Втората годинка подкара ЯНУАРСКАТА дружинка

• 38 135
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Привет!
Нещо напоследък ми се губи времето за форум Crazy

Дега, ЧРД на патерица  Hug

Мийче, ако знаеш как съм се смяла с изпълненията на Жорко  hahaha

Мойта щерка и тя се тръшка театрално, но за щастие главно в къщи и понякога по пътя от яслата за в къщи. Ама аз май не я водя на много места  newsm78 Blush

Невенска, много сладка Мона на ски!  Hug

# 586
Здравейте,
MIA голям смях падна и при нас с твоя Жоро, хем ми е смешно хем ти съчувствам. При нас имаше  едно изпълнение
-излязохме на разходка аз с едно бяло палто си водя кроткото дете и по едно време като реши,че иска да ходи на средата на улицата дето минават колите , че като взе да ляга по земята в едни кални локви, рита, раздава тупаници и колкото повече се вбесявам, той толкова повече  на пук, целите бяхме в кал все едно сме газили в блато. Често казано не съм видяла как са ме гледали хората толкова ми беше черно пред очите и по едно време му омръзна и ми вика маменце не ми се сърди с най благото гласче ...големи хитреци. После 3 дни ме беше страх да изляза навън , а което най ме ядоса после,че никой не ми вярваше,че може такова нещо да стане, докато не се убедиха в последствие Joy на свой гръб.
Всички дечица много са пораснали,вече хич не приличат на бебета да са ни живи и здрави.

# 587
И мен с Дарена ме е страх да излизам навън.
Като стане време за разходка в това хубаво време и ми призлява.
Вече не я возя в количка, по мое желание.
Иначе нея ако питам, сигурно до 1ви клас ще се клати вътре.
Съответно е начнаеща в дългите преходи и нито иска да дава ръчичка, нито да ходи в правилната посока.
А и брат й като хукне нанякъде, съвсем не знам на къде първо да гледам.
Иначе не, не се тръшка, ама и това с две развързани препускащи кончета, не си е работа.

# 588
Ооооох, Миа, съчувствам ти, дано да нямате скоро такива изпълнения. Моя не се е сещал да вади от количката, но като науми нещо и го повтаря до припадък, в редки случаи, когато сме само двамата и знае, че не може да ми надвие, и крещи силно и продължително, но някак стискам зъби и след 1-2 минути му  минава. Иначе се бута и вика : Чакааааай, пускааааааай!, но все още го лвдаея, да не сехваля много.
Фил, и ние имахме такъв период, в който ми и деше да се тръшна и аз в някоя локва, сега вече ходи по-дълго и в правилната посока, когато реши, че иска да го нося, мукупувам бонбони или нещо за ядене и така го подмамвам да върви, ако държи солети също става. Wink
Иначе вече сме здрави, да чукна на дърво, има още тук-там петънца от обрива, но ще минат и те. Нооооо сега имаме нов номер, не иска да влиза в яслата. Аз бях решила вече да ги пускам двамата сутрин с баща му с колата, той и без това е от 9.30 и може да го води, но тъй като баща му не го насилва за нищо и при най-малкото съпротивление ще ми го върне вкъщи, та сутрин пак ходя и аз като цветарка, Иначе вечер е много доволен, закача децата, там слуша, храни се, спи, мрънка около 2 мин и край, лелите не се оплакват, не е тъжен. Сутрин даже слиза по желание от колата, влиза, събличаме се, качваме се в групата и като отворят врата се вкопчва в мен и вика: " Гушка! " Онзи ден бяхме с баща му и той само вика мама, мама, тати, таи, направо да ти ксъса сърцето. тази сутрин казах на баща му да не слиза от колта, защото с нехо повече се глези, говрхме си, докато го събличах, казвах му да не плаче. По принцип се казва сам по стълбичките, сега и ръка не иска да даде, казвам Хайде да ходим, а той  " И ще " - не искам. Занесох го и по-лесно се пусна , те му дадоха играчки и звук не издаде, днес съм по-спокойна. Но като знам как влизаше, без да разберем даже кога се мушка, защо така сега, и друг път не е ходил по 2 седмици, сега защо така не знам. Пък то сутрин така като стане нещо и цял ден го мисля, да не му е тъжно......а камо и като са ми го взели от ръцете и той се вкопчил като коала....

# 589
  • В сънния Люлин, прибулен...
Утре в 11 ч. с Мари и Никитали и децата сме в клубче във фитнес Сиконко срещу Билла на Люлин

Ще се разваме на всеки, който има възможност и желание да се включи!

# 590
  • Бургас
Здравейте!
Погледнах преди малко, темичката ни е от декември 2009, хич не сме редовни май Whistling
При нас всичко е нормално, няма от какво да се оплача този път Sunglasses
Невенска, браво на скиорката, голяма сладурана ти е  Heart Eyes
Мари, темата, която захващаш, направо ми е болна  ooooh! Откакто видях как Ксюто залепва да гледа фигурно пързаляне (преди доста време и до ден днешен) умувам, какво мога да направя по въпроса  Tired Thinking И друго, Ксения, от бебе е толкова гъвкава и разтегателна (ако така мога да се изразя  Laughing) и продължава да е такава. Предполагам, че с времето ще се "вдърви" положението, ако не се прави нещо специално (упражнения някакви, имам предвид)  Thinking

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 15:27 от Катёнок

# 591
  • София
Ох и аз за спорта чуствам вина, но за Ева. Жоро ми се струва още малък, никъде не ги вземат преди 4 години.
Сестра ми предо няколко дни ми се обади и ме "нахока", че видяла моя приятелка с двете деца на ски и 4 годишната се спускала като хуна, а аз що съм дремела у дома.
Само, че на чужд гръб и 100 тояги са малко. Аз просто се разчеквам от задължения, Жоро капризничи ужасно и къде да се мъкна с него, а наблизо няма нищо подходящо. Все се каня да идем двете с Ева на Ариана някой уикенд, поне зимни кънки да я науча да кара и пак не ми остава време.
Инак аз не съм фен на организираните тренировки и едва ли ще ги записвам да тренират нещо. Но семейни спортове като колоездене, федербал, ски, зимни кънки, ролери, плуване лятото, планински туризъм ми се ще да практикуваме по-често и за тяхно и за наше добро.

Жорко още не говори. И имам чуството, че това го изнервя допълнително, че не го разбирам и затова прекалява с тръшкането. Днес пак залягаше по едни локви...Скучно му е само да се разхождаме. Иска пързалки катерушки...а тук при нас всичко е мокро и кално.

# 592
МИА, идвайте в събота и неделя от 13.30 до 14.30 на стадион "Славия". Не е свободна пързалка, а са 3-4 учебни групи по 10-тина деца, разпределени по възраст и умения, всяка група с треньор. Показват им разни фигури и децата повтарят, почти всеки път има дечица, които се качват за първи път и на тях им обръщат специално внимание. Ние ходим вече четвърти сезон с големите. Много се забавляват. Тази година "треньора" на "напредналите" е един 17-годишен батко, та девойките са му големи фенки Wink Карат и родителите, ако искат. От септември ще качвам и Беа. Peace

# 593
Зимна, като ти чета подписа и си представям Беа да ти пее, се разтапям Heart Eyes Hug

Какво да кажем ние от дълбокия прованс, и да искаме да водим уикенда някъде децата-няма къде Confused
Зимни пързалки, ски, кънки-само по филмите.
За туй софиянки да се възползват максимално Simple Smile

Мирка, как си, къде се загуби? Hug

# 594
Привет и от нас Simple Smile

Тази седмица времето е слънчево и приятно и се възползваме максимално от това.
За поведението на Нели има много какво да разказвам. Тя е готова да си понесе наказанието, само и само да направи онова, което си е  намислила. Един ден ме вика от другата стая - Мамоооооо, ела ми се караш, разхвърлях дрехитееееее!  Отивам при нея, тя изсипала целия шкаф с дрешкитей й! Установих, че когато й кажа, че ми е  мъчно и ще се разсърдя, само тогава има някаква вероятност да ме послуша.
В края на другия месец се врщам на работа и ми е много тежко. Хем ми се тръгва, хем си представям как ще ни се промени ежедневието. Сега едва ми стига времето за всичко, пък тогава не ми се мисли. А и Нели ще я прехвърлям ту при баба ми, ту при свекърва ми. Горкичката, дано да свикне по-бързо от мен с промяната!

# 595
  • София
Момичета , благодаря Ви за отговорите Hug

Мийче- Този Жорко направо ме умори от смях. Joy Joy Представям си обаче на теб какво ти е било. Simple Smile

Сияна още не ми е създавала такива проблеми- общо взето е много послушна като сме навън. Simple Smile
Стои си кротко в количката ,само всичко дето влиза вътре трябва да мине през нейните ръце. Но знае ,че преди да мине през какичката на касата не може да се отваря нищо Naughty

Гери и на мен така ми разхвърлят дрехите, а после идва и ми казва- ооо, не пачи мамо, не тъжи Wink

Много ми се иска и на мен да я водя някъде да спортува, но като знам какъв съм мързел ще си остане детето само с добрите намерения Cry Embarassed

# 596
  • Троян
Чета аз за изпълненията на наборчетата и си мисля че и Маги ги върши същите,но от както тръгна на градина нещата станаха още по зле.Като я взимам лелките викат че там много слуша,но като се прибере вкъщи имам чувството че си отмъщава за дето съм я зарязала.Започва едно глезене и хленчене до небесата.Върха беше по миналата нощ,като я сложих да спи започна да реве,баща й отиде да спи при нея ,че уж да е по спокойна,но към 1.00 се събудих от викове и рев,отивам да видя какво става,а тя още не заспивала,милото се изнервил и я наказал на стената ,а тя му тропа с крак и реве за мама,след час решихме да си сменим местат и аз отидох при нея,но и това не помогна.До сутринта е цвъркала и така и не разбрах за какво.От къде я взе тази енергия незнам,затова пък снощи в 8 със Сънчо заспа като агънце.

# 597
  • София
От септември ще качвам и Беа. Peace
Супер! То сега сезона поотмина, но на есен съм там. Първо с Ева, а после ще включа и Жоро. Намират ли се толкова малки кънки? Жужу хайде и ти и Сиянка с нас.

За изпълненията на Жоро просто не искам да говоря вече  Tired Все едно си имам тинейджър у дома. Тряска врати, хвърля със замах играчки и сандвичи, които не му харесват. Налита на бой и...яде като освирепял  Rolling Eyes От 2-3 седмици е нещо страшно.
Албенче, разбирам те. Аз тази сутрин съм на крак от 5:40. Човека реши, че не му се спи повече.

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 15:42 от M_I_A

# 598
От септември ще качвам и Беа. Peace
Супер! То сега сезона поотмина, но на есен съм там. Първо с Ева, а после ще включа и Жоро. Намират ли се толкова малки кънки? Жужу хайде и ти и Сиянка с нас.

За изпълненията на Жоро просто не искам да говоря вече  Tired Все едно си имам тинейджър у дома. Тряска врати, хвърля със замах играчки и сандвичи, които не му харесват. Налита на бой и...яде като освирепял  Rolling Eyes От 2-3 седмици е нещо страшно.
Албенче, разбирам те. Аз тази сутрин съм на крак от 5:40. Човека реши, че не му се спи повече.

Joy Xa, извинявай, Миа, че се посмях на твой гръб, ама явно Жорко има вече доста силни прояви на своя характер...сигурна съм, че ще стане мъж, на който ще му се слуша думата вкъщи Party
Мойта Галя пък да ви кажа бяхме болни от гърло с подути сливици, след като вече сме добре всяка Божа вечер щуротеката у нас е пълна-вика подскача...пак с нейното Боцаааа, боцааааа и разни други възгласи ooooh! Мята се на баща си вкъщи, че даже и на центъра като го види също писка по хората нямам думи hahaha hahaha hahaha Така му се мятка на крака, докато не я гушне, после го хваща за врата и го гали по главата Embarassed Crazy Както вика мойта приятелка, ама Стефи ти не си му се мяткала така, докато ходехте, както тя Mr. Green newsm62

# 599
  • Пловдив
Здравейте!  Hug

Ох, МИА, добре си посмях на твой гръб  Laughing Помня, че беше кротко бебе Жоро, но сега вече е друго Wink Да ти е жив и здрав  Hug
Ние нямаме такива изпълнения. Но пък искам да се оплача от друго  Crossing Arms
Точно това, което ми е правило лошо впечетление у някои деца вече го има и при нас.
Започна да говори на "бе"  ooooh! Ужасна лепка най-вероятно от яслата.
"мамо, ела тука БЕ", къде е това БЕ", "това е страхотно БЕ" ...въобще на почти всяка реплика. Правя и забележка да не казва това "бе" .. естествено няма никакъв ефект.. Дори напротив. Когато нещо е сърдита и не и изнася прави на пук и крещи бе, бе , бе,  бее..  защото явно знае, че това ме ядосва  Crossing Arms
Иначе употребява моля, благодаря, приятен ден и т.н. знае много песни.
Тук репетира стихчето за 8 март - http://mihaela2008.multiply.com/video/item/35/35

Някой питаше за спорт - Миша не е от най-спортните Simple Smile Предпочита да стои седнала на столче, да рисува, да нарежда пъзел и т.н. вместо да се катери примерно. Това което съм и показала като упражнения е кълбо напред. Прави го сама и много и харесва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт