Отговори
# 675
Май вече е крайно време да го направим!

# 676
Здравейте майчета,и честита ви нова година!Моля ви за малко инфо ако някои си е получил интеграционата добавка да пише.То доиде ред за добавката за декември,а ние още си чакаме предната!!! Sad

# 677
  • Mediterraneo
Здравейте и за много години на всички мами в форума ,аз ли не разбрах правилно или в съседнияни град Шумен още не са превели дори и детските добавки.Ако е така мами срокът мина ,когато при нас се получи това ние ходихме при адвокат който ни обясни че имаме право  да подадем колективен съдебен иск срещу АСП.

И за какво ще е искът. За пропуснати материални ползи? Лихвите за 2-3 просрочени дни ще са стотинки.
А вие заведохте ли иск? Щото всички знаем, че имаме право да го направим, ама никой нищо не прави.

В Шумен са преведени детските на някои банки още преди Коледа. Има преведени и интеграционни пак на някои банки.

# 678
Такааа,в Монтана интеграционни още няма! Лично на мен ми писна да ме правят на маймуна !  newsm61 smile3511 newsm61

# 679
Такааа,в Монтана интеграционни още няма! Лично на мен ми писна да ме правят на маймуна !  newsm61 smile3511 newsm61
Да ти кажя и на мен ми писна ,но нищо неможем да направим-,,Криза било,,днес ходих до социалните и от там ми съобщиха че и те чакали а от горе само мълчели.Надявам се скоро да приемат и закона за децата с безплатните винетки,но като гледам как се предвижват нещата в нашта мила държавица сигурно дълго ще почакам Weary

# 680
Ave hora daite mi 1 nomer za shumen socialni pomoshti li nz si kakvi da si pogovorq malko s tqh ! Dokato ne si otvori 4ovek ustata nishto nqma da stane  #2gunfire

# 681
  • Mediterraneo
Ave hora daite mi 1 nomer za shumen socialni pomoshti li nz si kakvi da si pogovorq malko s tqh ! Dokato ne si otvori 4ovek ustata nishto nqma da stane  #2gunfire

Мда, като нахраниш социалните работници в града, веднага ще ти преведат парите. Нищо не зависи от работещите на местно ниво.

# 682
Em za tova sme na tova polojenie zashtoto vseki mal4i !!! Nqma prosto kakvo da govorq vie si znaete svoeto

# 683
Аз мисля, че по-скоро въпросният банков служител, чиято е грешката е за съд. #2gunfire

Те хората са превели парите, но НЕГОВАТА грешка е причината да нямаме все още детски надбавки. #Cussing out

Поне аз така разбрах от всичко написано и казано по темата в медиите. Peace

# 684
Честито на лекарите ,които вече си получиха парите!Дано и на нас скоро се случи същото newsm17

# 685
  • някъде там
Като чета само Шуменки пишем в темата.Аз също още нямам детски ...

# 686
Здравейте майчета,и честита ви нова година!Моля ви за малко инфо ако някои си е получил интеграционата добавка да пише.То доиде ред за добавката за декември,а ние още си чакаме предната!!! Sad
Няма, няма...  Mr. Green

# 687
Няма, няма...  Mr. Green
УЖАС!!!!!!!!!!! smile3514

# 688
  • гр. Шумен

Мда, като нахраниш социалните работници в града, веднага ще ти преведат парите. Нищо не зависи от работещите на местно ниво.
По назад в темата го има, дала съм го. Ама хайде пак - 800 350. Аз съм от Шумен и още на 23.12 имах детски. Миналия месец обаче бях от забравените от бога. ПИшете до АСП, пишете до МТСП. Ако трябва и на банката се обаждайте. Защото може и там да е причината.
Гадно е точно болнните деца да чакат. А и детските са за всички, нали?

# 689
Здравейте! Аз съм от Варна и също не съм получила добавки за ноември Twisted Evil.И друго странно нещо е че при всяко проверяване на банкомата ми взимат някаква сума.Моята банка е ДСКаса,ако някой си ги е получил оттам,моля кайете ми.Или някакъв телефон да ми дадете.

Общи условия

Активация на акаунт