Отговори
# 135
Ееее, Деси, страхотна идея...  bouquet Heart Eyes

Обичам да има утрини като днешната, когато всички сме си вкъщи. Правим си взаимно по чаша силно, горчиво, втрисащо кафе. На масата се кипрят две купички със закуски на децата. И започва същинската суматоха. Мими иска да храни Бобчо, той се катери по гърба й, набирайки се за косата й. Тя пищи, но го целува секунда след това. Ние балансираме с чашите кафе в ръка и някоя детска муцунка в другата... Опитваме се да накараме всяко дете да яде собственото си ядене и нищо друго... Mr. Green Накрая всички се боричкаме на дивана.
После правя нещо вкусно за закуско - обяд и за нас, и къщата замирисва на неделя, както казва съпругът ми... Денят е обявен за пижамен - играем на различни неща, гледаме филми и пишем във форума Mr. Green. И едно от най - прекрасните неща е да усетиш обич от хора, които дори не си виждал... Тогава, вече денят става вълшебен.  Heart Eyes

# 136
Ири, дано скоро майка ти да се възстанови и да сте заедно на Коледа. Praynig  Praynig  Praynig
Деси, много се радвам, че Дими е добре.Дано никога вече да не ви се налага да правите такива изследвания. Hug  Hug  Hug
Ох, Раде, как и завиждам за съня, и аз искам, но сега изчистих и след малко ще отида да си прибера  детенце, а как ми с иска да си полегна, .
Аз най много обичам, когато малката сладурка се събуди и се надвеся над леглото ме дарява с най-прекрасната усмивка на света, когато излезна от стаята, започва да вика след мен мама и когато отида при нея да подаде ръчички да я гушна и ми идва никога да не я пусна, да я нацелувам, сякаш не съм я виждала отдавна, а най-обичам когато тати си е в къщи и си игаем тримата, тогава настава веселба, но за съжаление тези моменти са много рядко, затова ги ценя много и не бих ги заменила за нищо.
Честита месечинка на празнуващите.
Ние нашия Рд ще го празнуваме първо през деня с приятелките и бебчетата им, а вечерта с бабите и дядовците.
До после.   Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 137
  • София
Аз съм пак вкъщи...

Ири, стискам палци майка ти да се оправи възможно най-бързо  Praynig Hug Не знам какво да ти пиша...но знам какво чувствам, кураж Hug

Старата тема е забодена и заключена, за назидание ли, що ли, ама така ни се пада, но пък финалът е чудесен, дано се поучим всички...

Бетунга, ми не знам, ще питаме Стани, пък на живо като се видят ще си проличи  Wink

# 138
Ирисче,включвам се само да ти кажа,че се моля заедно с вас и всички останали момичета тук,майка ти да се оправи и да изкарате най-хубавата си първа Коледа заедно с най-новия член на семейството ви.Да изживеете само хубави мигове заедно и да се радвате заедно на Влади още дълги,дълги години.
Много ми хареса това,което е писала Ивето:...Не знам какво да ти пиша...но знам какво чувствам...
Баща ми преди 4 години получи 2 инфаркта за една седмица и беше на косъм..Оправи се,въпреки че никога няма да е същия както преди.Но важното е,че се оправи.Пожелавам го най-искрено и на теб да се оправи милата ти майчица Praynig

Нещо не ми се пише повече... Sad
По-късно може би ще се включа пак.

# 139
  • София
Ири, стискаме палци за майка ти.Дано жената се оправи бързо.

Деси, и аз тези неща ги обожавам, като включим и това на Елфи.
Да, Алекс имаше големи бузки, но бързо спаднаха.
Лори, ние имаме само една, защото сме в една фирма и за едно ЕГН.Виктор е много сладък, явно това са им едни от любимите физиономии, като им пораснат зъбчета.

А другото Деси нещо ми се губи.Къде си????

Хайде аз отивам да пийна следобедно кафенце.

И аз мисля да го заведем Алекс да го снимаме с Дядо Коледа.Нали в Мол-София има дядо Коледа?Скоро някой ходил ли е?Лудница ли е там?

# 140
Здравейте момичета.Направо щях да откача.От вчера след обед до преди малко нямах нет.Не съм си мислила, че толкова ще ми тежи липсата ви.  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
  • София
Ето, дудулулу, вече се превърна в истинска сектантка   bouquet

# 142
Мда,краста си е.Пък и от лична гледна точка ми станахте прекалено близки,за да пропусна да пиша поне по веднъж на ден.А когато това все пак се е случвало съм се чувствала откровено зле Hug

Уф,дано Ирисчето се включи по някое време с добри новини,че само я мисля Praynig

# 143
Ето ни и нас.
-на 3 дена
- в наши дни

# 144
Ири, с вяра и кураж всичко ще се оправи.Стискам палци. baby_neutral baby_neutral baby_neutral
И аз като MamaZ,обичам  да сме заедно четиримата,но много рядко се случва напоследък, Sad.Доволна съм дори и ако 2 часа се съберат за неделна разходка.Дори и милото да не е на работа ,все се случва някой с нещо да го ангажира. #Cussing outНямам нищо против ,но започна много често да се случва и някои хора злоупотребяват с услужливостта му и добротата му.Като се намеся ставам лошата му жена,но... няма да ви занимавам излишно с оплаквания.Кофти е ,че за нас не остава време,но ДАНО през новата година нещата се променят. baby_neutral

# 145
  • Пловдив
Много януарки на клона, много нещо. Ама така ни се пада, да дойдат да ни гледат сеира.

заглавието на темата ни привлича вниманието не само на януарките,а на целия отчетен подфорум

# 146
Хай и аз да се разпиша мили мами,
Честити месечинки днес!!!
Не съм прочела тукашните 10 страници, но ще го направя след малко.
Гея,много се радвам за приятелката ти, и аз знам каква радост е след толкова болка и мъка.  Да им е жива и здрава малката Стела!!!  
Деси83,много се радвам за Дими ,че няма хепатит ,какво ли ти е било докато излезнат резултатите? Не искам никой да разбира.

Лара, Васи, чудесни са дечицата в снега!  

Ние и днес разходката не я пропуснахме, но не сме се снимали.
Все се каня и на Миленка да честитя - чудесни първи крачки на Бела, да и върви в живота с по-малко спъване и много късмет!!!
За идеята за общ януарско-февруарски РД в клубче съм съгласна, за подаръците също, можем да определим някаква сума, около която да се обединим, за да няма чуденка колко пари да отделим и никое  детенце да не остане пренебрегнато или мама натъжена /за обратното няма такъв проблем/.
По днешните теми следмалко ще се включа /ако ми остане време/.

# 147
Ири Ис, и аз ще се моля за майка ти! Представям си колко ти е тежко! Дано скоро се оправи и да сте заедно за празниците!

Надявам се всички вече да си се сберем тук, заедно и да не се налага да пращаме японците с каските на никого Simple Smile

Ето какво обичам аз- да приспивам двамата едновременно и в един момент да се окажа полузаспала с 2 спящи, кротки дечица, които ме гушкат и в просъница се наместват по-близо до мен. Аз съм от спящите в едно легло с децата си (Алекс до 2 г. спа на спалнята при нас, сега вече спи в отделна стая на голямо легло, но не заспива сам, а някой ляга до него и го гушка), но не бих се лишила от тези мигове, когато детето се отпуска и заспива сгушено в мен- някак пълно с доверие и обич... Обичам да ме гушкат и двамата едновременно- например когато Алекс ми се катери по гърба а Дими допълзява и него да гушкам, обичам да излезем с мъжа ми и децата на разходка, обичам да си играем заедно на пода, обичам и миговете, като сега, когато и двете деца спят а аз пия капучино и си пиша тук, с вас, и отново за тях си мисля Simple Smile И понякога обичам да оставя децата на някого и да отида да карам борд Simple Smile

Лори, и моя мъж е така, от всички в родата само той умее да поправя разни неща, винаги го викат да помага за дърва, за поправки вкъщи, за местене на разни неща, боядисване и т.н. Защото е по-лесно да кажеш "не мога" и да повикаш някого, вместо да се опиташ и да се научиш... Но това е положението- като сме си взели кадърни мъже Simple Smile

# 148
  • София
О, да, как можах да забравя, браво, Деси, за страхотната идея...аз обичам като го целувам по вратлето и той да се смее и да се навежда на една страна да се скрие Simple Smile), обичам като му кажа, че го обичам и той да ми се усмихне, винаги го прави, сигурно, заради интонацията ми, обичам да се гушка в мен, да го гледам как си играе и се е съсредоточил в някоя книжка да кажем, седи и й говори, разгръща я доколкото може...много неща обичам, целият го обичам, ама това стига за сега Simple Smile)))

# 149
Аз обичам да гледам моята маймунка как сладко спинка ( толкова е мила и невинна  Heart Eyes) обичам да я слушам как си бърбори ( както прави в момента  Grinning ) Обичам , когато си играем да се смее, обичам да я гледам с баща и как се гушкат, обичам тримата да сме заедно и да се обичаме  Heart Eyes Обичам я (както каза Ивето) цялата  Grinning

По този повод се сетих нещо смешничко: седим си в хотела и мамунка спи а баща и стои и я гледа и по едно време казва : Толкова е красиво а така мирише!  аз : Кое ? а той : Ми бебето  Joy hahaha (било се наакало милото  Laughing)

Деси покрай всичко забравих да ви поздравя с мъника , за добрата новина  Blush Много се радвам , че няма хепатит детенце  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт