Втората годинка подкара ЯНУАРСКАТА дружинка

• 38 148
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Джули,честито и на кака Джулия!!!
Да бъде здрава,послушна и умна!!!

И нещо за мама:

# 121
  • Бургас
Честит Втори Рожден Ден на КРАСИВАТА НИКОЛ!!!
Расти здрава, обичана, безгрижна!
Радвай се на приказно детство, пълно с много веселие и игри!

За мама Катя -   bouquet Heart Eyes

Джули, честито на твоето прекрасно момиче и на теб   bouquet Heart Eyes

# 122
Джули,честит рожден ден на кака Джулия.Да ти е жива и здрава.

# 123
  • София
Как сте днес момичета?  Grinning
Джули, настана и твоето време....пуууу тия дни само твоите почерпки ще ни дойдат множко даже.  Mr. Green Да ти е жива и здрава Джулия, все така мила и добра. Нека бъде най-добрия пример за момчетата в къщи.   bouquet  Hug   bouquet
Аз на обяд си обирам крушите  Mr. Green и се отдаваме на празници.  Peace Алекс съм го строила в 12 да е готов за вземане от градина и тръгваме на шопиграчкомания  Rolling Eyes  Mr. Green  hahaha
Момичета, не се застоявайте много пред печките, повечко на масите и много подаръци...под чаршафите.  Mr. Green

# 124
Честит рожден ден на кака Джули! Да е все така добричка, усмихната и красива и да е прекрасен пример за братята си!

Това е за гордата мама

# 125
  • София
Джули- честито на твоята прекрасна дъщеричка!  bouquet  bouquet newsm59  bigdance2

# 126
Страшни сте, просълзихте ме както винаги.  Blush
Благодаря ви за хубавите пожелания, прочетох ги и на рожденичката, и ви целувам всички!
  Heart Eyes Hug

# 127
  • Пловдив
Честит рожден ден на кака Джули !
Да е жива здрава и много усмихната !

Честит рожден ден и на малката Никол ( с малко закъснение )!
Да е много здрава и да радва мама, тате , бате и малката сестричка ! Simple Smile

П.С. Дама , по твоя подпис се ориентирам колко дни има до рождения ден на Ива  Heart Eyes

# 128
Здравейте

Честито на малките и малко по-големите рожденнички Никол и Джули. Много да са хубави, здравички и усмихнати.

аз приключих с работата тази година и си чакам превоза към вкъщи. Искам да си наготвя, наредя и тези 4 дни само папкане и хвърляне на мръсните чинии в миалната.  Crossing Arms Ааааа, и както каза Дама- да си потърся подаръка под чаршафите, че нещо ми минават нечестиви мисли спрямо мъжлето ми.  Blush Еее, то постите минаха и проблеми няма  Wink

# 129
Здравейте момичета, ето ме и мен, надиавам се не сте ме забравили още Laughing
Честита Коледа и весела и успешна нова 2010 ви пожелавам!
Честито на всички малки рожденници, които съм пропуснала. Да са ви живи и здрави!
Честит рожден ден на малката кака Никол и голямата кака Джулия!
И не на последно място Честито на новите ни бременелки! То ако не се бах появила скоро можеше и бебета да честитя.
Аз се изгубих повече от половин година, но откакто се варнах в Канада ме грабна живота и време няма за компютър, камо ли за форум, но много ми липсвате Hug
Майчето си замина преди месец и сега съм сама с двете по цял ден. То с малко бебе в майчинство бива, ама с неконтролируемо 2 годишно, кака на 4, цяла къща за чистене и работа през уикенда малко ми иде нанагорнище понякога.
Симона расте и е станала много палава, голяма беладжийка. Научи се да реже с ножица и само да я докопа и прави големи поразии, сряза едно одеало, едно мече и сигурно и други неща за които още не зная. драска с пастели на всякъде, по стените, по килима, немога да я отдуча. как и не ми правеше такива неща. Иначе с комуникациите няма грешка, говори всичко, даже и от английски отбира, че с кака си само на английски си говорят, много са смешни. Научила е песнички и стихчета на български, които слушат по цял ден, чак ме изумява понякога. Покрай каката имам чувството че се развива по-бързо от нея за същата възраст.
Ноември ходихме с Джулия пак на Куба, беше много весело, само дето имаше ураган наблизо и Джулка малко се разболя. Но пък аз забравих че имам деца, по цял ден си играеха на плажа и нямах грижи за тях. Още питат кога пак ще ходим на Куба. То и ние питаме, ама до година Grinning.
Всички дечица много са пораснали и са много сладки, гледах колажа и снимчиците по аватарите. Има много да наваксвам, ама дори немога да обещая че ще съм редовна, но ще опитам.
Весели празници на всички. Ние сме на купон в едни приятели - голяма компания ще е.

# 130
  • В сънния Люлин, прибулен...
Честит Рожден Ден, Джулия!

Честит празник, Кате!
(цветята, за съжаление, със закъснение и само виртуални)

Тедсън, като си търсиш подаръка под чаршафа, да не те намери едно пробивно и опашато и да те споходи Катиния късмет за трети път? То си е верно, че си ни герой, ама и майка героиня ако станеш  Laughing  newsm78

# 131
Честит 2-ри рожден ден на Иванааааа! Heart Eyes
Да е здрава, все така обградена с много любов и усмивки! Hug

Мирка, честит празник!  bouquet Hug

Честит отминал РД на Джули!  bouquet

Невенска, ама как се покри само!А пък как ни липсвате с Валя ако знаеш... Hug

# 132
  • София
Честит рожден ден на чаровната кака Джулия! Да е все така мила и добричка, умна и красива! Желая й много усмивки и щури изненади!  newsm59 newsm51

Дойде ред и аз да почерпя за порасналото ми момиче.

Фил  Heart Eyes

# 133
Честит 2 Рожден Ден на Ивана!
Да е все така кротичка и послушна, да радва мама и тате, и да има много, много усмивки и щастливо детство!

А аз си продължавам със серията от черпене.  Mr. Green
Да ми е жив и здрав половинчо, повече да ме слуша и...... повече подаръци под юргана!
 Whistling   Joy

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 01:20 от Джуличка

# 134
Джулка, честити ти рожденици - Джулка и съпруга.
Честит рожден ден и на слънчицето Ивана. И на Никол която прорпуснах
Доскоро ви четях за мрънкащи и тръшкащи се дечица и си виках- добре че моето е кротичко. Е и Натали е докопа пубертета. Крива е , нещо като не и се даде на момента и се сърди. Не иска да ходи нито да се вози в количката. Някакъв страшен кривундел е станала. Съчетано с тинейджърския пубертет на батко и, който пък иска да има винаги последната дума леко откачам.
Весело посрещане на Новата година, желая ви само хубави емоции и щастие.

Общи условия

Активация на акаунт