Втората годинка подкара ЯНУАРСКАТА дружинка

• 37 931
  • 741
  •   1
Отговори
# 675

Джулка, Параличко е мъж  Wink. И да си кажа, че напълно подкрепям думите ти  Peace

Така ли?  Shocked
Божееее, извинявам се, не съм разбрала, но веднага ще се върна да редактирам.
  ooooh! Embarassed

# 676
Ехо, здравейте!
Не съм ви забравила, имаме здравословни проблеми и не искам да ангажирам с тях.

Радвам се, че все още цари добро настроение в темите.

Сигурно всички много са пораснали, за протокола да кажа, че Гого не говори, казва само по една думичка и не я свързва с други, половината думи са на бг, другата на англ, но откакто го спрях от детска твърдо залага на българското.

Ще си постоим няколко месеца вкъщи докато стигне до диагноза, а след това - каквото сабя покаже.

Поздрави и целувки да дечицата!

# 677
  • до една звездичка
Гаде, добре си дошла!  Hug Дано проблемите ви не са сериозни!  Praynig

Джулка, Параличко е мъж  Wink.
А коя е тогава Габи?  Rolling Eyes

# 678
Валеее, радвам се, че се появи! Hug
Сподели, моля те, не ни ангажираш, напротив! Heart Eyes

То Габи може и Габриел да е, ама...да влизаш в темата, да разпитваш за тестове за интелигентност, за които Тедката преди това се е пошегувала...смешничко Laughing

# 679
Джулка, Параличко е мъж  Wink.
А коя е тогава Габи?  Rolling Eyes

Именно, аз по името Габи се подведох, но както и да е.

Валеееееееее, липсваше много.  Hug   bouquet
Каквото и да се е случило, дано вече всичко е О.К.
Целувки на малкия сладур, който вече е кой знае колко голям, на Васи, и на теб, разбира се.
И пиши по- честичко.
 Wink

# 680
Валеее, радвам се, че се появи! Hug
Сподели, моля те, не ни ангажираш, напротив! Heart Eyes

То Габи може и Габриел да е, ама...да влизаш в темата, да разпитваш за тестове за интелигентност, за които Тедката преди това се е пошегувала...смешничко Laughing

Фили, той не пише за първи път при нас. И си му познала името  Peace И не ми се струва, че се заяжда или нещо преднамерено се опитва да дразни.
Вале, липсваш много  Hug! Няма ли да си идвате пак в БГ?

# 681
Мари, трудно се навиват тука толкова скоро след първо секцио, мен не са ме и питали, но аз и не настоявам, първият път бях ентусиаст, ноооооо докато лежах в Предродилна зала ми мина EmbarassedИ без това бързо се възстанових , страх ме е и не искам да се правя на герой, пък и важното е крайния резултат, не кой как ще ражда. Peace
Вале, Джуличка, мноооог дълго отсъствие  Hug
Пипи, ами аз не че много имах акво да купувам, ама като се въодушевих, че ще имам момиченце и купих някоя друга пола и розовки работи, шишета, биберони, някое боди, в общи линии нищо чак толкова нужно, просто ей така ми се харчеше някой лев. EmbarassedСега след 20 стягам багажа и край. После като се роди живот и здраве, ще купувам още, че ако пак са ме объркали, мъж ми ще ме кара тия полички аз да ги износвам. Joy

# 682
А да ви питам, преди 10 дена сложихме ваксината на Косе за морболи, паротит и рубеола. Нощес ми вдигна Т от нищо.  newsm78 Дали е възможно чак сега да е реакция от ваксината? Rolling Eyes
Дамче, точно сега е моментът за реакция. Инкубационният период на морбили е около 10 дни, а на паротита и рубеолата - около 14.

Вале,  радвам се, че се появи! Ако ти се пише, да знаеш, че няма да ни натовариш.  Hug Hug Hug Дано проблемите, все пак, се окажат незначителни Praynig

# 683
  • София
ewito ти секцио ли роди първия път? (извинявам се,но паметта ми изневерява Simple Smile )

# 684
Вале  Hug Силно се надявам всичко да е наред при вас и притесненията ви да са напразни  Praynig
За Параличко - аз първо реших, че е нашата Габи  Embarassed
За очния лекар - Стефан са го преглеждали на 20 ден заради кувьоза и тогава всичко беше наред. Андреа седя малко и нея не са я преглеждали. От познати знам, че след 3г трябва да ги заведа профилактично, а клиниката Висус ни е на 10мин от нас  Peace
Джули,напълно подкрепям думите ти  Hug Много са ми омразни състезанията между децата, който създават лекарите или майките. Като ходя до Педито и все ми мрънка колко кг трябва да е Андреа, ми те  децата да не са под калъп  ooooh! И прочее изказвания, всяко дете си е индивидуално  Peace

# 685
Здравейте от мене мили мами Hug
Аз пак се включвам тука съжелявам, че не толкова често ooooh!
Ама с Галя си имаме малко проблеми с градината няколко дни ми правеше някакви номера и учителката ми звънеше да си я пребирам по-рано. После с баща си падаше голяма веселба все едно й няма нищо #Crazy newsm78 Но разбрах най-накрая, че явно това лепене, рязане и рисуване в градината не й допада  Rolling Eyes И днеска вече учителката я оставила да се занимава и да си играв с котенцето играчка, с което и дошла и всичко е ок...издържала цял ден и като се прибра пак луда какафония в нас...викане, врякане и познатите детски бесове hahaha hahaha hahaha
На всички майчета тук желая всичко хубаво и мн прегръдки от мене Hug Heart Eyes

# 686
как се прави тест за ителигентност на дете на 2г. ?

Със здраве
Габи

Paralichko, искам да ти кажа нещо, с което се надявам да не те обидя, защото го казвам с най- добро чувство към теб и детенцето.   bouquet
Извинявай, но не мислиш ли, че лутайки се между притесненията колко точно е интелигентно детето ти, как съседчето може еди какво си, пък твоето мъниче не може, гледайки в някакви сайтове (изобщо НЕгарантиращи, че написаното в тях е истина), всъщност пропускаш нещо много важно, което никога няма да се върне?
Детето ти е единствено и неповторимо!
Детето ти има нужда от теб и от Любовта ти и не му пука дали е интелигентно колкото Айнщайн или колкото баба Пена от Сусурлево.
Самият ти казваш, че разбира всичко, но не иска да говори.
Е, нима не си виждал възрастни хора, които просто не са разговорливи?
Запомни от мен едно - не съсипвай моментите, в които трябва да му се радваш и да го гушкаш, с неоснователни притеснения.
Радвай му се, гушкай го, казвай си колко е неповторимо и когато го притиснеш до себе си и вдъхнеш все още бебешкия му аромат, си помисли, че малкото ще порасне, ще отлети от под крилото ти, а ти ще останеш самичък и ще съжаляваш за времето, което си пропуснал и вместо да му се радваш за това, което е самото то, ти си търсил тестове за интелигентност!  Confused

Ох, стана дълго, но пък гледам, че не сте се скъсали да пишете напоследък, та дано моята "поема" Mr. Green не ви попречи кой знае колко.

Вярни са тези неща. Ти не мисли че особенно съм се притеснил и впечатлил и едва ли не не спя и само търся тестове за интелигентност. Просто tedsan в предишен пост спомена, че прави тест за интелигентност на детето си, което ме учуди и от чисто любопитство питам Simple Smile

Със здраве
Габи !

П.С. Не знаех че се шегувате за теста, а пък най малкото искам да се заяждъм или нещо подобно.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 09:46 от paralichko

# 687
Габриел, извинявай че с цяло име, ама някак ми е непривично мъж да се назовава така умалително.
Та както споменах, Тедсънка има страхотно чувство за хумор.А явно ти не.

Добро утро! Simple Smile

Тук пак ни затрупа зима, тъъъкмо бяхме изсъхнали и сега пак реки, киши.Пфу.

# 688
  • Бургас
Аз на всяко раздвижване в темата се разписвам  Laughing Ей ме на и сега  Rolling Eyes
А всъщност новости около нас - никакви  Whistling
Ще пиша след уикенда, ако успеем да насъберем мат'рял Laughing

# 689
  • до една звездичка
И аз да метна едно въпросче, ей тъй докато сме се раздвижили малко и за справка.  Wink
Колко тежат сега дечицата ви? Стела е 15 оки, 94.5 см., да ми живичка и здравичка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт