Отговори
# 540
  • гр. Шумен
Първо Весела Коледа на всички.Много здраве.щастие и късмет.
Второ  Tired снощи в БТВ новините стана ясно,че въпреки забраната от Бойко Борисов за коледни бонуси на държавните служители,Дянков е решил друго.Дал е на 10-12 човека бонус в размер на няколко хиляди лева.Не каза дали Бойко знае и колко точно са парите,които е дал.
Ето така някои деца останаха без детски надбавки,а други без интеграционни,т.е. без лекарства  Tired Ето таква грижа се полагат за децата на България,после пак кажете,че държавата не била виновна  ooooh!
Весели празници   bouquet
Перличка, по принцип не съм защитник на моя любимец хер Флик, но мислиш ли, че точно тия няколко хиляди за тия 10-12 човека ще решат проблема с детските, интеграционните, пенсиите и пр. Ми то трябва да слезе Исус та с два хляба и пет риби да нахрани целия народ. Защо просто не допуснем, че това, което казва е вярно - десетина младши експерти, които са се трудили пряко силите си, за да се свърши определена работа. Била съм в тяхната позиция и знам какво беше, когато ми платиха допълнително - 100 човека гракнаха отгоре ми. БИла съм и в позицията на страниечн наблюдател на извънредно бачкане на хора (включая и по коледа и нова година), които се опитаха да ги прецакат с допълнителното възнаграждение. Пак поради злобицата на мнозинството. Няма нищо лошо, ако някой се е трудил извънредно, да му се плати извънредно. Независимо дали работи в министерството на финансите или в стъкларската фабрика в село Кралимарково. А и нали в Кодекса това го пише. Друг е въпросът дали изобщо се спазва.

# 541
та в Шумен не знам как така има хора които са получили пари,но при мен и днес няма...проверих по два пъти в Общинска и ДСК....че и в Инвест Банк.....държавата да си раздава бонусите Wink....ние ще чакаме евентуално някой да се сети за съществуването ни....

# 542
  • Mediterraneo
та в Шумен не знам как така има хора които са получили пари,но при мен и днес няма...проверих по два пъти в Общинска и ДСК....че и в Инвест Банк.....държавата да си раздава бонусите Wink....ние ще чакаме евентуално някой да се сети за съществуването ни....

От какъв зор проверяваш всички изброени банки?! Сметката ти е само в една. Освен това пак ти казвам- не е възможно да нямаш детски. Открий причината- да не ти е минал срокът за подновяване на молбата; ако детето ти е ученик, да не са ти ги спрели заради неизвинени. Но при всички случаи трябва да имаш пари. Освен ако сметката ти за детските в крайна сметка не е в Инвест( понеже първо писа, че е в ДСК, а сега изброяваш три банки)- за Инвест наистина няма превод.

# 543
еми на Инвест ми е картата.....но както казах и там проверих...иначе всичко съм 100% че ми е изрядно

# 544
  • Mediterraneo
Понеже вчера писа за ДСК  Peace На Инвест няма превод наистина.

# 545
ами честито на "печелившите" тогава Wink....т.е. на тея които са към Инвест Банк

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 00:23 от milickata

# 546
  • Пловдив
Весела Коледа!
Изтеглех детските вчера, на нямам преведени за лекарства. Не са много, но досега 2 год. се превеждат заедно с детските надбавки.  Какво става незнам, но за мен едно е ясно станаха за смях.

За протокола банка ДСК Пловдив.

# 547
...Освен това пак ти казвам- не е възможно да нямаш детски. Открий причината- да не ти е минал срокът за подновяване на молбата; ако детето ти е ученик, да не са ти ги спрели заради неизвинени. Но при всички случаи трябва да имаш пари. Освен ако сметката ти за детските в крайна сметка не е в Инвест ...

В  Райфайзенбанк - Щумен също още НЯМА детски.

Честита Коледа на всички!
Да са ни живи и здрави дечицата и нека НИКОГА повече не опираме до тези 35 лв.

# 548
семейните ги изтеглих в пазарджик във вторник

# 549
  • somewhere over the rainbow
Първо Весела Коледа на всички.Много здраве.щастие и късмет.
...
Перличка,...
Мдам. Спрях да протестирам срещу властимащите /от всички нива/, когато поработих за кратко сред тях /на местно ниво/ и видях за какво бачкане става въпрос. Peace И за какви отговорности. Повечето си заслужават всяка стотинка бонус Peace

# 550
А дали някой знае в Понеделник ще си имат ли парите тези които са към Инвестбанк?

# 551
весела коледа на всички  txtloves   bouquet

# 552
  • гр. Шумен
А дали някой знае в Понеделник ще си имат ли парите тези които са към Инвестбанк?
По назад в темата съм дала телефон на социалните за Шумен. Двете мами, дето следиха темата питаха още тогава. В понеделник може да им се обадиш на 800350 и да питаш. Аз когато питах в сряда ми казаха, че не за всички банки ще има преводи. Което си е върха на тъпанарщината, откъдеот и да го погледнеш. #2gunfire

# 553
Аз им звънях в сряда да питам за Инвестбанк и ми казаха, че ще има превод в Понеделник.Надявам се да не са ме излъгали.(става въпрос за Шумен)

Весела коледа на всички!!!

# 554
И аз съм на Инвест банк няма превод.Надявам се да ги пуснат утре...(за Шумен)

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 19:16 от Elionna

Общи условия

Активация на акаунт