ДА ВЪРНЕШ ВРЕМЕТО НАЗАД (Annem) - тема 2

• 47 908
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
За Муса важи с пълна сила, че един е в службата, друг в къщи. Обичан, уважаван, решителен  политик, който търси как да промени страната си към добро и крайно неуверен и нестабилен в личния си живот.
И сред нас има много хора, които за  колегите си са прекрасни хора- отзивчиви, добронамерени, толерантни, а в къщи са като феодали - да им се изпълняват желанията, да им стоят "диван-чапраз"/ мисля, че така се казва/, груби са, дори прилагат физическо насилие. Аз познават такива хора.

Забелязахте ли, че Муса попрекали с пиенето на вечерята  и дори Шереф му направи забележка. А той отвърна на Шереф: Знаеш ли, че Зейнеп ще се сгодява?

# 406
Гадният Ибрахим пак се изцепи- и той щял да каже на Зехра същите неща.

# 407
  • Атлантис, Галактика Пегас
Рина!!! искам резюме!!!
изпуснах начало...  Hug

# 408
Корделия, не знам дали да правя при положение че затормозвам темата и четящите

# 409
Прави, прави, помагаш на работещи...
Айде великата тайна е наяве... По най гаден начин.  Crossing Arms

# 410
  • до най слънчевия бряг
Здравейте ,  а сега Муса що се прави на страдащ ?Едва ли си е мислил и надявал ,че това ще остане скрито покрито , нали не живеят сред идиоти Ха сега да видим как ще излезе от ситуацията или ще търчи пак при мама да плачка

# 411
Получи същия пристъп като Гонджа... Генетика...  Joy hahaha

# 412
Няма да плачка при мама, защото мама ще го  fight

# 413
Пък Ибраим - посредник. Ужас!!!

Прави се на миличък пред Айшето.

# 414
Рина, ИСКАМЕ РЕЗЮМЕ!!!!

# 415
Ще направя разказчето си , пък после вие ще сте виновни.
То не че мен не ме сърбят ръцете да го направя, ама...

# 416
Ще направя разказчето си , пък после вие ще сте виновни.
То не че мен не ме сърбят ръцете да го направя, ама...
давай, бягай да се стягаш! Че ми свършва почивката и после все ще опирам до теб!  Peace Hug Embarassed Mr. Green

# 417
  • Варна и...духом на Босфора
 HugИ аз изтървах началото,ама Мусата хубаво и рекна на Айшето ,че няма да повярва на лъжите и !

Ринулинке за какъв тормоз иде реч ,че язе пак се хванах да бачкам на две места заради магичния Истанбул и не съм ви чела отдавна... newsm78

# 418
HugИ аз изтървах началото,ама Мусата хубаво и рекна на Айшето ,че няма да повярва на лъжите и !

Ринулинке за какъв тормоз иде реч ,че язе пак се хванах да бачкам на две места заради магичния Истанбул и не съм ви чела отдавна... newsm78
карай, имаше претензии че има много снимки които претоварват.  newsm78

# 419
Малеееееееееееееееее, как ме разнерви тоз Муса Twisted EvilЕееееега ти съществото.Даже не му и съчувствам.Иска всички да са лоялни и почтени и него, а той самия какво прави CloseЩо се отнася до Ибрахим - ми той си остава началник на плужеците Twisted EvilГаднюхер!!!!Толкова съм бясна , че чак не ми се коментира.Но с нетърпение очаквам мама Емине като се развихри!
Ринка, я не  обръщай внимание на капризите на някой си.....! И дерзай, скъпа!  bouquetЗасега чао , момичета, ще се включа по-късно

Общи условия

Активация на акаунт