Отговори
# 90
  • Пловдив
Ха,добро утро

zabche ,закуската е супер Hug

Днес при нас има слънцееее-чудо не виждано

ще ходим до пощата да пуснем картички и да вземем един колет
после ще посетим коледния базар и после за малко при свеки
мъжо е на работа,но ще се прибере по-рано,което е супер

# 91
  • Стара Загора
На нас пък са ни окрали пътната помощ тази нощ  Confused Ей едно нещо да не тръгне и всичко се обръща с главата надолу  Confused ooooh!

# 92
  • Пловдив
zabche ,кофти работа  Confused

# 93
Добро утро   bouquet

Деси аз имам една позната дето чакаха да кръстят малкия и тогава да му отрежат косата и съответно му връзваха едно кукуриго за да не му пречи косичката - беше много сладък  Heart Eyes Та това е което съм чувала ама незнам дали е обичай или просто те така бяха решили.

Пети ти кога ще идваш насам? Давай и ти предложения за кръчме и диско

Днес и тук има слънце , но е -8 градуса и се чудя дали да излезем за малко  newsm78

# 94
  • Стара Загора
ТЕди  Hug (махнала си ситничките буквички  Wink )
При нас е -2 ,ама е сухо и няма вятър ,ще я изкарам за кухнята поне ,а и елхичка ще купувам,украсата я накупих отдавна  Flutter
За подстригването -ами преди малко й одрязах бретона ,че вече в очите й влизаше  ooooh!

# 95
  • София
Ох, милата, Вени, кофти, ама както се казва, здраве да е, то е най-важното  Hug
Иначе благодаря за закусчицата, стра'отна е Simple Smile

Елфи, то май навсякъде го даваха слънчево до обед, ама при нас няма такива изгледи, дано светне малко, че съм на лекции, снощи не ходих за 3ти път на тази лекция, а човекът ме търсил още предния, ми мъчно му е станало за мен и без това ходим само 3ма-4ма и то всеки път различни, но аз винаги съм там, бях  Wink

Раде, снощи толкова ми се е спяло накрая, че съм ти подминала поста като малка гара  Embarassed Никак не ми пречиш поне на мен с твоите изказвания, те са страшно забавани, много ми харесват, лош е повода поради, който си се поразлигавила, ама и това ще мине, ще пиете АБ, който трябва от семейството и ще се излекувате окончателно  Praynig Hug

Аз също не пиша за ваксините, защото не съм запозната, ако бях, знаете, че съм на всяка манджа мерудия Simple Smile)))))

Пети, мерси за поканата, аз с трамвая и с метрото до Младост пътувам 50 мин и после още 15 до вас и в двете посоки и става мале, мале, ама някой ден, ако решиш сериозно да организираш нещо може и Митко да впрегна да ни докара Simple Smile)) Ама как се натискам и аз, а  Hug

А моят мъж не знам кога се е прибрал, спала съм като пън, ама малкият днес стана 1 час по-рано, той даже не го и чу как вика, а в 7 стана и дърпа завеси, тропа с чехли, ходи от стая в стая, свети с телефона и какво ли не и разсъни детето и накрая като му казах да не се върти ми се ядоса, а, ма, ха, кой знае пак до кога е седял Simple Smile))

Марина, снимай задължително картичките преди да ги подариш, искам да гледам коледни красоти  Hug

# 96
Зъбче махнах ги , защото ме сърбят още клавишчетата и се боря с желанието си да ги начеша, та незнам дали ще успея да се преборя  Wink

Hug за лошата случка

# 97
Теди, Теди, и аз така като теб  се чувствам Hug
Вени, много неприятно Sad

# 98
  • София
Мъжът ми е на коледно парти на тяхната фирма, а аз си седя пред компютъра пия бира от литрово шише направо, а след малко ще отида да си пална и цигарка. Пълен размазоч/с извинение за израза/.

Леле, Пете, ти направо уби коня с лопатата! Не си те представях в такава светлина! Joy

За авторитета пред децата, май точно от теб чух историята за детето, дето си удря главата в земята, като не му дадат нещо и просто това ми държи страх... Ние с Румен сме се разбрали никога да не си противоречим. Ама то...човек много неща решава и после се оказва точно обратното. ooooh! Гледам да не разглезвам Йойо, да не му давам всичко, което поиска, да не го нося на ръце много... Даже в една тема за спането ме нахокаха, че си лишавам детето от обич и сигурност, и без това навън са само разочарования, нека поне вкъщи да получава всичко. Да, и ние с Румен така сме получавали ВСИЧКО и гледай сега какъв шок е, като се сблъскахме с живота. Според мен детето трябва да се научи и на разочарования.

Маринче, за заспиването...то се оказа много сложна епопея... Трябва да си невероятно твърд и постоянен, ако искаш да научиш детето да заспива само (ако не е свикнало от малко). Аз имам една книга такава. И за два-три дни рев, Йойо се научи да заспива сам, само че после дойде баба му, почна да го люлее, няколко пъти заспа на гърдата и всичко се върна по старому. Даже по-зле - сега дори не иска да си спи в леглото. Тая нощ, само като го сложих до мен на възглавницата и веднага откърти. Възмущавах се от майките, дето си спят с децата, щото нямат търпение да ги научат да спят в леглата и гледай докъде се докарах.
Както е казвала баба ми: "Можеш само на поп да се подиграваш, щото никога няма да ти се случи". hahaha

Раде, нали е здравичък малкият... Ти над това се концентрирай, не мисли за друго. Hug

А пък Йойо тая нощ като се събуди в нашето легло, вместо да се насочи към цицата, се насочи към пъпа ми (това му беше първата дума - ПЪПА) и го сочи и вика: Пъпа, пъпа... Много го забавлява пъпа ми! hahaha

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 09:43 от autumnsphere

# 99
Иве, до нас хич не е толкова сложно като транспорт, аз живея точно на Окръжна болница и тук спират поне 10-тина автобуса и 2 тролея. Мисля, че 204 от първа спирка ще ти е удобен.

# 100
А тук е -10 градуса, така че няма да се излиза

Но поне по-късно ще ми дойде една приятелка на гости, защото вече ще откача.

Теди, загърбете напрежението и неприятните моменти. Нека доколкото е възможно да се постараем нещата да станат като преди.

Когато човек има желание има и начини, така че вие решавайте.

Лошото е, че се заформя някакъв негативизъм и ми прави впечатление, че всеки се застъпва за този, когото познава лично или се е срещал малко повече с него. Така, че нека помислим до колко сме обективни и тогава да продължим.

Момичета, извинявам се, ама взе да ми писва. Най-много мразя от мухата да се прави слон.

# 101
  • София
Ей, виж, за 204 не се бях сетила, Пети,  на мен са ми 20тина минутки до спирката му, само да не е в пиков час де, ааа и с Весито имаме кофти преживяване в него, веднъж решихме да се прибираме с 204, ама първият беше препълнен и не ни огря, после вторият спря малко по-напред и ние да не го изпуснем и се засилихме към задната врата, там едва минаха количките, един мъж много настояваше да ги набута и ние по едно време ни напред, ни назад, ама минахме и после се оказва, че вътре е супер тясно отзад и количките не могат по никакъв начин да стигнат до средната врата, отзад пък не можем да слезем, защото едва се набутахме и както си седим в безизходица и някакви лелки ни викат, че сме били безотговорни и не сме мислели и аз й връчих Стани, сгънах си количката, пренесох си я отпред, взех си го, сложих го вътре, натиснах спирачката, тя пренесе Ники с коша, аз го задържах да си донесе рамата и като се озовахме вече и двете пред спасителната врата една спирка преди да слезем и само не ревнахме, абе, луда работа, ама вече знам, няма да се качвам отзад Simple Smile)))))

Доре, баба ти е много права, на каквото се учудваш, то ще ти дойде до главата  Laughing

Ей, ей, шшшшшшшшт, да не дойде Яна да ви нарисува брада и мустаци  Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 10:01 от iva_angel

# 102
  • София
Лелееееееее, верно е -10! Shocked

Пете, Иве, нали сега във вторник ще дойдете у нас, свекърва ми идва с метрото и 204 от Младост. Ама аз си мисля, че е по-удобно с някой тролей, 204 не ме кефи за бебе и количка много. Т.е. с метрото до Софийския или Попа и после с 2-ката. Или обратното - ако Ивето отива в Младост.

# 103
Деси не е така , поне за мен не е. Аз съм се срещала с всички лично.
И не защитавам никого, просто не понасям демонстративните постъпки и надменността у хората, затова се подразних и реших да изразя мнението си по въпроса този път  Hug

# 104
Добро утро и от нас!
В Бс пече слънце - ама хич не е топло  Mr. Green След малко като отида за кухнята ще разузная нещата  Wink

Раде,миличка,край няма наистина одисеята,но гледай да не го мислиш много,а просто прави каквото трябва и нещата ще се оправят.Радвай се на детето и загърби лошите мисли.

Снимкита на порасналите февруарчета са невероятни.Такава голяма разлика имат дечицата от преди и сега  Laughing

За ваксината - и аз не съм коментирала,защото нямам идея каква е и дали ще я слагаме.

За спането - Белослава заспива всяка вечер към 23.30 - 24 ч.Понякога се събужда да яде вечерта,а понякога изкарва цяла нощ без да се буди.

За другите работи,които сте коментирали - ами не се сещам какви са  Embarassed ,така че после пак ще пиша.

Теди,Деси относно спора си имаме друга тема.Нека не се пише тук,че отново всеки ще се впусне да изказва мнение и нещата пак ще зациклят.На вас  Hug

Деси,а да те питам при Йоан всичко вече се нормализира,нали?

Общи условия

Активация на акаунт