Отговори
# 75

Моето мишле реши, че се е наспало и сега се гушкаме Tired

Ха,какво съвпадение Tired И Гошко сега ще ме умори до 2-3ч.

# 76
Момичета,искам да се извиня за неадекватните ми на моменти постове.Причината е една-салмонелата.
Днес ми казаха,че резутатите на свеки,които пуснахме в ХЕИ, не са добри и има вероятност да не се е изчистила,утре със сигурност ще се знае.А преди 2,3 седмици си пусна в Писанец и там бяха -  #2gunfire.
Тъй като мъжете си пускаха в Писанец,сега ще трябва пак да ги повторят и аз също,иначе се получава омагьосан кръг  ooooh!,от който малкия най-много страда.Не е болка за умиралка,но ми писна,все ми е свито сърцето и се чудя с какво сме заслужили тези изпитания  Sad
Ако има някой с положителен резултат ще пие антибиотик и ще се оправим,но ми писна вече  smile3518.

Идват празници,а вместо да обикаляме и да харесаме подарък на малкия,племеницата,на кумовете бебока,мъжо е на другия край на Бг.,но няма начин,помага на братовчед,който доста ни помогна и на нас .А трябваше и малкия да снимаме за календари,но кога ще е  newsm78

Просто с тези неадекватни излияния балансирам ,за да не изперкам.Съжалявам,ако съм досадила на някой  Rolling Eyes

# 77
Прочетох споровете но няма да коментирам. Доста хора усещам близки. но и смятам че отношенията тук са доста нереални в повечето случаи.
Яна благодаря за съветите за отбиването!Златна си!
Дидерончо успех с бременността!Желая това биещо сърциче след като се роди като малко човече да кара и вашите сърца да тупкат весело от щастие!
Джесика бързам да ти отговоря защото знам колко е кофти като чакаш отговор а никой не те отразява.Случвало ми се е. Бихме синфлорикса.Само леко се зачерви.Дано всичко е наред!
Савина днес става на 10 месеца. Роди се на 18 в 18 часа. Ето я
на един ден и онзи ден след сън как си откраднала играчка от елхата
лека вечер

# 78
  • София
Лека нощ и от мен, Стани отдавна спи, ама нали трябва човек и за себе си да отделя малко време Simple Smile  Hug

# 79
Пенкова,и на мен ми се е случвало.Обикновено ми прави забележка като се скарам на Боян по-остро...или като реша ,че заслужава да го плесна по дупето...Сигурна съм,обаче,че ти си велика манипулаторка,така че Зорница ще съжалява за непокорството си... Laughing

Десика,вярно е много студено! Аз в такива случаи пуша на аспиратора...

Раде,много кофти.Ще се справите.Всички,рано или късно,ще минем през подобни моменти.И аз все се питах защо на нас се случва като шиеха Боян в Пирогов.Има 4 шева вече,а аз не знам колко бели косъма...

А що се отнася до ваксината-не коментирам,защото не съм наясно,а и май не мисля засега да я слагаме.

# 80
Аз, разбира се, забравих най-важното- Деси, много, много се радвам че адашчето е здраво!

Раде, кофти се е получило!
За ваксините и аз нямам опит и се въздържам от коментар!

# 81
Привет, ние се приспахме преди час с рев в стаята - като не иска да я нося да реве, а татето горкия е спукъл гума и в някакви нечувани задръствания е попадал.
Раде, неприятно е станало, но всичко ще се нареди скоро!
Аз досега ших - побърках се с тези картички - така е, като  си амбицирам и не мога да спра, нямам фотоапарат от една седмица,а ми се искаше да ви се изфукам.
Сияние, твоята мишка е като двегодишна ! Hug

# 82
Не зная дали да кажа добър вечер или добро утро, но както обикновено се включвам в доста шантаво време.
Чудесни новини за Дидерончо и Деси. Сега както казват старите баби "Господ напред, а вие след него"/върнах си трепетното усещане, което чувствах всеки път при вида на мъничкото биещо сърчице/.
На Радето  Praynig, всичко да бъде наред.
За К. Пенкова да споделя какво правим ние по отношение на проектопубертета ни /не е съвет, а само личен опит/- разногласията относно границите, до които може да се простира, решаваме в негово отсъствие, защото щом усети и малко колебание при вземането на решение, става много изобретателен. В твоя случай зная как се чувстваш, затова Hug
За мамите, които сутрин намират време да се направят красиви, само адмирации.
На Дорабела искрено завиждам, че може да отдели време да бродира и аз искамммммммм.
Сигурно съм пропуснала нещо, но newsm78

# 83
само аз ли останах с бръмчащо дете в ръце в този късен час newsm78 На всичкото отгоре тоя звяр ми наводни и клавиатурата с плюнки.Голям кеф да бръмчи ooooh! А аз едвам скляпам вече и се моля да му се приспи бързо...След колко ли часа обаче ще ме огрее Tired

# 84
  • Стара Загора
Добро утро поспаланки  Mr. Green

# 85
Доброоо утроооо и от нас  Hug

Вени, мерси за кафенцето и закуската   bouquet
Цвети, Гея, много ми липсвате, хайде пишете  Hug Алхимичето и Рися, и те да се включват, че ще раздавам шамари  smile3513

За гримирането
- аз и преди не съм се гримирала кой знае колко, но спирала задължително слагах и винаги се лакирах, много харесвам къс маникюр с червен лак  Wink  Но сега няма как - като знам колко неспокоен е сънят на Гоги - няма как да се лакирам  Tired Откакто се е родил имам 2-3 нощи със сън по цяла нощ и то още в началото, за съжаление колкото по-голям става, толкова по-често се буди, но се свиква  Peace Да ми е жив и здрав  само Praynig

в родилното
преди 2 седмици

Хубав ден на всички и цунки по муцунки  Hug

# 86
Добро утро,

ние добре поспахме тази нощ, а вече и кафенце пих.

Раде, стискам палци и дано скоро откриете правилния резултат и той да бъде благоприятен за вас  Hug
На никои не си станала досадна, продължавай да пишеш.

siqnie и на мен малката ми изглежда като на година и половиа- две. Но е голяма сладурана. Явно момиченцата с повече косичка, изглеждат по-големи.

Момичета има ли някакъв трик при подстригването на малките, т.е. има ли момент , до който не трбва да се подстригват?

За допълнителните ваксини и аз не съм решила. Говорихме с педиатърката , тя ме посъветва да сложим някоя противоминингитна, но пък моя мъж изчел доста по въпроса и малко е с противоречиво мнение за тези ваксини. Та ще видим. Ще трябва и аз да се образовам и тогава да реша.

Гери, Гого има невероятни очни, като океан са

# 87
Алоуууу, ние дебелите какво да ядем?
Наш тати се прибра в 23,30 , цунка беба и мама и всички дружно откъртихме.

К.Пенкова, дано случката да е първа и последна, че е гадно да ти уронват родителския авторитет пред детето.  Twisted Evil
За съжаление в повечето семейства татковците са добрите ченгета, а майките са по-строги. Дано да му дойде акъла на мъжа ти, мен, честно казано точно от това най-много ме е страх - родителски разногласия пред детето.

Тъжно е, че видях, че коментарите в старата тема продължават, дано там си излеем негативните усещания и след празника всеки да има сили да започне начисто.

Раде, дано всичко при вас е ОК, че е страшно да имаш съмнения и терзания касаещи здравето на детето.

По отношение на гоститата с майки и бебета - у нас винаги сте добре дошли, стига да ви се прииска да пиете кафе с някого и децата да си поиграят. Казвам го сериозно.

- току що родени, на първата ни среща с тати и баба
- първи срещи с истински сняг

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 09:08 от mama_pettty

# 88
Деси, мерси, очите му наистина са доста интересни, благодарение на моя ген, разбира се  hahaha

Пети, ааа не винаги, в нашата къща аз съм доброто ченге, а Гошо лошото  Flutter

Раде, стискам палци всичко да е наред в семейсвото  Praynig

# 89
Пете, много културен твоето мъж  Confused аз какво да кажа за моя, като се прибра в 4 И сега спи, а на работа ще ходи ли не го знам. Ама сам да се оправя,  да не е малък, я?

Благодаря за поканата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт