Юлски бебета - тема 20

• 23 309
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
ЗДравейте момичета,
Миласара  Hug, гледах предаването "Търси се"и добре си поревах  Rolling Eyes, много се развълнувах и много ви  се радвах  Hug   bouquet

# 91
Ееееее, искам и аз да гледам, в сайта на БТВ има само 29 секунди от предаването Sad.

# 92
Ох, много ми е тъпо така да се включвам.. но все пак, вместо запис..
Направихме снежен човек на терасата и Влади си комуникира с него..

Искам и аз да видя Мила! Hug

# 93
И аз имам голямо желание да гледам Мила по ТВ ще гледам повторението от 04часа

# 94
Момичета,мисля ,че във vbox ще я има.Там има всичко
Честити месечинки на всички малки мишленца

# 95
За всички,които вече са се наобядвали,заповядайте нещо за десерт:

# 96
  • София
Миме нали ти пазаруваше от китайски сайтове. Май беше поръчала китайска версия на айфон - кажи как е, че нещо ми е влязла муха в главата  Grinning. Има ли проблеми с мрежата, софтуера и т.н. А и как стои въпросът с митата - как ти доставиха пакета и т.н инфо ме интересува.

Сори за спама, ама нещо шопинг манията ме е обхванала.
Получих го,хубав е,работи си перфектно.Отначало го пробвах с 1 сим карта,и на втория ден спря да набира.Помислих,че пак ми се е паднала свирка без топче,но се оказа,че като сложих една от картите на майка ми е пушка.Сега пък телевизията е без звук,но предполагам,че аз не правя нещо като хората.Има wifi,но все нямам време да му пробвам всички функции.И след година ще си откривам нови функции,толкова са много.Има поне 20 звука да си пуснеш по време на разговор,звук от ресторант,от състезание и т.м.,например.Ресторанта говорят на китайски ,но не е важно Simple Smile.От 139 долара,моя модел в момента е 124 ,има и на половин цена,но без wifi.Дойде за 1 месец,а сега по празниците и за повече ще пътуват,доставката е безплатна,затова.Няма мито,в кварталната поща ти идва,пише,че е подарък,дори и да го проверяват,вътре не слагат фактура.Ако искаш пиши на лични да ти го снимам,да не тормозим тук пишещите.

# 97
Честити месечинки на бебоците на А4,evaagaina, mikivl и sims !!!

Пералня пускам един или два пъти седмично. И аз, ако не се е изцапал го обличам и на втория ден със същите дрешки.
Seven Omnipotence и аз имам. Още не съм го ползвала след като родих, защото ме е страх заради секциото. Някой има ли инфо дали може? Целулит гаранция маха, при по-продължителна употреба се намаляват и сантиметри, но все си мисля, че не беше само от него, хубаво е да е съчетано с някакъв хранителен режим. Аз не съм правила 2 часови паузи между "тренировките". Слагах го по веднъж на ден, като редувах по 10 мин. да корем и за всеки отделен крак.
Цветен прашец - аман от клюкарки. Само да ти кажа, че разликата на родителите ми е 19 години и имат много хубав брак. Е, на баща ми въобще не му личат годините, но въпреки това разликата си остава. Така, че ги прати някъде тия комшийки.
Маймунче - като му се доспи и веднага започва да си дърпа ухото. Имам чувството, че ще го откъсне. И очичките си търка също.
Мише - не се сърди, обяснили са ти.
Освен това, да си кажа аз, за всички, които имат претенции, защото от време на време се появява по нещо -
Момичета, работата по оформлението на първа страница, на списъците, на колажа и на каквото там се сетите още, хич не е малко. Трябва да сме благодарни на тези, които са поели този ангажимент, не да им се сърдим и да им намираме кусури.

Вчера прощъпулника мина добре. На мама детето обаче тъкмо трябваше да заспива и аз го облякох да излизаме. На празника хапна и заспа без да го интересува лудницата. За съжаление, обаче шума и трясъците бяха наистина непоносими и след 40 мин. го събудиха. През остатъка от времето си седеше в кошницата и гледаше сърдито, от къде го извади тоя страшен поглед незнам, но ако можеше щеше да изпозастреля всички. Много му се радваха и чудеха, колко е кротък. Тръгнахме към 4,30, той заспа в колата и не се събуди даже като го събличах. В 18,00 стана, наяде се и докато се усетя пак беше заспал. Пропуснахме бани и вечерни манджи и всичко. В 00,00 все пак го разбудих да сменя памперса и да му дам да яде, че не се знае докога щеше да спи.

Искам и аз да гледам Мила...

# 98
  • София
Привет  Heart Eyes

Честита месечинка на Ема, Константин и Мария!

Тан  Hug тук съм, чета по малко, но не пиша, че все време не остава, а и съм малко уморена - Кайо не спи по цели нощи, плаче, пищи, кисел, не иска да яде като хората...явно зъби го мъчат.
Маймунче, дано се оправят при вас нещата, че ти се видя в чудо  Hug И ние непрекъснато си дърпаме ушите, търка очи, нос, ама направо нон стоп го прави.
Джиджи, лек път и весело изкарване на празниците.

Божеее, исках още толкова неща да пиша  ooooh!....пак кърмаческата деменция.

Хубав ден от нас  Hug

# 99
съpбят ги венците и ги болят зъбите, и не знаят от къде да се почешат, за това си чешат където не ги съpби ... ох... не е смешно, кофти им е на милите, ама няма начин.

фелицсити, ела да ти дам снимка в скайп

Пак да подканя, който не е пpочел , че много се изписа, обадете ми се за снимки

# 100
Благодаря ви за шейната - поръчах тази от 34лв. След 1-2г. ще им купим по-хубава с волан -сега няма смисъл ми се струва. Hug

Катя също си търка очичките и се драска навсякъде - ноктите й растат като гъбки  Laughing

Сега отивам да търся Миласара да я гледам ,че ме заинтригувахте  Laughing

Днес ми е хубав ден.Напазарихме подаръци на всички мои децича - 13-14 на брой  Mr. Green

Момичета,ако някой намери предаването "търси се" нека да каже къде

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 15:22 от Мама Диди

# 101
  • Canada
Честити месечинки на порастналите бебчовци!   bouquet
Маймунче, май почти всички бебченца си търркат очичките и около нослето. Нашия определено се дере ужасно много, въпреки че постоянно му режа нокътчетата...
Лилчо, ами Нико доскоро (преди 1 месец) беше на 4 хранения, после минахме на 5 и скоро май пак ще минаваме на 4, че взе да прави големи паузи....
Джиджито, как ви се тръгва в това време... ooooh! Тук, в тарафа е ужасно хлъзгаво - не съм сигурна че е добра идея, още повече до Добрич. Знаеш че всяка година пътя до Добрич е затворен... Naughty
Връщам се да дочета, че не успях. Peace

# 102
  • София
Брех момичета никой ли не е виждал никъде розова плюшена котка. Единия племенник на таткото примира за такова животинче и исках да му направя коледен подарък.
Тани и всички други момичета които се включихте по темата за "местните клюкарки" всички сте абсолютно прави, че не трябва да им забелязваме, ама все пак е много гадно някой напълно непознат да ходи да каже на майка ти, че трябва да ходиш на фитнес защото изглеждаш така както си изглеждала като бременна, че мъжа ти видите ли е на някаква преклонна възраст и че едва ли не след всичко това е направо възмутително да имате деца, направо нямате право на това. При положение, че същата тази е с три години по-малка от мен и второто й дете няма една година, а мъжа й даже не знам дали е по-млад от моя. Направо супер се издразних, ама трябва да изпростея повече от нея, за да й кажа каво мисля по въпроса, а не си падам. Майната им, дайте да си гледаме ние децата и да се подготвяме за Коледата. Гледам трескава подготовка кипи. Всеки нещо търси, купува, много приятна суетня.
Та в този смисъл, Калина къде може да видим всички снимки от които да избираме кои да ни направиш за Коледа и ако нямаме скайп (аз нямам например) къде да изпратим избора? На лични?

# 103
ЗДравейте момичета,
Миласара  Hug, гледах предаването "Търси се"и добре си поревах  Rolling Eyes, много се развълнувах и много ви  се радвах  Hug   bouquet
Дайте линк моля ви!  Praynig

# 104
Предаването "Търси се" от днес - http://dox.bg/files/dw?a=f801df2b7d

Мила, Hug

Общи условия

Активация на акаунт