Отговори
# 105
  • София
ДОбро утро, момичета!

Доста сте изписали и малко прочетох през ред.

Да се включим и ние със снимки.

-в болницата
-тия дни

Да днес е доста студ и може да ни се размине излизането.
Всички дечица са прекрасни.Колко са пораснали само.Огромна разлика имат.

Алекс си получи коледния подарък от фирмата.Интересна къщичка, но още е малък и не разбира да си играе, само я подмята.Ето това е:http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.26.06/1563789

zabche много кофти  Hug

# 106
Ето - забравих зъбчето в предния си пост  ooooh!
Съжалявам,миличка  Hug

# 107
  • София
Здравейте и от мен в новата тема   bouquet

emym, siqnie  - благодаря за отговорите за ваксината  Hug

Ето ни и нас - съответно на два дни и сега:

# 108
Фокси, мерси за новата темичка  Hug
Всички дечица са прекрасни.
Раде, дано всичко да се оправи  Hug
Зъбче, много неприятно  Hug
Ох, ние снощи бяхме на гости на кандидат братовчедката и си легнахме в 2, но милото днес е на работа и трябваше да ставаме  в 7 и сега ми се спи.А той милия след работа ще ходи и на частно и ще се прибере по нощите, защото утре сме на Коледа с моята рода, а тя е доста голяма и е много весело.
Малко по-късно ще пусна снимки, че трябва да ги търся по дисковете, а мънинка спинка.
Хайде до после отивам за доза кафенце.
Хубав ден.

# 109
Мойто добро утро - стана пак добър ден  smile3507 зверски ми се спи. Тази нощ сме спали 2 часа. Да се показва вече това зъбче, че останх без нерви  smile3511 Хубавото е, че Андрея не страда, а го удря на борба с възглавницата и пръщи от енергия  newsm32... само ние ли люпим зъбчетата по този начин?  newsm78
Зъбче мерси за кафенцето и закуската   bouquet за другото - станало, вие да сте живи и здрави  Peace

Бетунга, Анди е станала страхотна красавица, ще разбива много мъжки сърца ми се струва, страхотна е, пу-пу-пу  Hug от Стани Simple Smile

Това ми намирисва на свалка  smile3521
Раде стискам палци, бързо да се отървете от тази пущина! Пък и дай Боже да е фалшива тревога  Praynig

# 110
  • Варна
Добро утро момичета /то добър ден вече станало/. Е, няма такава вечер, то не беше будене, мрънкане, ставане в леглото права............. направо незнам къде се намирам. Добре че милото си у нас, че я взе сутринта пак и аз поспах малко до 9.30ч. Незнам зъби ли са, какво е, ама от 2 дни е нетърпима!!!
И тук едно слънце като е запеклоооо.. май ще има 30мин разходка навън.   cold щипе, но пък в нас ни се стегна душата вече.
Уф да ви се оплача, една влага настана у нас, има вече и мухъл. Ужасно е. Уж малко преди да застудее напръскахме със Саво, ама няма ефект. Днес установих че вече и в хола е мокро, едната стена /която е външна/ напрво капе  #2gunfire Незнам какво да направя. Сложихме влагоуловители - бошлав работа. А хич не е хубаво за детето да живее в такава среда. Ех да пи падне тотото  smile3508 smile3508- веднага сменям апартамента. Ама за тая цел първо трябва да го пусна  Wink
Страшни снимки пак сте пуснали, мен нещо ме мързи, ако мине това състояние и аз ще пусна. А трябва и да зареждам диг. фото рамки със снимки, че Коледа наближава а те са за подарък на бабите.  smile3521

# 111
Добро утро и от нас!Днес е малък празник за мен ,защото Виктор спа до 9.30,а Лора до 9.45. ooooh!Това не се е случвало до сега,най -късно до 8.00 са на крак и двамата.Дай Боже по-често така да поспиват.
Да ви се похваля,събирах стикери/мечета/ от Памперсите и току що получих известие от Български Пощи,че имам колет за получаване. Simple SmileПращах за жиравчето на Фишер прайз. Чак не мога да повярвам ,че и толкова бързо г опратиха,пусках стикерите в понеделник.Да ви призная как се радвам на детските играчкиии...,все едно на мен го подаряват,май скоро няма да порастна. Embarassed
Лара,с нашата къщичка се случва същтото,е нали имаме по две,все едната ще оцелее. Joy
Раде, стискам палци да се оправите бързо и повече никакви салмонели. Naughty
Десика,за подстригването,Вики сигурно е подстригван 4-5 пъти,защтото се роди с много дълга коса,която не окапа и до сега ако я бях оставила, щеше да е с плитка. Laughing
Гея,това с бисквитките и колата за Дядо Коледа е интересна идея,тъкмо дворните котки ще помагат за изяждането им. Grinning
За спането,заспива към 21.00ч. ,но след 24.00 ч. се буди на всеки час почти и понякога се кърмим цяла нощ. Shocked
Всички дечица са много променени ,пораснали,разхубавени... ще се включа и аз със снимки преди и след:

-на 1 ден
-на 9мес

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 12:08 от lori_v

# 112
Много януарки на клона, много нещо. Ама така ни се пада, да дойдат да ни гледат сеира.

# 113
  • София
Е, дано не успеят да се ориентират. Laughing

# 114
Копирам си поста от предната тема

Влизам тук, за да не мисля и какво виждам. Две теми.
Момичета, моля ви! Всичко е толкова глупаво.....глупаво....

Майка ми получи инсулт вчера. В момента е в болница. Парализирана от дясно и с афазия...

# 115
Ири съжаляам за това , което ви се случва  Hug Моля се майка ти да се възстанови бързо  Praynig

# 116
Ири, съжалявам много, че така се е получило. Имаш моите стиснати палци майка ти да се възстанови бързо.

# 117
Ири съжалявам,по коледа стават чудеса,пожелавам на майка ти бързо възстановяване и много кураж за теб.

# 118
Ири много съжалявам Cry.Стискам палци майка ти максимално да се възстанови. Моят дядо получи инсулт преди няколко години и знам колко гадно и безсилно се чустваш в момента. Кураж мила Praynig

# 119
  • София
Ири, много съжалявам... Баба ми живя 8 години с инсулт, съвсем реално е човек да се възстанови. Направиха ли й лумбална пункция?

Ето едно страхотно видео за една жена, която напълно се е възстановила точно от такъв инсулт:

http://www.youtube.com/watch?v=UyyjU8fzEYU

Общи условия

Активация на акаунт