Втората годинка подкара ЯНУАРСКАТА дружинка

• 38 156
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Днес моята принцеса има имен ден!Да ми е жива и здрава!

На всички други именници и рожденници днес честито!!!

# 226
  • Пловдив
Честит Имен Ден на Даная, Даниел, Боян, Бояна и другия Боян!   bouquet
Честит Рожден Ден на Йоана!
Здрави и щастливи деца бъдете  Hug

Миналата година за рождения ден аз правих тортата. Тази година - незнам, може би пак аз.
Не съм майстор-кулинар, но може да се постарая малко Simple Smile

Ние сме добре. Миша ходи на градината, от вчера спи вече там. Пее много песни, разказва какво е правила в градината и т.н.
Добре се адаптира. Имаше хрема и кашлица, но не беше нещо сериозно.
Много харесва филмчето за феята Зън-Зън. Четем и книжките за нея, има малка фигурка на Зън-Зън. Вкъщи често "лети" и казва, че била феята Миша и търсела Теранс да и намери "остра джундурия за да направи скиптъра"  Laughing
Момичешка му работа Simple Smile
Та така ...
На мен ми предстои да започна работа.

Да са здравички всички деца, друго не искам  Praynig  Heart Eyes  Hug

# 227
  • до една звездичка
Честит Рожден Ден на Йоана!
Честит Имен Ден на Даная, Даниел, Боян, Бояна и другия Боян!

Фил, през експлоръра влизам, нямам Мозила, но не става, сега пак пробвах Rolling Eyes
Аз пък така успях. Иначе и мен пращаше във форума като теб.   bouquet, Фили!

Днес със Стела ходихме да гледаме как батковците се хвърлят да вземат кръста. Попа я поръси със светена вода за здраве, а когато младежите се съблякоха по бански за да скочат във водата, Стела заяви на всеослушание, че "останали по дуди!" ooooh! Blush

За тортата и аз имам колебания отсега дали да я поръчам, или да е готова. Сякаш клоня към второто, но имам време да реша. И нищо не казахте за подаръците... Crossing Arms

# 228
  • Пловдив
Стела заяви на всеослушание, че "останали по дуди!" ooooh! Blush

hahaha hahaha
Дега, ами ти си познаваш детето най-добре.
Миша примерно я привличат малки фигурки, които да мести и да разиграва случки, малки топчета, които да подрежда, мозайка, домино, фигури от шах, карти .. миниатюрни предметчета. Обича да рисува на магнитна дъска, която се изтрива. Въобще тихи игри в седнало положение  Laughing
Други деца обичат да скачат на батут, да ритат топка, да се катерят...
Някои предпочитат музикалните играчки ..
Има една играчка - Говорящ папагал. Работи с батерии и повтаря по два пъти думата, която каже детето. Може да е забавно  Simple Smile

# 229
  • до една звездичка
Ханна, така е. Питам за идеи не толкова за конкретен подарък, а по-скоро за вид, върху който да помисля (че да не взема да изпусна нещо, докато умувам).
А папагалите ги гледах миналата година още. Наскоро и Стоянка Мутафова каза в едно интервю, че имала такъв. Laughing

# 230
  • Пловдив
Ох, вижте, моля ви се какво видях в една тема  Heart Eyes  Laughing http://vbox7.com/play:98d7b642  baby_neutral
Мила картинка!

# 231
Ние го имаме въпросният говорящ папагал!Определено и е забавен!
Иначе много я влекат песните, наизустихме вече доста, купила съм и един детски микрофон и доста често оглася апартамента.
В голяма чуденка съм за кола или мотор на акумулиращи батерии newsm78

# 232
Честит имен ден на Даная, Даниел, Боян на Духче, Бояна на Lady_ivy и Боян на Клаудия.Да са живи и здрави.  bouquet

Честито и на всички именници.

Разгледах снимките от рожденните дни,всички са големи сладури и колко много са пораснали.  Heart Eyes

Ане,аз имам една останала кутийка с 4 цвята сладкарска боя,мога да ти услужа.Правих за рожденния ден на свекървата торта с покритие отгоре,но нещо не ми се получи.Затова май ще си поръчам отнякъде тортата за рожденния ден на Илия.

# 233
аз не съм от майсторите в сладкарското изкуство, затова поръчах торти и съм удивена от разликата в цените - дтеска торта от Романс-а, страхотна и на външен вид и на вкус, е около 3 пъти (!!!) по-евтина от тортите на някои известни сладкарници като Лагуна и 100 грама сладки ooooh!

честито и на днешните рожденици и именици!
аз за Боян четох че празнува на 28 февруари, затова да не изброявам - на който празнува днес - честито! Simple Smile

# 234
  • София
Честито на вчерашните рожденници! Да са живи и здрави!  bouquet newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2

Честито на Йоанна! Hug newsm59  bigdance2 newsm18

Честито на именниците днес! Tada  costumed034

Ханна- идеята е чудесна за колажа- но дали ще ти остане време като почнеш работа    Laughing  atwork Hug И успех в работата

Маце- и аз имам проблем с влизането- и понеже не разбирам какво трябва да направя установих следното- влизам първо пиша паролата и ме изхвърля пак на 1 страница. След това пак влизам в албумчето- пак излиза искане за парола, но вече горе вдясно пише здравейте qnuarki и от там като вляза става. Hug Е не всеки път ми дава да кача снимки ,но след няколко опита става Peace

# 235
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Да ви е живо и здраво името! Желая щастие и много късмет, а на малките именици - весели игри и безгрижни усмивки!

Фил, как си?  Hug А за тортата и аз първоначално бях решила да се пробвам да измайсторя поне едната торта. Но с нова, неизпробвана фурна не ми се рискуваше в последния момент по празниците да търся готова торта, в случай на провал.  Mr. Green
Маца, и ние с мъжа ми на 1-ви решихме да се възползваме, че имаме баба под ръка и също ходихме на "Аватар" на 3Д. Първото ми кино след 2.5 години.... Laughing
Хана, кое е това филмче за феята? Дай линк плийз.  Grinning Че всички филмчета са й омръзнали и само повтаря "Друго, друго!" И успех в работата! Peace
Пипи, и аз бях учудена, че тортите на "Романса" са толкова евтини. За съжаление обаче тази, която си харесах беше за макс. 16 парчета, а на мен ми трябваше поне 20. Иначе за торта с 20 парчета, еклерова цената беше 36 лв + 12 лв за декорация. В крайна сметка поръчах от Скайлайн и от Вега. Доволна съм й от двете фирми, и като външен вид, и като вкус, но най-вече ми хареса, че правят доставки на място.

И накрая да ви се похваля, че Ивана отлично се адаптира към липсата ми. Бях подготвена за рев и тръшканици, а всъщност само малко е помрънкала първия ден. С баба си се разбират чудесно, слушкат се двете и си се занимават. Аз даже съм леко разочарована, защото вечер като се върна, ми се струва, че не ми се радва чак толкова, а обръща повече внимание на баща си, отколкото на мен. Абе много ми е разбрано детето. Пу-пу.
И е станала голяма бърборана. Вече всичко й се разбира и може да си говорим като големи. Прави интересни изречения, разказва какво са правили през деня, "чете" книжки, разиграва разни сценки. Бебешкия период приключи окончателно.

# 236
  • София
Честит двоен празник на малкия Иван! Желая му да бъде много щастливо и лъчезарно дете!  newsm59

Честито и на другите именници - Иван на Incandescent, Иван на DesiT, Йоана на vqra_svilka, Йоанна на delinda_d, Ивелина на mond78, както и на всички татковци, баби и дядовци, които днес празнуват!!! Да им е здраво и благословено името!  newsm51

И бързам да почерпя за здравето на моята именничка:

# 237
  • Пловдив
Честит Имен Ден на малките и големи именици!   bouquet
И на рожденика Иван   bouquet

Мирка, филмчето е Tinkerbell and the lost treasure.

http://www.az-deteto.com/?page=view&aid=7179

Другите любими филмчета са серийките за Франклин.
Не помня откъде са теглени, но може да се намерят Simple Smile

А, и оправих това, със снимка.бг. Вече няма да ви връща на първа страница от форума  Peace

# 238
Честит двоен празник на Иван.Бъди здрав, весел,все така чаровен!Пожелавам ти приказно детство,изпълнено с много весели игри.
Честит двоен празник и на неговата майка iva_top:

Честит имен ден на Иван на Incandescent, Калоян на tuli, Йоанна на vqra_svilka,Ивана на Мирка,Ивелина на Монд,Йоанна на Делинда и Иван на ДесиТ.Да са живи и здрави.

Честито и на всички именници.

# 239
Честит двоен празник на малкия Иван!!!
Честит имен ден на всички малки и големи именници!!!

Общи условия

Активация на акаунт