Втората годинка подкара ЯНУАРСКАТА дружинка

• 38 164
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Чести имен ден на всички малки и големи именници!
Бъдете живи и здрави и само за хубаво да ви се споменава името!!!
По специално искам да поздравя Иван на Ива топ!!! Той днес има рожден ден и имен ден! Жив и здрав да е!

Почерпете се, че и аз празнувам днес - Йоана.

# 241
  • София, Дървеница
Благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes

Весело празнуване на всички именници

# 242
Честито на днешните рожденници и именници! Бъдете живи и здрави Hug
Жужу, мерси Hug
Ханна, браво  bouquet
Мирка, а на мен ми е първото от 3г насам, а преди това веднъж седмично се отчитахме.
Нашата торта беше от Лагуна с любимеца ни Мики Маус Heart Eyes
Днеска си имаме 4-ма именняка - майка ми и баща ми, племенника и снаха ми. След малко започва купона  ura
Лека вечер Hug

# 243
Честита Нова 2010г! С най-сърдечни пожелания за здраве,щастие, любов и повече професионални успехи!
Честито на днешните именници и рожденици!Здраве,щастие и късмет!
Честито и на всички онези,които пропуснах досега!Бъдете живи и здрави,а останалото ще дойде от само себе си!
Ето и малко инфо за нас.Коледа си изкарахме в нас,а Новата Година бяхме на гости при бабата и дядото.Всичко беше нормално в домашна обстановка.Никол смело дочака новата година и заспа в 24,30.Малко се поуплаши от шумотевиците,но после само повтаряше искам още "бобички","зая" Simple SmileЗа съжаление неможах да честитя навреме,но по-добре късно,отколкото никога.Кога се родиха нашите деца,а вече 2 год навършват слънцата ни.При нас единственото ново нещо е ,че малко преди Коледа Никол се отби окончателно.Всичко стана плавно и някак от само себе си,а беше доста пристрастена към "титите" на мама.Мислех си ,че няма да настъпи този момент скоро.Но явно детенце е било готово затова.Та по тоя въпрос има ли мами,които кърмят още?Сега постоянно повтаря-"Аз кака на бебетата.Само малките бебета чишат в дащите"Не че ние не го правим от време на време LaughingМалко е позабравила яслата.От Никулден насам си беше повечето време в нас и чак днес и беше първия ден за новата година.Поплакала е ,но се надявам бързо да се адаптира отново.Аз очаквам да ме извикат на работа  тия дни .Стискайте палци,че то голямо чакане падна.Ще се включвам по-често ако мога.Лека вечер засега!

# 244
  • пред екрана
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Честити рождени и имени дни на всички малки януарчета, техните, братя, сестри,майки и татковци, чиито празници съм пропуснала! Живи, здрави, обичани щастливи!

Честит рожден ден на Мариян и Деян! Нека да растат здрави,имат късмет и щастливо детство!

Честит празник и на Еви и Стелт!

Радвам се,че канадските и други мами,които отдавна не са писали се включиха.
Дано всички болни да оздравеят!При нас нас нова годинамина весело. Вчера до късно празнувахме с половинчо имения му ден, а вече се подготвяме за на малкия рождения. Торта поръчахме готова по желание на Крис с кола. Днес бяхме на консултация и реимунизация на Пентаксим.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 00:57 от nadya_geo

# 245
  • пред екрана
Исках да пиша за папагала в предходния пост, но започнада прескача текста и затова пиша втори. Та и ние го имаме  в началото малко го беше страх Крис от него като пляскаше с криле, но сега му е много забавен и често се боричка с него.

А това е да се почерпите за порасналото ми момче

# 246
Честит рожден ден на Криско,Мариян и Деян.
Растете здрави, щастливи и обичани!
Желая ви безгрижно детство и много забавни игри!
Наде, Ели, Стелт,честит празник и на вас.Много да ви радват и слушат юнаците.

# 247
Честит рожден ден на Мариян, Деян и Криско, бъдете много здрави, усмихнати и щастливи деца!!!
 newsm59 newsm67  Gift  party023  ura  bigdance2 newsm18 Tada

# 248
Честит 2-ри рожден ден на Мърко, Криско и Деян!  bouquet
Да сте здрави и умерено палави! Grinning

Ели, специално за теб  bouquet

# 249
Честит рожден ден на днешните малчугани Мърко, Криско и Деян Hug
Бъдете много здравички и щастливи деца Hug

Еви, Наде, Стелт - весел празник Hug

# 250
  • София
Честит втори рожден ден на Мърко, Криско и Деян!!! Да порастнат здрави, силни, смели и умни мъже! newsm59

Десита, Ивана все още не се е отбила, но натам вървят нещата. Иска си през вечер, две. Понякога само цоква "малко", а друг път иска "голямо нени". Но явно вече почти нямам кърма, защото тази вечер например след 5 мин. сама се отказа да суче, каза "няма нени" и поиска да й чета приказки. Аз постоянно й повтарям, че "ненито е за бебетата, а тя е кака" и тя се съгласява милата. Абе много ми е разумничка.  Heart Eyes

# 251
  • Троян
Честит Рожден ден на всички сладурковци!

И аз съм се побъркала вече с тези торти,само гледам и събирам идеи из нета.маги на нова гогина учудващо за мен издържа  да види фоерверките,та и после не й се лягаше.И нея явно я гази този пубертет,все се чуди за какво да се кисне и гледа да заспи бебето и почва да вика и тропа.Аз обаче не съм от най спокойните и често се чуват крясъци,че и наказани седим до стената.Много ми е смешна като почне да обяснява на куклите си ,какво да правят,че иначе мама кауа и на тената Wink
А за подаръците за рожденният ден съм предупредила,да носят дрешки,че от коледата не можеш да се обърнеш от играчки из нас.

# 252
Честито на всички, които са имали повод за прануване тези дни! Да сте много здрави и щастливи!
Честит рожден ден на малката сладка Ксю, на сладура Жоро и на Бояна! Да растат все така прекрасни и слънчеви деца!

А това е за щастливите мами

Адашче, наистина вашия набор е на снимката. А да знаеш на мен как ми се иска да си направим общи снимки на лято с вас! Дано успеем да стигнем до Бургас  Praynig

# 253
Честит рожден ден на Ксения,Жорко и Бояна.Да сте много здрави.
Пожелавам ви щастливо и незабравимо детство.
Радвайте мама и тати с всеки изминал ден
Кате,Миа,Lady_ivy,честит празник и на вас.

# 254
Да са ви живи и здрави рожденниците - Ксения,Жорко и Бояна!Щастливо детство и усмивките да не слизат от личицата!!!

Общи условия

Активация на акаунт