успее да се свърже, моля ви пишете.

# 692
А някой в София да е получил майчинство днес? newsm78  Rolling Eyes smile3511

# 693
Здравейте! Аз съм от Варна и също не съм получила добавки за ноември Twisted Evil.И друго странно нещо е че при всяко проверяване на банкомата ми взимат някаква сума.Моята банка е ДСКаса,ако някой си ги е получил оттам,моля кайете ми.Или някакъв телефон да ми дадете.

Изобщо дори не е странно,че взима такса за проверка на наличност,и то никак малка,към 50 ст е в различните банки.Та ако проверяваш от 15-ти досега по 2 пъти на ден,ще ти излезе колкото детските  Flutter

# 694
Здравейте! Аз съм от Варна и също не съм получила добавки за ноември Twisted Evil.И друго странно нещо е че при всяко проверяване на банкомата ми взимат някаква сума.Моята банка е ДСКаса,ако някой си ги е получил оттам,моля кайете ми.Или някакъв телефон да ми дадете.

Изобщо дори не е странно,че взима такса за проверка на наличност,и то никак малка,към 50 ст е в различните банки.Та ако проверяваш от 15-ти досега по 2 пъти на ден,ще ти излезе колкото детските  Flutter
Ако проверяваш от банката, от която е издадена картата, няма такси Simple Smile
Макар че на Булбанк с на майка ми картата май един път ми се стори, че дръпнаха нещо..  но не съм сигурна  newsm78

# 695
И аз днес проверявах за парите на детето ми по чл. 43.
Нищо!
Дали някой в обл. Пловдив изобщо е получил такива?

# 696
  • гр. Шумен

Не вярвах, че има такива такси, но след двукратна разходка из картите на майка ми и баща ми (за интеграционните) повярвах.
Е, няма такава наглост просто! БАнките до инвалидите ли допряха да си оправят трезорите! Или пък до децата. МИслех да мина на карта за детските, ама ще си го спестя. Разходката до банката поне ми излиза безплатно. #2gunfire #2gunfire

# 697
Здравейте....днес една моя приятелка вече не се стърпя и отиде в Инвест банк (Шумен) да попита защо се бавят въпросните детски...и отговорът който е получила е бил,че детските в цялата страна не са били преведени Joy Joy Joy да се смееш ли да плачеш ли?

# 698

Ако проверяваш от банката, от която е издадена картата, няма такси Simple Smile
Макар че на Булбанк с на майка ми картата май един път ми се стори, че дръпнаха нещо..  но не съм сигурна  newsm78
В такъв случай недей да проверяваш Наличност по сметката, а направо задай сума, по-голяма от тази, която имаш като минимум. Ако парите не са дошли , ти излиза , че нямаш такава наличност по сметката, без да те таксува. А ако са дошли парите, просто си ги взимаш  Peace

# 699
  • Mediterraneo
А най- лесно и логично е да си направите онлайн банкиране. Мисля, че всяка банка го предлага като услуга и то безплатна. Това разкарване е просто смешно. Така или иначе всички пишещи имат нет и компютър.

# 700
  • гр. Шумен
А най- лесно и логично е да си направите онлайн банкиране. Мисля, че всяка банка го предлага като услуга и то безплатна. Това разкарване е просто смешно. Така или иначе всички пишещи имат нет и компютър.
В Пощенска банка ми казаха, че не е безплатна newsm78

# 701

Регистрирай си картата в epay.bg
Струва 1 лв, независимо за коя банка Simple Smile
И после всяка проверка е безплатна Simple Smile хм.. или не ?
Правете си сметки и карти в по-изгодни банки  Crazy

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 20:45 от duhi_puhi

# 702
  • Абсурдистан

И в Булбанк не е безплатно!

# 703
За ДСК парички не са ми искали за интернет банкиране.

# 704
интеграциони добавки и в плевен няма  #2gunfire #Crazy smile3511 smile3518 newsm20

Общи условия

Активация на акаунт