Отговори
# 705
Силве,по-добре късно отколкото никога,нали? Wink
Добре дошла и от мен на новата мама Hug
Раде,браво на Валко! Как растат вашите деца по толкова много сантиметри на месец,а моите само с по 1 см? newsm78
Марая,много хубави снимки! Аристократизъм лъха от апартамента ви Peace
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУКРЕЦИАНА И НИУНИА! Живи,здрави и много усмихнати да сте още дъъъъъълги години:hug:
Зитка,много сте хубавки с Жани,ама много Heart Eyes
Миленка,много е сладка малката джуджанка.Ама не мога да й се нарадвам как си стои изправена и си ходи като голямо момиченце вече Heart Eyes
За термометрите не мога да дам никакво мнение.Досега нито веднъж мъниците не са вдигали Т и просто не се е налагало да ги ползвам,но имам един дигитален,който ползвах в болницата,след като родих.Мисля,че си беше точен.

И пак да кажа на Калинчето: Мерси,душицо,че така ме подкрепяш..Хубаво е да се увериш,че не си аджеба ти кривата и действително има проблем и той не е в теб.Всъщност аз вече отдавна го приемам като нормално,колкото и да не е.Аз съм щастлива и удовлетворена от себе си,защото винаги и с радост ще правя подаръци на племенницата ми,независимо от "вниманието" на брат ми и снаха ми.Пък и детето какво е виновно,че родителите му са стиснати...

# 706
Здравейте дружки,

първо да кажа Весела Коледа на всички. Нека радостните и незабравими мигове стават все повече за всички нас.  Hug

Мечи, страхотна новина. Миа е добра орисница  Wink Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и ела се похвали за теста.

Честито на всички проходили дечица.

Честито и на Раличка на Толо. Силве, само да вметна , че всеки пък като ти видя аватара и започвам силно да слюнкоотделям.

Лори бързо оздравяване  Hug надявам се вече да се чувстваш по-добре,

Инче за теб по много от  Hug Надявам се всичко да е наред с теб и най-близките ти хора.

Диде времето за голямата новина наближава, но Заринка ще те остави без сили до тогава.
Оправя ли се малката акробатка?

Елфи, и наши термометър е като на Инчето. Мерила съм последователно температурата на Йоан с него и с живачния. / когато беше болен с 38.6 -39 / и отклонението беше от 0,1  градус.

Сави, здравей. Включвай се по-често при нас. Разкажи малко повече за вас.

Добре дошла на новата мама Pin2

Честит рожден ден на Lukrecciana и Niunia. Пожелавам ви много незабравими и пълноценни мигове, изпълнени с много нежност, топлина и обич.

Вчера Йоан направи първите си крачки. на няколко пъти се спусна и направи по 3-4 крачки. Но днес не иска. Аз не го и насилвам.
Но за сметка на това, оставам без кръст , защото най-любимото ни занимание вече е да се хванем запръстите на мама и да обикаляме из цялата къща. Такива кръгчета и завой прави, че свят ми се завива.

Галче
, честито за първите крачици на Руси.

Аз към този момент не чета нищо, защото няма време. А зарибя ли се по някаква книга от.....ам всичко друго и не мирясвам докато не я прочета.

Момичета миналата седмица ми откраднаха телефона в Джъмбо. Сега съм в процес на събиране на телефони номера. Знам, че има списък с телфоните на повечето мами, които пишат тук, но моля ако някой си е променял телефона и ако има желание да ми пише новия си номер.
Иве, за теб със сигурност знам, че го сменя  Simple Smile

# 707
Честит рожден ден на Лукрециана и Ниунио! Да сте живи и здрави и да ви подмладяват весели бебешки усмивки! newsm
Като имам повече време ще пусна повече снимки от Коледа!

# 708
Момичета, споделете какво четете в момента  Whistling Аз се сдобих с Изгубеният символ на Дан Браун
Аз "За нова свежа Февруарска тема сме готови,който иска в старата да спори!" на February09  Party
И аз,и аз  hahaha hahaha hahaha

И аз така  atwork само за това имам време  hahaha

Joy hahaha

Лори, как си:?

Ей, Толо, честито  Hug знам, че много я мислиш тази красавица, да знаеш, че после доста ще тичаш по нея  Heart Eyes

Фокси, и Рошавият не е мръдвал на см през последните два месеца, поне така изллиза от мерките на консултацията, на дрехите му видимо му омаляват  newsm78

Деска, и при нас е аналогично с ходенето. Но освен кръст, започва сериозно да ме боли и гърба  Confused особено вечер  Outta Joint

# 709
Привет, никой не ми е отговорил за прощапулника? Thinking както и да е...
Снощи сънувах много странни неща свързани с форума, направо незнам откъде ги измислих, някакви мами (които не съществуват) искаха нещо лошо от нас (а ние бяхме на някакъв купон) и след това едната влезе в нашата стая и аз извиках : "Махай се" и Жоро ме прегърна като ми обясни,че сънувам..и в следващия момент...чуваме как паркета в хола поскърцва ритмично, както когато ходи човек....Жоро тръгна да става, а мен леко ме обзе див ужас при мисълта някой да е влязъл през нощта...и...леко разсънвайки се осъзнах,че е от дъжда, който потропва в прозорците ooooh! hahaha hahaha е няма такава нощ hahahaсега ми е смешно..
Силве, честито изправяне на адашката!

# 710
Ето ме и мен, малко съм по-добре ,инжекциите си казаха думата. PeaceА и вашата подкрепа ми дава сили да се оправя по-бързо,благодаря ви!!! Hug  bouquet Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУКРЕЦИАНА И НИУНИА!
^desika^,честито за проходилото сладурче. Hug
Ето малко коледни снимчици и от мен
-дова е дело на милото,аз не ги умея тези неща Embarassed
Лека вечер на всички,утре ще наваксвам с четенето. Hug Hug Hug

# 711
  • Sofia
Привет, никой не ми е отговорил за прощапулника? Thinking както и да е...
Снощи сънувах много странни неща свързани с форума, направо незнам откъде ги измислих, някакви мами (които не съществуват) искаха нещо лошо от нас (а ние бяхме на някакъв купон) и след това едната влезе в нашата стая и аз извиках : "Махай се" и Жоро ме прегърна като ми обясни,че сънувам..и в следващия момент...чуваме как паркета в хола поскърцва ритмично, както когато ходи човек....Жоро тръгна да става, а мен леко ме обзе див ужас при мисълта някой да е влязъл през нощта...и...леко разсънвайки се осъзнах,че е от дъжда, който потропва в прозорците ooooh! hahaha hahaha е няма такава нощ hahahaсега ми е смешно..
Силве, честито изправяне на адашката!

hahaha Joy hahaha
Маринчеее, душо, добре си се подредила снощи с тия сънища.... ooooh!
Хайде сега, черпя те едно и да спиш като къпана днес!

Честити стъпчици на новите проходили душици!!!  Hug

Лори, радвам се, че си по-добре! А малките са разкошни!!!

# 712
Имахме гости до преди малко.... извинете за забавянето и благодаря за вниманието  Hug

ЧХГ 4600, плоден сак в матката, 8 мм  preggo newsm44
Засега съм добре, ама то е и много рано да ми става лошо. Мишето има сополи и от няколко нощи се научи да се буди около 6 часа  ooooh! в моя чест.... слагам го между нас и го приспивам, ама ме е страх да не свикне.
Имахме планове с Велин да оставим Мишето на майка ми утре, да поизлезем, кинце нещо, вечерка.... майка ми я хвана нашия вирус  #Cussing out

Много целувки от нас и ще покажа снимки на нашето джудже, ама... друг път, като ги сваля

Обичам ви моного и ви желая лека нощ   bouquet

P.S. Инче, душа, недей така с тия уискита, че ми се пие като на слон  Shocked

# 713
  • София
Мечи, супер! Пази се от вируси и си почивай колкото можеш! Това се отнася и за другите 2  preggo
Честито на проходилите и на изправилите се! Надявам се Мишката да е следващата изправила се - само това се опитва и много се нервира като не успее. Голяма е смешка.

# 714
толо, честито!!!   bouquet

Айде, дано ние да сме следващите Simple Smile  Praynig

# 715
  • Пловдив
Добро утро

# 716
  • Стара Загора
Добро утро и от мен!
Честит рожден дена на патерица на Лукрециана и Nuinia!Да сте живи и здрави момичета,много любов и късмет в живота   bouquet
НИе също проходихме преди седмица,но не съм писала  Embarassed ( в голяма ,дълбока ,черна дупка съм изпаднала и няма мърдане от там ) Ще правим прощъпулка ,но покрай тези празници решихме да е веднага след нова година.Иначе се пуска много самичка,прави по 12,13 крачки ,пу пу на мама бързачката  Heart Eyes
Толо,честито  Hug
Мечи,страхотно ЧХГ ,браво ,дано и да не ти става лошо  Praynig
Аз "Изгубения символ"го прочетох още като излезна,страхотна книга е !Свалих си АВАТАР ,днес живот и здраве ще го гледам  Peace
ПОръчах нова количка на ТАня,чакам да дойде ( от Mytoys .de ) .НА Чико е ,много по-лека ,нямам търпение да пристигне  Grinning
Ами друго няма ,на НГ сме си в къщи с малката и мама ще дойде у нас  Hug

# 717
Добро утро и от мен! Завърнах се.

Честито на ходещите крачета. Толо, принцесата ти е направила страхотен подарък. (А, тези лимониииии Laughing).

Мечи, много се радвам за добрите новини! Пазете се всички коремчета! Hug

Честит рожден дена на патерица на Лукрециана и Nuinia!  bouquet

# 718
  • София
Мили мами,

Честита Коледа на всички!!! Пожелавам на вас и на семействата ви най-вече здраве,много поводи за радост,много усмивки и прекрасни моменти и през идващата година!!!!
Честито и на всички празнували тези дни рожденни и именни дни!
Честито на всички проходили дечица,да бъдат все така пъргави и дано тичането по градинките от тук нататък да води само до усмивки и съвсем малко сълзички,защото както се казва юнак ( юначка ) без рана не може  Simple Smile
Всички много ви прегръщам  Hug  Hug  Hug

Аз пак се позагубих,но покрай празниците не бяхме в къщи известно време,а после имах много работа за вършене тук,знаете как е.
В интерес на истината и все не мога да си организирам времето,но сега седнах с чашата кафе и се зарекох да пиша на всяка цена,нищо,че още съм по пижама,поне бебо се е заиграл за момента.
На повечето от вас се възхищавам,особено на Мимето и най-вече на Вержи,която гледа не едно,а две бебета.Освен,че гледате деца,вие изглеждате перфектно на всяка снимка.А аз...не приличам на човек вече.Откакто съм родила не мога да се понасям,особено последния месец - напълнях,отрязах си косата,защото падаше,нямам време да се гримирам като хората,за прически и маникюр да не коментирам ooooh! Не знам как вие двете успявате да изглеждате така!!!!!!Завиждам,но благородно Hug

Стига съм се оплаквала.Нека и да се похваля с нещо.Моя Ники най-сетне има зъбче,е зъбче е силно казано,защото не е пораснало,но поне проби и се вижда. За съжаление не ходим още,защото го е страх,много е стабилен стои прав,но щом се усети,че не го държа и веднага се разтреперва и бърза да се хване за нещо.
И при нас Дядо Коледа беше много щедър,но Ники си играе с боклуци,не и с хубавите играчки.В момента например си играе с кашона от строителя,който му подарихме,а самия строител е захвърлен настрани,е да малък е за строител,но и другите играчки не поглежда. Но има и неща,които се научи да прави и много ни радва,като например това,че танцува,друса дупе и ръкомаха с ръчички,много е сладък.Освен това,когато си играе с колички го научихме да бръмчи,това,което ме изумява е,че бръмчи само когато хване количка,вно по някакъв начин ги различава от другите играчки.

Но стига за нас.Сега ще върна лентата назад и ще почета какво правите вие и ще се включа по някой и друг въпрос.

# 719
Добро утро на всички. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт