Втората годинка подкара ЯНУАРСКАТА дружинка

• 38 131
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Здавейте!

Набор 2007г, висите ли вече пред градините? Simple Smile
Всъщност, навсякъде ли се подават документи на 01.03 тази година?

Ханна, познато ще ти прозвучи-период е Mr. Green
И аз цяяяло лято се борих с това "бе" с Пресил.
Е, преборих го, но само аз си знам колко често правих забележки, пощурях.

# 601
  • София
Честита Баба Марта!

# 602
  • до една звездичка
Честита баба Марта, мами и деца! Бъдете живи и здрави!

# 603
  • на плажа

Честита Баба Марта!

Фили, при нас се кандидатства он-лайн. И което е по-зле - януарчетата не могат да кандидатстват с набор 2007, което автоматично ни отрязва шансовете за прием в ОДЗ, а оттам - евентуално биха ни приели догодина на почти 4 годишна възраст в ЦДГ. То ще стане време за училище  ooooh!.

Хана, и Миро е прилепил това БЕ. Направо ме побърква - това е след всяка дума  #Cussing out.

# 604
Честита Баба Марта! Hug
Здраве, здраве, здраве! Grinning

Ирка, губиш се, а липсваш! Hug
Забравих, че при вас в Сф е онлайн.
И се радвам, че не родих януари 2008 точно заради късното тръгване на ДГ.
Не че тогава съм мислила за това, де, сега го отчитам като факт.

# 605
# 606
Честита Баба Марта!
да сте здрави и засмени! Grinning

Ирка, може! просто още не са актуализирали системата. но отговориха, че ще го направят, на едно запитване преди около месец.

# 607
  • на плажа
Честита Баба Марта!
да сте здрави и засмени! Grinning

Ирка, може! просто още не са актуализирали системата. но отговориха, че ще го направят, на едно запитване преди около месец.
Не може, душо. Онзи ден имаше нарочна тема, в която отговаряха от общината. Набор 2008 ще си кандидатства с набора за ЦДГ. Чак наесен ще можем да кандидатстваме за градина, ако има свободни места, де ( поне това разбрах от отговора им на моето питане).
 Как си ти? Не съм влизала в скайпа отдавна. Дотежа ли ти коремчето? Големият батко как е?
 Фил, аз чета, ама като нямам какво да кажа и се спотайвам  Wink  Hug.

# 608
ееееееееееееееееееее.... права си #Cussing out пратих им ново запитване, и ето отговора:
"Децата, родени през месец Януари, 2008 год. ще имат възможност да кандидатстват с предния набор, но след като класиранията влязат в текущ режим на прием, т.е. след месец Септември, 2010 год."
то тогава няма да има места...
а преди месец казаха, че ще може #Cussing out

# 609
Честита баба Марта!!! Бели и червени, весели, засмени   Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 16:05 от Зимна приказка ♥

# 610
  • Бургас
Честита Баба Марта!!! Много-много здраве и дълголетие!!!

# 611
  • София

Честита Баба Марта! Hug Hug

Това с градините и мен много ме тормози. В любимата ми градина има обявени 0 места за нашия набор Cry Явно Сиянка ще трябва да я записвам чак в Левски В. Само там има шанс да я приемат и то засега.- Cry

# 612
Честита Баба Марта!
Много да сте здрави всички и целите ви семейства и много свежи и жизнерадостни!
Боби също обича такива паразитни думички като "иначе", "въобще" и разбира се "бе" ,слага ги почти във всяко изречение ,но за сега не ме дразни по скоро ми е смешно,какви ги измисля.

# 613
  • до една звездичка
Май само аз нямам тревоги за градината.  Thinking Решила съм да я пусна най-рано напролет, догодина. При нас записването и местата не са проблем, слава Богу. Яслата ще я пропуснем, има кой да я гледа.

За сметка на това имам друго дертове от категорията бебешки.  ooooh! Не се разделя с биберона него и това е!  Sad И още нещо исках да ви питам - понеже Стела спи при мен, в голямото легло, като през нощта решително настъпва към моята половина и я окупира безцеремонно, съм решила, че вече е крайно време да се връща в нейното си креватче. То, обаче е с решетка и ме е страх (имам основание), че като се събуди през нощта ще и хрумне да се преметне през нея. Вие имали ли сте такъв проблем, как да го реша?

# 614
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Много здрави , румени бузки и бели зъбки Hug
Дега, и ние сме така с бибата, през деня едва я прилъгвам, но преди да заспи ни е най-добрата приятелка.Иначе и казвам, че ще и се смеят децата и тя ми я дава доброволно ,понякога.
Забравих да кажа, че срещата мина супер!Запознах се най-после лично с Никитали и Вейката и малката Никол, страхотна сладурана, но за съжеление не можах да видя Миташки, нещо се беше провинил Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт