Отговори
# 120
Иринче, Hug.Дано бързо се оправи майка ти.  action032

Резултатите на свеки са положителни,понеделник ще излезне диаграмата и с какво да се лекува,а ние всички останали пак ще се тестваме  ooooh!

Мерси на всички за милите думи и куража,който ми вдъхвате  Hug

Аз пък си отспах,тъй като малчо спа с баба си(изолирах ги болните  hahaha) и от 1.30 до 10 спинках,без да се събудя 1 път  bowuu,а те от 24 до 9.30 ч.

Снощи чак мода Шу ни четеше резила  Mr. Green

# 121
Ири, имаш и нашите стиснати палци. Дано майка ти , по-бързо се възстанови  Praynig

Лара, Алекс е бил много бузанест като малък и пухкав. С къщичкара може и да не си играе, но като гледам от рано е подкарал Ферарито.
И милото взе такива на Йоан и му пожела сега да кара играчки, а като порастне да се вози на истинско  Wink

riccie спасение май няма, особенно ако сте с наскоро подменена дограма. Ние бяхме така миналата година, за сега проблема не се е появил, но има време. тепърва ще става по-студено. Влагоуловителите и на нас не помогнаха.

Миленка, благодаря че питаш. Другата седмица ще преминем на друго мляко и това дали се е оправил ще проличи от реакцията към млякото.

Аз излизах докато бебе и тати спаха. Е няма такъв студ. В началото ми беше екстра, но след 5 мин. ръцете ми бяха на кокал.

# 122
  • в сърцето на един мъж...
Ири, много много съжалявам Hug Надявам се с подходяща терапия нещата да се оправят бързо Praynig Знам колко е притеснително, защото баба ми беше така, но с много физиотерапия и инат сега се движи и обслужва сама. Моля се от сърце при твоята майчица нещата да се оправят бързо и за Коледа да сте щастливи пак отново! Hug
Лори, със сигурност, ще е по-добър вариант от чичо Маринчо Mr. Green А по въпроса за писмата до дядо Коледа - ако български пощи не отговарят - няма проблем, мога да помагам Wink
Раде, дано всичко се нареди и Валко да е добре Hug

# 123
  • Sofia
Ири, кураж, мила! Ще се моля майка ти бързо да се възстанови и скоро да е напълно във форма!  Hug Praynig Praynig Коледа е, ще дойде и вашето малко коледно чудо и всичко ще е наред! Важното е, че вие сте там и сте около нея... Praynig Praynig Praynig

# 124
Ири,миличка,незнам какво да кажа освен,че наистина стават чудеса  Hug Сега трябва да сте около майка ти,да и вдъхнете кураж и сила за живот и дай Боже да се оправи жената и да заживее пълноценен живот.Знам какво е,защото баба получи инсулт преди години.Желая и скорошно възстановяване  Praynig

# 125
Ири и от нас имате стиснати палци  fingerscrossed дано  майка ти да се възстанови бързо  newsm17

# 126
  • Пловдив
Ири, Praynig за майка ти

# 127
Ири, имаш и нашите стиснати палци за майка ти! Praynig

Ние рано сутрин се изпокарахме за поредния битовизъм (както винаги скандала става в кухнята) и аз за да не се развикам започнах да броя (нали казват "брой до десет") ама...пребройх до 42 и ги наговорих едни...сега ми е малко тъпо...

Доре, Ралица се беше научила да заспива сама лятото, но после започнаха зъбите и от тогава е кошмар всяка нощ...За каква книга става въпрос за приспиването? Много е сладък Йойо на снимката на аватара:)

Момичета, сутринта ходих за памперси до Baby Kid Shop на Нишава, и ми казаха,че утре от 3 часа ще има Дядо Коледа с подаръци за малките. Аз много искам да я заведа, защото ще й е интересно, но днес отиваме при майка ми и няма как. Споделям ако някой иска да отиде:)

# 128
  • в сърцето на един мъж...
Дорабела, има една книга на немски, не знам дали е преведена на бг - "Всяко дете може да заспи".

# 129
  • София
Ние рано сутрин се изпокарахме за поредния битовизъм (както винаги скандала става в кухнята) и аз за да не се развикам започнах да броя (нали казват "брой до десет") ама...пребройх до 42 и ги наговорих едни...сега ми е малко тъпо...

Joy Joy Joy Joy

Книгата се казва: Всяко дете може да се научи да спи. Ето резюме:

http://www.woodland-bunkbeds.com/SCHLAF-TIPS.htm

# 130
Ири, надавям се да е лека форма и майка ти напълно да се възстанови!!! Praynig Знам какво е... Sad

riccie, вземете някакви мерки! Много е вредно за детенцето. Едно от основните подозрения за причината за алергията на Мими, беше тази. И се принудихме да направим за наша сметка ремонт на целия покрив (защото сме на последния етаж), за да няма повече мухъл.

Раде, дано всичко е наред.  Hug

Нещо топличко за 10-тия ни месец!

Детенцето от клипчето не е дъщеря ми, иначе веднага щях да го патентовам тоз модел на приспиване. Grinning

# 131
Момичета искам да споделя с вас, откакто родих какво най-много обичам освен най-близките ми хора.

Обичам да гледам Йоан как спи и да чувам как диша през това време.

Обичам също така да го прегърна силно и да усетя  как сладко мирише.

А какво обичате вие?

# 132
  • Пловдив
Обичам също така да го прегърна силно и да усетя  как сладко мирише.

оооооооо това май всички го обожаваме

аз обичам да гледам как Таня играе с баща си и се залива от смях

# 133
Ирис, Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig дано майка ти се възстанови бързо! На съпругът ми баба му беше на 83 и беше така, но за 2-3 месеца се подобри и вече е на 85 и няма и следа от парезата. Успей ви пожелавам Hug Hug Hug Hug

Раде, дано се оправите по- бързо от тази пуста салмонела.

# 134
Ири, с много усилия от ваша страна ще се оправи  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт