Втората годинка подкара ЯНУАРСКАТА дружинка

• 37 940
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте момичета.  Grinning
Я минете за по едно следобедно, че днес името ми имало Ден.  Grinning

А който иска може и от тук да мине...

Фил...значи палиш колата и до София ако ти доскучае....в новия Оутлет ще те заведа.  Mr. Green Иначе честито!!!  Peace Да си я караш със здраве и безаварийно.  Hug
И да кажа за децата по нещо. Косе снощи си подостри пръстта в острилката на батко си и се съдра да реве, а Алекс рева заедно с него за...утеха.  Mr. Green Лудницата е пълна - бият се, карат се, гонят се, после се гушкат и целуват....да му мисли майка им.  Whistling

# 661
  • В сънния Люлин, прибулен...
Дама, честито!   bouquet  bouquet  bouquet Не знам какво ти е на сърце да ти пожелая... ама е от сърце!
Фил, честито! И ние имахме годишнина с половинчо... до колата не сме стигнали... още. Със здраве да я караш и да ви служи честно и всеотдайно! И много любов у дома, разбира се  Heart Eyes
А, и както каза Дама, ако ти доскучее... прау у София  Mr. Green
Параличко, не си го и помисляй дори! Естествено, че не е изостанало... Всяко дете се развива по своя програма и насоки... и това често протича скрито. Утре твоето дете ще е по-социално или емоционално интелигентно от моето и какво от това, че моето знае буквите, като всички ги научават в някакъв момент?
Като пубер бяхме отишли на една вила за череши и едно 3 годишно, дето не искаше да говори, като лапна една костилка... ни напред, ни назад. Е това същото сега печели медали на олимпиади по математика. А изглеждаше...
Глася се и аз за подаръци в скоро време, Цветница и РД наближават. Мисля да наблегна на бижутата и на обновяване на гардероба. Днес се сдобих с два чифта обици и си запазих и един комплект (с пръстен и висулка)  Embarassed

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 15:17 от veihaivei

# 662
Дамче,честит имен ден.Да си жива и здрава.

Фил,честита годишнина и честито нова возило.Леко и безаварийно шофиране ти пожелавам.

Параличко, напълно подкрепям Вей за това,което е написала.

# 663
Фили, честито! Все на красиви места да караш колата  newsm01

Евито
, малко остана Hug Това лято, като правим плевенска среща, ще си с бебе  Heart Eyes

Дамче
, честит Ден на името ти Hug Кой нов аутлет? Аз чакам  да отворят Карфур, имам и списък за пазаруване вече  Mr. Green

Тази година имения и рождения ми ден май са на една дата. Ама няма да ги празнувам Crossing Arms Не питайте защо Crossing Arms Laughing

П.С. Плийз, някой да ме светне на лични как да си сложа снимка в аватара  Praynig От три дни се мъча  Rolling Eyes

# 664
Dama, Честит Имен Ден  Hug  Бъди много здрава, щастлива и усмихната  Hug

Фил, Честита Годишнина, пожелавам ви да сте много здрави и щастливи, нека дните ви да са изпълнени с любов и разбирателство  Hug Честито возило, много леко и безаварийно, весели пътешествия  Hug

Евче, аз съм 48кг и  160см  Flutter, но мъжО гони 100кг  ooooh! А разликата във височината на детското креватче нашето легло я нагласихме с разни никому ненужни китеници под матрака Mr. Green
Вейче, супер подаръчета  Flutter Само така.
Зимна - писах ти на лични  Hug

Аз тази година правя кръгло 30г и още от сега се замислям за парти, подаръци...  Mr. Green

# 665
Дамка, честито да ти е името и да те слушат мъжОвете вкъщи.   bouquet

Фил, честито возило и заповЕдайте с фамилията да си го пробвате на софийските дупки.  Hug

И аз се стряскам, че ми е тъпичко детето, но после му правя тест за интелигентност и ..ми не е глупаво, а е инат! Crossing Arms

Луси, много ме успокои за килцата. Ееее, аз не мога да се меря с тебе (62 Embarassed), но разликата с половинчо ни е над 50 кила. Той все още изнася неговата бременност. Като слоновете- по две години.  Joy А май са и тризнаци, та може и повечко да продължи.

За РД- аз съм заявила, че искам парти, с танци-манци. Ставам една жена на 33...  Flutter От догодина няма вече да си казвам лазарниците, поне не без бой.  Whistling

# 666
как се прави тест за ителигентност на дете на 2г. ?

Със здраве
Габи

# 667
Фил, честито и от мен!  bouquetОще дълги години да сте заедно! и много да се обичате!
И ние направихме вчера 3 г., ама за кола никой нищо не ми е казвал, ще взема да попитам! newsm78
Иначе наближава, мнооооого вече ми се ще да има развитие, но още малко. Мислим ако лекарката ми е на смяна да ида на 24 април за операция, да е 24.04., ама ще видим, за мене важно да влезна в 39 седмица, пък когато ще да е после. От време на време ми е малко тежичко вече, ама стискам зъби. Иначе всичко купихме вече, остава да ги изпера и да наглася сака, но това ще е след Великден, другата седмица малко ремонтче ще почнем, сромно, тапетки, един абсорбатор да сложим, перденца и това е. ПОлека-лека ще гласим и детска, но за сега няма пари за всичко наведнъж.

# 668
Фил, честито возило Hug
Дамче, честит имен ден на патерици Hug
Еви ,ти със секцио ли ще раждаш?На мен това ми е болна тема, много ми се иска второто ми раждане да е нормално, а в бг май малко доктори се навиват нормално след секцио!Странно, в чужбина изобщо не е така, дори и да има забременяване по малко от година от първото секцио!Има време де!Да мине преместването пък после ще му мислим Hug
Благодаря ви за пожеланията свързани с малкото ми вече християнче!

# 669
леле, Еви, верно ли всичко сте купили вече? ние нищо не сме подготвили, само списък съм направила с 3-4 неща в него Embarassed то почти нищо нямам за купуване, ама не съм си събрала бебешките дрешки и принадлежности от приятелки. те сигурно ще добавят нещо към нашите Simple Smile
аа, и внимавай с перденцата, да не вземеш да ги изпереш сега Joy

Мари, не е така за секциото. аз съм питала няколко лекари дали може да раждам нормално, казаха ми, че ако са минали 2 г. от първото раждане, имам желание и няма медицински показания, разбира се, няма никакъв проблем да раждам нормално. аз доста се колебая, но... май не ми стиска, предвид "опита", който имам Rolling Eyes ама, има време, ще видим, а и си мисля, че бебето може само да си реши Simple Smile

фил, честита ти кола и безаварийно!
аз "големи подаръци" не бих могла да получа, щото съм главен финансист и аз контролирам семейните разходи Simple Smile нищо че не допринасям особено за приходите Embarassed

а за кашлицата на Емо - реших да го заведа на УНГ и се оказа, че сополите са си там, просто са гъсти и текат назад и те причиняват кашлицата, нищо че като не ги виждам си мисля, че ги няма Embarassed не е само това, и с бактериална инфекция сме се сдобили - стафилококи ауреус Rolling Eyes най-вероятно от яслата.  сега ще ги борим, че доста упорити били, надявам се да ги махнем. иначе 2 дни слагаме едни капки с гентамицин и има ефект, поне външен, почти не кашля.

# 670
  • София
Момомичета водили ли сте децата на очен лекар Thinking

# 671
  • София
НЕ.
А да ви питам, преди 10 дена сложихме ваксината на Косе за морболи, паротит и рубеола. Нощес ми вдигна Т от нищо.  newsm78 Дали е възможно чак сега да е реакция от ваксината? Rolling Eyes

# 672
  • до една звездичка
Момомичета водили ли сте децата на очен лекар Thinking

И аз не съм, макар че напоследък се улавям как все по-често ми минава през ума подобна идея. Тук имаме много добра очна клиника, но за толкова малки деца... не знам.  Thinking

Винаги ми е било странно как точно се диагностицират проблемите на зрението в тази възраст - все това се питам, като видя някое съвсем малко детенце с очила, или лениво око.
А аз с моите хронични очно-вирусно-конюнктивитни ( Tired) проблеми съм в постоянен страх да не предам нещо на Стела.   Praynig

# 673
как се прави тест за ителигентност на дете на 2г. ?

Със здраве
Габи

Paralichko, искам да ти кажа нещо, с което се надявам да не те обидя, защото го казвам с най- добро чувство към теб и детенцето.   bouquet
Извинявай, но не мислиш ли, че лутайки се между притесненията колко точно е интелигентно детето ти, как съседчето може еди какво си, пък твоето мъниче не може, гледайки в някакви сайтове (изобщо НЕгарантиращи, че написаното в тях е истина), всъщност пропускаш нещо много важно, което никога няма да се върне?
Детето ти е единствено и неповторимо!
Детето ти има нужда от теб и от Любовта ти и не му пука дали е интелигентно колкото Айнщайн или колкото баба Пена от Сусурлево.
Самият ти казваш, че разбира всичко, но не иска да говори.
Е, нима не си виждал възрастни хора, които просто не са разговорливи?
Запомни от мен едно - не съсипвай моментите, в които трябва да му се радваш и да го гушкаш, с неоснователни притеснения.
Радвай му се, гушкай го, казвай си колко е неповторимо и когато го притиснеш до себе си и вдъхнеш все още бебешкия му аромат, си помисли, че малкото ще порасне, ще отлети от под крилото ти, а ти ще останеш самичък и ще съжаляваш за времето, което си пропуснал и вместо да му се радваш за това, което е самото то, ти си търсил тестове за интелигентност!  Confused

Ох, стана дълго, но пък гледам, че не сте се скъсали да пишете напоследък, та дано моята "поема" Mr. Green не ви попречи кой знае колко.

П.С. Слънчи, и ние не сме го водили, но ще отидем може би още утре, защото от ден- два забелязвам някакво зачервяване на едното оченце на Рики.
 Sad

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 19:55 от Джуличка

# 674
Приветско!
Мари, честито ти християнче! Аз се замислям дали лятото да не ги кръстим и двете наведнъж, както и да им пробия ушите.
Фили, честита годишнина и подарък! Леко и безаварийно шофиране!
Дамче, честит имен ден на патерица! Много здраве и любов и с гордост да си носиш името!
Джулка, Параличко е мъж  Wink. И да си кажа, че напълно подкрепям думите ти  Peace
За очния лекар - Никол съм я водила поне 5 пъти заради запушеното каналче и освен него други проблеми не са установявали. Трябваше да я заведа в очната клиника, където и правиха сондажа да я прегледат на някаква апаратура за мързеливо око и разни други работи, но още се помотавам. Ето къде и какво ще и гледат: http://visusbg.com/index.php?option=com_content&view=article … 4-17&Itemid=8
Леки дни до финала желая на бремените ни момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт