ЛИСТОПАД (Yaprak dökümü) - ТЕМА 2

• 126 006
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Самите дубльори Л не казват със сигурност.
Ето и сайта на сериала (в портала на KANAL D)
http://www.kanald.com.tr/Dizi/Detail.aspx?diziId=17

Leyla ile Oğuz zorlu dönemeçte

Leyla’nın hamile olduğunu öğrenen Oğuz, haberi sevinçle karşıladığı halde, Leyla’yla birlikte zorlu bir dönemece girdiklerinin bilincine de varıyor.   Leyla’nın hamile olduğunu öğrenen Hayriye

Още повече, това е доста често срещано име. Много хора се казват така. В "Семеен сарай" главният герой също е Оуз. Както и да е.

# 436
  • област Софийска
diziler , как не ти писна да се хващаш за абсолютно всичко? Кой как чувал имената на даден персонаж, голяма работа, не всички знаем турски - произношение и граматика. Оуз сега - урок по произношение, преди в темата за Сълзи над босфора имаше урок за произношението на името на Ляле. Изобщо друга работа нямаш ли си, освен язвителни коментари, аз май нищо друго не съм чела от теб. ooooh!

# 437
  • Пловдив
diziler Изобщо друга работа нямаш ли си, освен язвителни коментари, аз май нищо друго не съм чела от теб. ooooh!

Аааа, недей така. Друго си е да знаеш продължителността в секунди на всеки епизод  hahaha и по коя таджикистанска телевизия го дават и кога. Това е съществена информация. Най-съществената даже...

# 438
Защо бе, който се интересува може да научи, да ошлайфа акцента Laughing
Мен лично не ме интересува, ОК съм с имената, както ги чувам.

Сестричките за какво се хванаха за гушите?

# 439
  • област Софийска
Ох, аз не смея да произнасям имената, че току-виж сбъркам и ми направят забележка... Примерно Оуз го чувам Ууз, тц тц тц

# 440
и аз ууз го чувам, запомних го от кукуруз, ууз...  Mr. Green
не са имена, които съм чувала преди, така че е разбираемо.
на мен ми е интересен начинът им на живот, наивността им, моралът, патриархалните отношения, елементарността им, като цяло. ако са наистина такива, като общество е изненадващо .. чувствам ги много отдалечени във времето ...
но пък ми харесват много като дух на стабилни отношения м/у поколенията, което при нас е на изчезване

# 441
Незнам вие как чувате имената, но за моят мъж това са Перкунде и Фъшкед /асоциациите са ясни/

# 442
  • Варна
каран как ме разсмя с Перкунде и Фъшкед.  hahaha hahaha hahaha

# 443
каран как ме разсмя с Перкунде и Фъшкед.  hahaha hahaha hahaha

Той моя мъж ги измисли. Нали го принуждаваме да гледа филма та ги мисли едни. Няма да се учудя ако до края на филма не измисли на всички подобни имена.

# 444
  • София
   А сега пак кажете ,че Фикрет не е клюкарка, чак на вратата се залепи да подслушва... Joy

# 445
аммм момичета сетихте ли се коя играе майката на Ферхундето тая дето играеше Хаджер в Пътищата на съдбата  Wink

# 446
  • Пловдив
Клюкарка, но с лачени чехли. Прави ми впечатление, че всички се дебнат и подслушват, а ако не чуят нещичко нахално питат кой се обажда или нещо от рода  newsm78. Ужас. А когато се звъни на входната врата се тича на прибежки, сякаш ще изпуснат госта и той ще иде у комшията. Много са ми странни.

# 447
Клюкарка, но с лачени чехли. Прави ми впечатление, че всички се дебнат и подслушват, а ако не чуят нещичко нахално питат кой се обажда или нещо от рода  newsm78.

или къде отиват. любимия ми въпрос  Mr. Green '

майката е много красива. изобщо всички са много красиви. и изглеждат естествени, без пластики, без много грим, изписаните вежди... едната сестра ( с черната коса) е особено красива.

# 448
  • Sofia
чухте ли песента на която потанцуваха всички,когато си правеха сметката как ще си живеят в 10те апартамента....Халит Ергенч /Онур-1001нощ/също я изпълнява,но сигурно това беше оригинала

# 449
  • София
чухте ли песента на която потанцуваха всички,когато си правеха сметката как ще си живеят в 10те апартамента....Халит Ергенч /Онур-1001нощ/също я изпълнява,но сигурно това беше оригинала

Ето изпълнението на Халит
http://vbox7.com/play:d7994485&al=1&vid=4540741

Общи условия

Активация на акаунт