От баницата изтеглих късметче - здраво, сладко, ЮНСКО бебче!-7

• 25 617
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
крио Hug много съм отвеяна ooooh! мислех да ти пиша след като прочетох, но се отнесох...
много е неприятно това! дано скоро да ви изпишат и детенце да се оправи Praynig стискам ти палци fingerscrossed
мартеа ти е казала основното. аз да ти споделя лични впечатления от д-р Марков - много е човечен Heart Eyes мисля, че ако успееш да се свържеш с него няма да ти откаже Peace
успех!!!

# 526
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници!

sophiepp  Hug, следя ви Crazy, не ви изпускам от поглед. Просто с наближаване на времето за резултатите, все по - нервно ми става. Ти кога мислиш да звъниш? Аз ще се пробвам още във вторник.

крио, много неприятно наистина, пожелавам ти от сърце, скоро да се оправи детенцето!

мартеа, стискам палци за утре и да пишеш като се прибереш.

# 527
Здравейте, момичета Simple Smile
Честит имен ден на празнуващите днес, да са живи и здрави, нека следващата година бъде изпълнена с успехи !!!

Ние днес се добрахме до София, много народ по пътищата, много нещо...
Сега вече се зазимяваме в София Simple Smile
Утре сме на преглед в Шейново и ми се иска вече да знаем какъв е бебока ни, стискайте палци !!!
Вчера майката на кумеца сподели, че ходила да й гледатат на кафе и между другото питала и за нашия бебок, та жената казала, че според нея е момченце... да видим... моето усещане е за девойка... скоро ще се разбере Wink
Гледам, че сте коментирали колички - аз преди доста време си бях харесла един модел на HAUCK, чувах добри отзиви за тях относно качество спрямо цена. Остава по-нататък да я видим на живо, както се казва Simple Smile

Крио, пожелавам скоро да се оправи каката  Hug
Улла, чакаме добри резултати от теб  Hug

Лека вечер, мами Simple Smile  Hug

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 19:20 от Etka_koketka

# 528
Хех.. запалихте ме по количките. Сега, само за цената искам да кажа, че не сме милионери (хихи, за съжаление), но ако купя количка за 200 лв и след месец трябва да купя още една и после още една... и те станаха 600... Схващате ми мисълта.

Питанката ми е - Каква е разликата (говорим за сериозни и комфортни или разлики в здравината!) между тези модели:

http://www.kasidabg.com/shopper-6-s-nd-future-navy-hauck-cpath-181_517.html

http://www.kasidabg.com/giordani-giordani-gio-trio-3per8-lx-77.h … 6c26m56iah24f89o0

освен очевадната липса на правото легълце, от което с кеф ще се лиша, защото ще си държа бебчо в столчето за кола. Сестра ми преди 8 години така беше отгледана... много удобно - детенце си спи, ти го носиш, местиш, като се прибереш можеш да го оставиш да си доспи. Иначе си спи в леглото де Simple Smile Освен това столчето се люшка и има 2 шкафченца отзад за памперси пеимерно... и ти остава само рамката да мъкнеш по стълбите.

Така че - аз искам удобна рамка и столче за кола 0+. Само не разбирам разликата от ... 439 лв, за които ще купим ето това легълце ( http://www.baby-market.net/a2/offers.asp?p=3699107&id=5168 ) и чаршафчета за него... че и може да останат!

Кажете, ако нещо съм пропуснала или .. и аз не знам какво. Само предполагам, че може по-евтината да не ми хареса на живо като изработка и материя...  #Crazy newsm78

Честито на всички празнуващи именници и на техните семейства!

# 529
  • Варна
В темата за количките, коментарите за Hauck са отрицателни, много дефекти давали.
Лично мое мнение е, че всеки сам си решава, колко ще отдели за количка, а детенце ще се отгледа и в количка от 200 лв. и в такава от 1200лв. И аз много се чудя, дали този кош за новородено изобщо ще ми трябва и дали няма да мина със столче за кола.  newsm78 А леглото е на добра цена.  Peace

# 530
Ти кога мислиш да звъниш? Аз ще се пробвам още във вторник.
и аз така Mr. Green надявам се да са готови до тогава Praynig
гуш spoko всичко ще е наред thumbsup

# 531
Лично аз си мисля,че за новородено столче за кола не е подходящо.Въпреки че са приспособени и за новородени,така или иначе,бебчо не лежи спокойно ,а  е на 135 градуса,почти седнало е.Чета ,че майки ,които ползват столче за кола слагат пеленки или възглавнички,за да е по-удобно да бебето.
Според мен комбинираните колички са идеални-кошът е един с тава както за новородено,така и за след това.
От вчера съм се вторачила в тези колички и вече ми е препълнен харда от информация,цени и модели....
Лека и спокойна вечер Heart Eyes

# 532
Здравейте момичета! Честита Коледа и от мен! Много, много положителни емоции ви желая.

sophiepp или Ulla, имам един леко тъп въпрос. Кой д-р Марков трябва да търся - Петър или Димитър?

# 533
sophiepp или Ulla, имам един леко тъп въпрос. Кой д-р Марков трябва да търся - Петър или Димитър?
Димитър Peace

ако имате възможност не пренебрегвайте коша за новородено. не, че не може и без него, но е много удобен за новородени. малкия до 5м го возех само там Peace аз коша за кола не съм ползвала толкова, а и той реално към деветия месец вече е малък и трябва да се сменя... освен това коша за новородено е И кош за кола Wink

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 21:12 от sophiepp

# 534
Кошницата за кола е предвидена за кола, а не да замести количката, но аз лично се убедих, че е доста удобна на бебето и сякаш позата, в която е в нея се доближава до тази, в която е било в утробата. Аз лично съм я ползвала за колата и понякога в къщи съм го слагала в нея без да слагам каквито и да е пеленки или възглавнички, незнам как би се чувствало в нея вместо в количка. Но и аз като mamita_desita смятам, че комбинираните колички са идеални - когато бебето е малко си стои в легнало положение, после постепенно може да се изправя и като порасне да стои в седнало положение и ако заспи, да си го свалите до легнало пак.

# 535
Количката от баткото е комбинирана на пег перего,сега ще потърся снимка  в нета,само ,че вече не ги произвеждат ще съм с ретро количка Crazy
това е нашата като нова,снимката е от 2007

# 536
Макар и с малко закъснение се включвам и аз,за да ви пожелая весели празници,изпълнени с много уют и приятни емоции.Колкото до подаръците-аз снощи получих най-ценния-леко гъделичкане ниско долу в корема,направо щях да се разплача от щастие. Grinning

# 537
Девойки, в сряда ще си правя БХС. Има ли значение дали ще ида сутринта или може и следобед? И трябва ли да е на гладно и жадно или няма значение? Как беше при вас?

# 538
  • Варна
Добро утро!  Hug
мартеа, стискам палци и чакам новините с нетърпение.  Praynig
Кафето тази сутрин е от мен, че нашия тати има рожден ден: Heart Eyes

# 539
Добро утро
Марчела, да ви е жив и здрав татито

Аз тъкмо си мислих, че сутрешното повръщане ме е отминало вече и ето днес отново Sick

А относно количките, ние още не сме мислили о въпроса нова ли ще е или ще ползваме тази от баткото. Но дори и да ползваме тази от баткото няма да е зле. Аз съм доста доволна от нея. ЗА Маг Ингланд говоря. Доста удобна ми беше

Общи условия

Активация на акаунт